Umudumuz KASIM ! :)

Benimde umudum kasim gibi duruyor. Catlatma ignesi yapicam sali gunu ve senin gibi benimde dogum gunum kasim ayinda. Insallah guzel haber aliriz ikimizde hayatimizdaki aldigimiz en guzel dogum gunu hediyesi olmus olur :)

Kızlar ya adetim biteli 1 hafta oldu ama kanama oldu neden olabilir

Selam kizlar bende igne vurulcam sali gunu catlatna ignesi kasima insallah iyi haberle gelicem dualarim sizinlede bu arada benimde dogum gunum kasimda insallah hayatimin en guzel hediyesininn haberini alicam

Canim buyuk ihtimal yumurtluyosun oyuzden agrin vardir bende 12 sinde bittim bendede agri var sol tarafta benimki

Canım benden tavsiye doktorunla konuş ta hamilelikte hormonlar artınca burun eti vs.. tekrar büyüyormuş doğum sonrası ameliyat daha mantıklı bi arkadaşımın tekrarlamıştı paylaşmak istedim bence ameliyatı ertele

Bendede oyle oluyo dun aniden ayaga kalktim kasiklarima bi agri girdi iki buklum oldum insallah bu agrilar bebegin habercisidir ikimiz icinde canim

Inşallah cnm bu ay bebeklerimizin güzel haberini alırız.
Özellikle eşim bu ara çok konuşuyor sürekli arayıp soruyor nasıl gidiyor belirti var mı falan diye off
Bugün cuma cnm dua et hepimiz için
Birbirimize gönderdiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş

Insallah canim bu ay bebislerimiz gelir

Merhaba kizlar bnde geldim araniza bgun adet oldum oysaki cok umutlanmistim ama husran umudum kasimda kizlar ins. Olucak namaz kilalim dua edelim bol bol Allahim bizede tattirsin evlat sevgisini

Merhaba kizlar bnde geldim araniza bgun adet oldum oysaki cok umutlanmistim ama husran umudum kasimda kizlar ins. Olucak namaz kilalim dua edelim bol bol Allahim bizede tattirsin evlat sevgisini

Üzülme cnm amin inş biraz önce dua okudum hepimiz için inş Kasım herkese uğurlu gelir

merhaba benim bat kasım 13 1 kez klomen ve iğne kullandım pzts tekrar dr a gideceğim ne tedavi diyecek bakalım ayrıca kür uygulayacağım.sizler neler yapıyorsunuz?

Bn kur uygulamiyorum ama folic asit kullanmaya basladim 3 gun oldu ve adet oldum normalde 4 gun vardi ama oldum sizce folic asitin etkisi olablirmi bu iste

merhaba benim bat kasım 13 1 kez klomen ve iğne kullandım pzts tekrar dr a gideceğim ne tedavi diyecek bakalım ayrıca kür uygulayacağım.sizler neler yapıyorsunuz?

Doktor yumurta boyutuna bakıcak eğer uygunsa yani en az 18mm olduysa çatlatma iğnesini yapacak şu an kür uygulamana gerek varmı ki ? Bende aynı senin gibi ilaç tedavisindeyim yarın takip için doktora gidicem.

Doktor yumurta boyutuna bakıcak eğer uygunsa yani en az 18mm olduysa çatlatma iğnesini yapacak şu an kür uygulamana gerek varmı ki ? Bende aynı senin gibi ilaç tedavisindeyim yarın takip için doktora gidicem.

Merhaba bende ilaç tedavisindeyim seninle aynı durumdayız yarın benimde kontrolüm var ve yumurtama bakılacak bu ikinci klomen kullanışım ilkinde adetin 17. günü iğne yapmıştım inşallah bu seferde istenilen boyuta ulaşır. Bu ilaçları kullanırken kür uygulamamak gerekiyor yoksa yumurtaları çok fazla uyarabilirsin ve istenmeyen sonuçlar olabilir, ben geçen ay ara verdim ilaca ve o ay incir kürü uyguladım bu ay ilaç içtiğim için başka bir kür uygulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…