Ben mart gibi kist tedavisi gordum sonra serephone ve catlatma ignesi oldum oda tutmadi sonra bidaha gitmedim simdi yeni doktor bulduk insallah bu sefer tutar bu ay olmazsa once rahim filmi sonra tedavine baslariz dedi kismet iste[/QUOTE
Anladım cnm geçmiş olsun. Ewt kısmet cnm benim adet düzensizliği vardı hormonlara bağlı önce cyglo pronova sonra yasmin verdi 3 ay dan sonra normal dedi şimdi bıraktım bu ay inşallah olur.
Ya bu arada sabahtan sağ ve sol kasığımda ağrı vardı şu an leke var daha reglim 11 inde bitti bu ne şimdi belim çok ağrıyor bi bilgisi olan var mı
Canim buyuk ihtimal yumurtluyosun oyuzden agrin vardir bende 12 sinde bittim bendede agri var sol tarafta benimki
Bendede oyle oluyo dun aniden ayaga kalktim kasiklarima bi agri girdi iki buklum oldum insallah bu agrilar bebegin habercisidir ikimiz icinde canimEwt aynen erken oldu bu ay benim de ağrı sol da devam ediyor. Gece uyuyamadım
bilmiyorum ki yine erteliycez sanırım burnumdan ameliyat olmam gerekiyomuş yarın doktora gitcem eğer çok acil değilse hemen yaptırmicam sonra eşimdede bikaç sorun çıktı pazartesi belli olacak bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım kızlar ya
Bendede oyle oluyo dun aniden ayaga kalktim kasiklarima bi agri girdi iki buklum oldum insallah bu agrilar bebegin habercisidir ikimiz icinde canim
Insallah canim bu ay bebislerimiz gelirInşallah cnm bu ay bebeklerimizin güzel haberini alırız.
Özellikle eşim bu ara çok konuşuyor sürekli arayıp soruyor nasıl gidiyor belirti var mı falan diye off
Bugün cuma cnm dua et hepimiz için
Birbirimize gönderdiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş
Insallah canim bu ay bebislerimiz gelir
Merhaba kizlar bnde geldim araniza bgun adet oldum oysaki cok umutlanmistim ama husran umudum kasimda kizlar ins. Olucak namaz kilalim dua edelim bol bol Allahim bizede tattirsin evlat sevgisini
Bn kur uygulamiyorum ama folic asit kullanmaya basladim 3 gun oldu ve adet oldum normalde 4 gun vardi ama oldum sizce folic asitin etkisi olablirmi bu iste
merhaba benim bat kasım 13 1 kez klomen ve iğne kullandım pzts tekrar dr a gideceğim ne tedavi diyecek bakalım ayrıca kür uygulayacağım.sizler neler yapıyorsunuz?
Doktor yumurta boyutuna bakıcak eğer uygunsa yani en az 18mm olduysa çatlatma iğnesini yapacak şu an kür uygulamana gerek varmı ki ? Bende aynı senin gibi ilaç tedavisindeyim yarın takip için doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?