Yyy hadi inşaallah canım doğum günü hediyesi olsun size bebişiniz dua edelim birbirimize çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu Allah nasip eder inşaalahKızlar merhabalar :) Ben de sizinle birlikte heyecanlı bekleyişime devam etmek istiyorum. 1,5 yıllık evliyim. Geçen ay başladık çalışmalara. Tecrübesizlikten hiç öyle yatıp beklemedim. 2 defa test aldım,sonuç negatif tabiki. Bu ay daha çok dikkat ediyoruz. Benim de eşimin de doğum günümüz Kasım'da. İkimize de hediye gelsin inşallah :) Bat 16 Kasım, beni de alın aranıza :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu mübarek Cuma gününde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Evlerimiz minik meleklerin kokusuyla dolsunYyy hadi inşaallah canım doğum günü hediyesi olsun size bebişiniz dua edelim birbirimize çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu Allah nasip eder inşaalah
Geçmiş aylardaki topiklerin birinde gezerken hamile olan arkadaşların paylaştıklarını okudum. Yazdıkları esnada hamile olduklarını bilmiyorlar. BAT beklentisindeler, belirtilerini yazmışlar. Ama tabiki hepimiz biliyoruz hamilelik belirtileri ile regli belirtileri aynı. Üstüne birde benim gibi ilaçlı tedavi söz konusu ise birde ilaçlara vücudun tepkileri.
Onların yazdıklarının bazıları bende var diye yeniden içimi ümit kapladı. Hemen hemen şu an hepimizde de vardır ama. Bende yazmak istedim belirtilerimi, hamilelik mi regli mi belirtisi bilemem ama...
Benim BAT a 4 gün kaldı. Dün kasıklarımda iki tarafında da batma vardı. Benim bu ay iki yumurtam oluştu. Sağda 1 solda 1. Olmaz olmazsa ikisi de döllendiğini hayal ediyorum kızlar. İkiz bebişler. Zaten hep istemişimdir. Birde son üç gündür bulantı. Bununda kendimce bir negatif düşüncem var tabi. Temizlik esnasında üşüttüm galiba. Ama olsun erken bulantı olamaz mı, ben böyle düşünüp pozitif olmak istiyorum. Göğüste dolgunluk acı sızı falan demişler hiç biri ben de yok. Akıntı dersen biraz var ama, öyle aman aman yoğun bir akıntım yok. Bugüne gelecek olursam da sanki regli günüm yakın değil gibi hiç bir şey yok. Belirti adına tüm şeyler dünde kaldı. Bugün yok olup gittiler...
Pozitif düşün pozitif olsun mantığıyla Allahım listedeki herkes hamile kalıp, bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah. Arada doğum günü de olanlar varmış. Onlarada en güzel hediye olsun. Olmaz mı....
Başıma halen gelmediği için yorum yapamıyorum ama belirtilerde hiç böyle bir şey okumadım. Ama herkesin belirtisi farklı farklı olurmuş, hatta bir kadının bebekleri arasında bile belirtiler değişirmiş. Onun için inşallah bebektir diyelim. Güzel haberlerini alalım inşallah...Böbreklerin olduğu yer ağrıyor hiç böyle agrimazdi. Acaba? Yani yumurtalık ağrısı da bu bölgede mi hissediliyor bu ağrı neyin alameti
İnşallah canım inşallah... Neden bilmem içim kıpır kıpır. Güzel haberler gelecek. İnanıyorum. Benden de olabilir sizlerden de ama bu listede hamişler artıkça ümidimiz artacak...aminnn canım aminn Allahım kalbine göre versin.. inşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize
Bebek geliyor inşallah diyorsun. Benimde yumurta çatlatma iğnedinden bir kaç gün sonra kasığımda batmalar vardı. Sonra geçti. Heralde çatlama esnasında ki ğrı dedim. İnşallah beişin oluşma esnasındadır bu sızılar. Eğer senin de bebek geliyor ise belirtiler daha döllenme esnasında gelmiş olacak.canım bende döllenme olduktan 3 yada 4 gün sonra tek taraflı kasığımda bir batma oluyor oturduğumda tam kalkıcakken ağrı giriyor dik duramıyorum o kadar yani birinci haftasındada göğüs ucuma el değdiremiyorum ve zaten anlıyorum da
Mrb. aynı durumdayız sizinle. benimde eşim ilaç kullanıyor... bende su an ovulasyon testi kullanıyorum.. ama henüz ikinci çizgiyi göremedim.. hayırlısı ile mutlu sonuçlanır umarım :)
Aslında bizde bir sorun var mı yok mu bilmiyoruz yani korunmayı bırakmadan önce sadece ben kontrolden geçtim.Bu ciddi anlamda çalıştığımız 2. ay ve preseedi kolaylaştırır faydası olur diye kullandık.
Ovulasyon testinde ikinci çizgiyi ben de çok geç gördüm ya inanamadım böyle geç yumurtladığıma.
Dediğiniz gibi mutlu sonuçlar olur umarım hepimiz için, güzel haberlerle buluşuruz :)
değilmi şüpheye düştüm. bu ovulasyon testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum... yarın yada diğer gün normalda ovulasyon tarihi ama daha yok bakaım hayırlısı. bizim bu tam 9. ay denememiz. maalesef eşimde sperm hızı düşk olduğu için doktor ilaç verdi dilerim faydasını bu ay görücez. ikinci ay ilaçda. 3 ay önermişti. ilaç kullanımı bitince tekar gidicez. umarım gitmeyiz tekrar olur artık bebiş..
Ovulasyon testlerinin güvenilir olduğuna inanmak istiyorum:)Aslında ezbere tahmini hareket etmektense yol gösterici oluyorlar çünkü ovulasyon hesaplayıcılar ya da takvim programlarıyla testler birbirini tutmuyor denediğim kadarıyla.Akıntıyla ovulasyon testleri daha paralel gidiyor gibi geldi bana.Kadın olarak hormonlarımız bünyemiz öyle değişken ki yumurtlama günleri de değişiyor.
Biz de yolun başındayız; karşılaşacaklarımızdan ve bu sürecin uzamasından korkuyorum.
Rabbim şifa versin, hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?