- 17 Aralık 2013
- 1.995
- 1.406
- 358
Canim ben 8.gun gittim doktora yumurtan catladi catlayacak dedi sen erken yumurtluyosun dedi bize bugunleri degerlendirin dedi hatta iliski gunleri verdi
selam kızlar, ben de 16 eylül de düşük yapmıştım 23. gün sonra adetim geldi 8 ekim de bizim şirket dr umuz kadın doğum uzmanı kendisine sordum bu adet olabilir mi diye olmayabilir dedi 3 gün kanama 2 gün kahverengi lekelenme şeklin de oldu. Ve ben düşükten sonraki kanmam beş gün sürdü bittince korunmadık. Ayrıca yumurtlama hesabını nasıl yapıcam dedim o şaşar onu hesaplayamazsın dedi peki testler işe yarar mı dedim pej ihtimal vermiyorum dedi. Benim kafam karıştı şimdi acaba olduda üstüne mi gördüm. Çünkü düşük sonrası bthcg hormonunun sıfırlanması uzun mu sürdü de yumurtlama olmadı o yüzden mi gebe kalamadım yoksa üstüne mi gördüm acaba ne alengirli şeyler ya uf
ben de adete a agün kala 1.88 acaba hamile olma ihtimalimiz var mı inşalllah adet olmayız değer artar mı yaslm şimdi doktordan geldim..Tsh ım fırlamıstı gecen ay ilaç kullanıyorum 1.49 şuan çok şükür bu aydan umutluyum inşallah :) bu kez bu topiğe yazcam sürekli bakalım ..
Yok cnm sanmıyorum üstüne görme olmamıştır. Bünyeye bağlı sende fazla sürmemiş kanama bazılarında hiç olmuyor bazılarında 40 gün kadar sürebilir belli olmuyor yani
dimi ben de öyle düşünüyorum sonuçta 3 gün kan geldi yani kırmızı sonra lekelenmeyle bitti normal yani adetimin erken gelmesi hesapları karıştırdı ama ovulasyon testlerim var bide biz zaten öncekin de uyguladığımız yöntemi uyguluyoruz,hergün
yazmıştım canım bak burda ;Ne yöntemi ?
Ben hiç denemedim ovulasyon kullanan arkadaşlarım var hatta sen de dene dediler ama benim sol tarafım özellikle çok ağrı oluyor ordan biliyorum ama ilacı bırakalı şaştı benim erken oldu galiba şu an da sol tarafım hala ağrıyor ama akşamı değerlendirdim :) bugüne kalmadı
CANIM ÜMİDİNİ KAYBEtme ben ağustosta 1 defa birlikte oldum adet döneminde adet olmadım beklemiyrdum ama sonuç pozitif çıkmıştı .ama bebeğim tutunamadı canım düşük yaptım .ALLAH herşeyi gönlüne göre versin hayırlısıyla inş.kızlar benim bat 28 ekim 8 ay olacak bebiş gelmiyo bu aydanda aslında hic ümidim yok çünkü 2 gün dışında calısamadık olursa olur artık olmazsa saten ufaktan tedaviye baslanıcak
yazmıştım canım bak burda ;
kızlar bir de eşiniz boşaldıktan sonra solunuza dönüp yatın bana dr öyle demişti düğünden önce ön kontrol için gitmiştim dr istiyoruz genel bi muayene olmak istiyorum demiştim hormon testleri ultraon falan hepsi güzel çıktı sonra dr bana bunu dedi birleşme tamamlandıktan sonra bacaklarınızı kapatıp solunuza dönüp yarım saat yatın demişti ben de isteiğimiz ay öyle yaptım olmuştu sonra da isterseniz yine bacakları dikin bu da bi fikir
Bendede vardi canim prolaktin yuksek demisti sonra hormon testi yaptigimda hersey normal dedi ilac cok etkiliyoHmm anladım cnm ben de hormon bozukluğu vardı 3 ay ilaç kullandım şu an normal istersen bırak dedi bıraktım artık belki de ondan şaştı yumurtlama günüm.
Bendede vardi canim prolaktin yuksek demisti sonra hormon testi yaptigimda hersey normal dedi ilac cok etkiliyo
Ben degistirdim doktorumu agzindan cimbizla aliyordum belki etkilenmeyeyim diye soylemiyodu simdiki doktorum once yumurta takibi yapacagiz eger bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi isteyecegim dedi sonrada tedavine baslariz dedi insallah bu ay olur yaAynen cnm üstelik kilo aldım ben sivilce arttı stres oldum doktoru aradım kan testi yapıp gönderdim tamam dedi öyle yani normalde tedavi 6 ay dı bende anlamadım 3 ay da nasıl düzeldi. Dr değiştirme kararı aldım bu ay hamiş olmazsam başka doktora gideceğim
Ben degistirdim doktorumu agzindan cimbizla aliyordum belki etkilenmeyeyim diye soylemiyodu simdiki doktorum once yumurta takibi yapacagiz eger bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi isteyecegim dedi sonrada tedavine baslariz dedi insallah bu ay olur ya
aminn canım insallah bu ay bebeğine kavuşursun tutunur sana rabbim sennde güzel gönlüne göre versinCANIM ÜMİDİNİ KAYBEtme ben ağustosta 1 defa birlikte oldum adet döneminde adet olmadım beklemiyrdum ama sonuç pozitif çıkmıştı .ama bebeğim tutunamadı canım düşük yaptım .ALLAH herşeyi gönlüne göre versin hayırlısıyla inş.
3 ay beklemem lazım testler yapıldı inş kızlar hayırlısıylaaminn canım insallah bu ay bebeğine kavuşursun tutunur sana rabbim sennde güzel gönlüne göre versin
3 ay beklemem lazım testler yapıldı inş kızlar hayırlısıyla[3 ay da gecer canım hem bikere olmuş hamile kalabiliyorsun yine kalırsın rabbim isterse olur
3 ay beklemem lazım testler yapıldı inş kızlar hayırlısıyla
Ben mart gibi kist tedavisi gordum sonra serephone ve catlatma ignesi oldum oda tutmadi sonra bidaha gitmedim simdi yeni doktor bulduk insallah bu sefer tutar bu ay olmazsa once rahim filmi sonra tedavine baslariz dedi kismet isteInşallah cnm olur kendim kadar çok isterim sizlerin hamiş olmanızı :) bende aynen dr xorla konuşturup soruyordum. Eşim bulmuş benim kendi dr daha iyiy di olmazsa ona gideceğim. Rahim filmini hemen çekmiyorlar diye biliyorum cnm sen ne zamandır istiyorsun tedavi sürecin var mı ?
Ben ara ara girebiliyorum fotoğrafçılık yapıyorum da yine de takip etmeye çalışıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?