rabbim kabul etsin allah razı olsun...yarın haberdar et aklına kötü şeler getirme benim komşumda çift rahimliydi hep düşük yapıodu ameliyattan sonra iki tane ewladı oldu hiç merak etme sen rabbimin izniyle bu son bak aralık ayında kucağına alacaksın rabbimin izniyle yarın drdan gelince hbrdar et kesesini göremesende kan tahlilinde çıkar herşey düşük riskin varsada ki inş.yoktur çıkar progestoron verio dr merak etme sen ihmal etme allahın izniyle herşeyin çağresi var
ilk işim eve koşup yazmak olacak sağol valla içimi rahatlattın her şey Rabbimden Alın yazımda varsa doğurucam yoksa en iyi bilim adamı gelse olmayacak bu durumunda farkındayım ama çok iyi oldu komşunun böyle bir durumunun olduğunu öğrenmem randevuyu yarın 9a aldım habersiz bırakmam
cok sağol desteğin için ağlıcam şimdi ya çok duygulandım bırden
bana tak demişti bi gün pes ettim dedim kendi kendime olmayacak dedim sonra döndüm RAbbime senden gelen gelmeyen her şey kabulum.. bana bunu düşündürme Allah'ım dedim kafam hep bebek sahibi olmakta kurtar beni bu saplantıdan dedim bir de olsun olmasın artık yapabileceğim bir şey kalmadı dedim. ve boş verdim olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan diye bir de benim babannem hep namaz niyazda o bana dedi ki kaderinde varsa duvara çarpa çarpa seni o çocuk gelecek dedi ama yoksa sen istediğin kadar tedavi gör istediğini yap Allah vermeyecekse vermez dedi o yüzden üzerine gitme şu anına bak kocana bak kendine evine bak dedi ve kimi görsem çocuk istemeyen düşünmeyen hepsi benden önce ikişer doğurdu..
bir de her gün ben 18 kere bismillah a başlayıp ya Hay diyorum.. Yüce Rabbimin isimlerinden Hay.. ve diriliş anlamına geliyor bunu kendim için diyorum ki dirileyim hareketleneyim kendimi iyi hissedeyim diye sende dene istersen
eğer idrarda baktıysan yanlış çıkma ihtimali var en az 7 gün geçtikten sora net bi şekilde çıkıo muşşş bence az daha bekle hadi bakalım inş hamilesindir
Ayy çok heyecanlandım tekrardan şimdi. Umudu kesmiştim ben.. Hadi bakalım gelsin bebişler inşaallah..
günaydın kızlargününüz iyi geçer inş.
günaydın kızlar,
Dün kırmızıları gördüm dedim ama tam anlamıyla hala gelmedi sadece peçeteye sildiğimde çok azıcık nedir bu şimdi anlayamadım:18:
günaydın kızlargününüz iyi geçer inş.
Gunaydin Insallah canimm benim bat 20 nisan gecmiyor gunler dun ne yaptigimi bir bilseniz
Günaydın cnmm bizimde batımıza az kaldı ama zaman geçmiyo 18ini dört gözle bekliyorum. :)
evet benim 2-3 gündür belirtilerim başladı ama yok gece ağrıdan uyuyamadım kesin sabaha kırmızıları görcem dedim ama hala yok sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim?
Üzülmeyelim cnmm hemen bnmde akşamları iğne batıyomuş gibi oluyo sol tarafıma inş.bunlar adet belirtisi olmaz
ne yaptın?
Dun sabah lavaboya gitmeden eczane acilmasini bekledim erken gebelik testi alacam diye kafama koydum gittim eczaneye sikisa sikisa bizde onlardan yok dedi ucuzundan bir tane aldim eve geldim yaptim test bozuk cikti biraz sonra disari ciktigimda birtane erken gebelik testi aldim ve birtanede ucuz test sonuc negatif sabahi bekleyemedim keske bekleseudim
Bende ruyamda adet oldugumu gordum ayne dedigi n gibi nasil bir bilinc altiysa:inş aslında benim adet ağrımda çok şiddetli olmaz birde kaç gün önce başladı ama nedense ümidim yok pek benimbu ay olmadı gibi geliyor gerçi gece rüyamda test yaptım ve 2 çizgi çıktı nasıl bir bilinçaltıysa artık
aldığm testi yapamadan sabah adet oldum.nasıl bişeydrki lekeyle bşlamayan adetim lekeyle başladı akşm hep leke geliodu bnde sevniodm bu sefer gerçkten çok inanmştım yine hüsran tabi.vardır bundada bi hayır diyip ağladım baya napim insanoğluyuz hep bi tarafmz isyan yinede rabbim hayrlı zmnda versin inşlh :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?