Mrb arkadasim benim de 2 kasım bat. Testi bugun mu yaptın. Ovu. Testi demissin ben de az önce erken gebelik testi yaptım hiç bise yok eğer test alıp 2 kasımdan önce yaparsan beni haberdar eder misin.Merhabalar Kızlar...
Eylül, Ekim derken Kasım Topiğine de geldim sonunda =) Bat 2 Kasım. Şüpheli ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra 2 gün boyunca sol kasığımda acayip batma oldu. acaba yerleşme sancısı mı diye düşünüyorum.... daha önce hiç olmamıştı. bir de bgn forumlarda dolaşırken dayanamadım ovülasyon testi yaptım. evde gebelik testi yoktu, ovülasyonda da çıkıyor diye yazmışlar. ikinci çizgi silik çıktı.... bilemiorum.... allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşaallah...
Mrb arkadasim benim de 2 kasım bat. Testi bugun mu yaptın. Ovu. Testi demissin ben de az önce erken gebelik testi yaptım hiç bise yok eğer test alıp 2 kasımdan önce yaparsan beni haberdar eder misin.
Ben de senin için şöyle düşünmüştüm hani ov. Testinde silik çizgiyi gorduysen belki digerindede cikar diye dusundum benim yumurtlamam 17. Güne sarktı. Belki senin kanındaki ve idrarindaki değerler değişmeye başlamıştır. Neyse hayirlisierken gebelik testi için daha erken diye düşünüorum canım oyüzden biraz daha beklicem. çünkü hep sonu hüsran oluyor... en erken reglden 4 gün önce sonuç veriyorlar galiba. belki cuma bi deneme yapabilirim. sana da haber veririm... =)
Ben de senin için şöyle düşünmüştüm hani ov. Testinde silik çizgiyi gorduysen belki digerindede cikar diye dusundum benim yumurtlamam 17. Güne sarktı. Belki senin kanındaki ve idrarindaki değerler değişmeye başlamıştır. Neyse hayirlisi
İnşallah pozitiftir. Benim ilk gebeligimde göğüslerin taş gibiydi ve feci agrıyordu hayirlisi hakkında arkadasim.senin tarihlerimiz hemen hemen aynı =) aslında ovülasyon testini de yapmicaktım ama işte geçen hafta perşembe cuma gibi sol kasığımda inanılmaz bir batma hissettim bütün gün sürdü sonra biraz araştırdım da yerleşme esnasında batma, sancı, hafif mide bulantısı gibi birşeyler oluyormuş. göğüslerim de acımaya başlayınca biraz gaza geldim açıkçası, sabah yaptım testi....
Hoşgeldin... İnşallah hamiş olmadan önceki umut aylarımızdaki son topikimiz olur hepimizin....Bende geldim aranızaaa bat 24 kasım
Kizlar beenim bat 19 kasimdygfb................................02 Kasım
berka0106........................02 Kasım
_semka_ .........................03 Kasım
miyankizu........................03 Kasım
justicelight........................03 Kasım
samojan............................03 Kasım
TugbaAnk.........................07 Kasım
direngeziparkı..................08 Kasım
burcuu11..........................10 Kasım
thetis_tuba.......................10 Kasım
blgsdr................................11 Kasım
semrabilal.........................13 Kasım
bluemermaid...................14 Kasım
ozlem_2015.....................16 Kasım
yaren92............................18 Kasım
luckyone11.......................21 Kasım
secido................................21 Kasım
gulsah_32........................24 Kasım
mine_burcu.....................25 Kasım
azure34............................26 Kasım
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Satilyor ama internette daha ucuzu var hemde uygun fiyata birsürü gönderiyorlar gittigidiyorda var meselaOv.testi eczanelerde satilirmu nasil bir test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?