Merhaba bende ilaç tedavisindeyim seninle aynı durumdayız yarın benimde kontrolüm var ve yumurtama bakılacak bu ikinci klomen kullanışım ilkinde adetin 17. günü iğne yapmıştım inşallah bu seferde istenilen boyuta ulaşır. Bu ilaçları kullanırken kür uygulamamak gerekiyor yoksa yumurtaları çok fazla uyarabilirsin ve istenmeyen sonuçlar olabilir, ben geçen ay ara verdim ilaca ve o ay incir kürü uyguladım bu ay ilaç içtiğim için başka bir kür uygulamıyorum.
hayır folik asit bu konuda etkili değil cnm yumurtan erkwen gelişmiş ondan erken adet olmuşsun.Bn kur uygulamiyorum ama folic asit kullanmaya basladim 3 gun oldu ve adet oldum normalde 4 gun vardi ama oldum sizce folic asitin etkisi olablirmi bu iste
geçen ay 16 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum cnm klomenle yumurta gelişimi yapıldı. yumurta gelişimini artırmak için incir kürü ve bal+tarçın+çörek otu kürü uygulayacağım. ovulasyon testi ile kontrol edip aynı zmanda doktor kontrolüne de gideceğim. geçen sefer tam bayrama denk geldi ilişki yeterli şekilde oluşmadı inşallah bu kez nasip olur.Doktor yumurta boyutuna bakıcak eğer uygunsa yani en az 18mm olduysa çatlatma iğnesini yapacak şu an kür uygulamana gerek varmı ki ? Bende aynı senin gibi ilaç tedavisindeyim yarın takip için doktora gidicem.
Bende ilaç alırken kür uygulamanın doğru olacağını düşünmüyorum. Bana geçen ay adet başlagıcından itibaren 13.gün yapıldı. Sonuç alamadık tabi.
Insallah canim yaValla ben çok umutluyum inş boşa çıkmaz
Insallah canim ya
Benimde bayrama denk geldi tatlim iliski yeterli olmadi demekkigeçen ay 16 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum cnm klomenle yumurta gelişimi yapıldı. yumurta gelişimini artırmak için incir kürü ve bal+tarçın+çörek otu kürü uygulayacağım. ovulasyon testi ile kontrol edip aynı zmanda doktor kontrolüne de gideceğim. geçen sefer tam bayrama denk geldi ilişki yeterli şekilde oluşmadı inşallah bu kez nasip olur.
bir kitapta yazıyordu gördüm bendeAmiiiiiiiin insallah kizlar meryem suresini dugdunuzmu bir elmaya 7 defa meryem suresinokuyup elmayi el ile ikiye bolup yarisini esin yarisini sen yiyip iliskiye grceksiniz nekdar dogru blmiyorum ama hersey duyla paylasmak istedim
gittim doktora canım şuan aciliyeti yok bekleyebilir dedi çok şükür :) tşkür ederimCanım benden tavsiye doktorunla konuş ta hamilelikte hormonlar artınca burun eti vs.. tekrar büyüyormuş doğum sonrası ameliyat daha mantıklı bi arkadaşımın tekrarlamıştı paylaşmak istedim bence ameliyatı ertele
canım nasıl yaptın soğan ve inciriBende kasım ayı için cok ümitleniyorum .Soğan kürü yaptım şimdi ardından incir kürü yapıyorum inş. rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?