Umudumuz KASIM ! :)

Mrb arkadasim benim de 2 kasım bat. Testi bugun mu yaptın. Ovu. Testi demissin ben de az önce erken gebelik testi yaptım hiç bise yok eğer test alıp 2 kasımdan önce yaparsan beni haberdar eder misin.

Mrb arkadasim benim de 2 kasım bat. Testi bugun mu yaptın. Ovu. Testi demissin ben de az önce erken gebelik testi yaptım hiç bise yok eğer test alıp 2 kasımdan önce yaparsan beni haberdar eder misin.

erken gebelik testi için daha erken diye düşünüorum canım oyüzden biraz daha beklicem. çünkü hep sonu hüsran oluyor... en erken reglden 4 gün önce sonuç veriyorlar galiba. belki cuma bi deneme yapabilirim. sana da haber veririm... =)

kızlar hayırlı, sağlıklı miniklerle dolsun göbüşleriniz inşallah
benim eşim de kasımda dönüyor askerden, çalışmalara devam edicez,
umarım burda bulamam hiçbirinizi
arkanızdan geliyorum bakalım

hadi koltuklar boşalsın, sıradakiler geliyooor

Ben de senin için şöyle düşünmüştüm hani ov. Testinde silik çizgiyi gorduysen belki digerindede cikar diye dusundum benim yumurtlamam 17. Güne sarktı. Belki senin kanındaki ve idrarindaki değerler değişmeye başlamıştır. Neyse hayirlisi

senin tarihlerimiz hemen hemen aynı =) aslında ovülasyon testini de yapmicaktım ama işte geçen hafta perşembe cuma gibi sol kasığımda inanılmaz bir batma hissettim bütün gün sürdü sonra biraz araştırdım da yerleşme esnasında batma, sancı, hafif mide bulantısı gibi birşeyler oluyormuş. göğüslerim de acımaya başlayınca biraz gaza geldim açıkçası, sabah yaptım testi....

İnşallah pozitiftir. Benim ilk gebeligimde göğüslerin taş gibiydi ve feci agrıyordu hayirlisi hakkında arkadasim.

dygfb................................02 Kasım
berka0106........................02 Kasım
_semka_ .........................03 Kasım
miyankizu........................03 Kasım
justicelight........................03 Kasım
samojan............................03 Kasım
TugbaAnk.........................07 Kasım
direngeziparkı..................08 Kasım
burcuu11..........................10 Kasım
thetis_tuba.......................10 Kasım
blgsdr................................11 Kasım
semrabilal.........................13 Kasım
bluemermaid...................14 Kasım
ozlem_2015.....................16 Kasım
yaren92............................18 Kasım
luckyone11.......................21 Kasım
secido................................21 Kasım
gulsah_32........................24 Kasım
mine_burcu.....................25 Kasım
azure34............................26 Kasım

Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Bende geldim☺2aydir deniyoruz olmadı bu ay inşallah bat 24kasim

Kizlar beenim bat 19 kasim bugun adetimin 5.gunu bende calismalara basliycam insallah ben 27 haziranda kurtaj oldum 2 aydir denememize ragmen bebegimiz olmadi insallah kasim ayinda mutlu haberler aliriz

Kizlar bende belirti yok simdilik sol tarafimda hafiften ağrı oluyor ovulasyon testi hic yapmadim ve zaman yapilir yazarmisiniz bat 3

9 aydır istiyoruz ama Rabbim henuz nasip etmedi.bu ay için umutluyum birbirimize dua edelim kızlar.Rabbim tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip hepimize

Evet aldim ov testini yarin yapiyim inşallah guzel olur sonucu soylerim dua edelim

2ci çizgi cok az silik cikti yapanlar yazarmisiniz ve iliskiye girmek olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…