Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Canim cok sevindim ben ayni adet belirtileri yasiyorum umarim sadece yasarim gerceklesmez adetin kac gun gecti test yaptin

Canim 20 nisan insaallah gelmez kirmizilar

ben de 21 nisanı bekliyorum test yapmak için, iğneden sonra karnımda ve kasıklarımda çok şişlik ve ağrılar hissettim ama, şimdilerde hiç bi belirti kalmadı. ne akıntı ne göğüsler, ne kasık batması, ne ateşlenme:) hiç bişi yokkkk

evet cnm ama cnm cok skkn esim gidiyo cuma gunu..hayirlisisa olur belki.ama ben esim gidio die cok uzgunum.az once geldi hbri.kaderimizde varsa olur bu ay yoksa da alti ay sonra tekrar deneriz.bende kontrollermi yaptirirm bu donemde

özgeeee napıyosun? ne durumdasıjn merak ediyorum seniiiii

evet cnm ama cnm cok skkn esim gidiyo cuma gunu..hayirlisisa olur belki.ama ben esim gidio die cok uzgunum.az once geldi hbri.kaderimizde varsa olur bu ay yoksa da alti ay sonra tekrar deneriz.bende kontrollermi yaptirirm bu donemde

rabbim nasip etmişse olacaktır canım sıkma canını eşin nereye gidior?

tatlım ben beklemedeyim hala yarın yada öbür gün adet günüm bakalım ne olcak :) sen nasılsın baş ağrın nasıl oldu inş geçmiştir

canım benim hadi bakalım hayırlısı çook heyecanlıııı bir bekleyişşş:)))
benim de başım tam anlamıyla geçmedi. artmakla azalmak arasında gidip geliyo. umarım bugün son ağrıdığı gün olur.
migren ağrısından nefret ediyorum. ama başa gelen çekilir.

kız bak gebeliktede çok baş ağrısı olurmuş haaaaa

kız bak gebeliktede çok baş ağrısı olurmuş haaaaa

:))))

yaw migreni olan bi insan olmasam şüpheleneyim de. daha geçen ay acillik oldum ağrıdan, başım çok ağrıyınca mideme de vuruyo midem de bulanıyo. iğne yapmışlardı hem ağrı hem bulantı için, iğneden 15 dk sonra istifra etmiştim de rahatlamıştım. onun için midemin bulanmasını bile normal karşılıyorum yani ben.

Cnmm ben ilk hamileliğimde kız bebek görmüştüm bezini alırken 4 aylıkken öğrendim ki kızım olcakmış inş. senin rüyanda gerçek olur :)

aslında hakılısın bende hep erkek bebek görmüştüm erkek olduğunu öğrendik sonra ama dedim ya bu ay çok umutsuzum sonuçta kan testinde çıkardı olsaydı doktor yok gibi dedi

tamam ama gebelikte migreni tetikleyebilio aman cemre az kaldı zati kız 4 günün kaldı

esim kaptan cnm vietnamdan katilck gemiye sonrasida mechul.alti ay sonrada evine doncek Allah nasip ederse..hayirlisi hakkimizda,herkes icin oyle.

üzülme canım rabbimin vardır bi bildiği inş bu ay hamile kalırsında 6 ay boyunca beklemek zorunda kalmassınız iinşallah canım

üzülme canım rabbimin vardır bi bildiği inş bu ay hamile kalırsında 6 ay boyunca beklemek zorunda kalmassınız iinşallah canım

tabi kesinlikle..iste ilk baslarda bi burukluk oluyo sonra alisiosun.yalniz oyle bisi olursa super olursenin belirtiler ne alemde.?buarada benim gogus agrilarim bitti.yumurtlamismi oluyorumki.senin nasl olmustu.calisma icin son iki gunhayirlisi bakalim

benim belirtiler aynı canım gögüslerim hala çok ağrıo benim yarın yada öbür gün batım hiç gecikmez batasıcaaaaa :)
benimde aynı senin gibi gögüs ağrım vardı yumurtlama zamanında sora bi kaç gün içinde geçmişti canım benim bide kasık ağrım vardı ona eşlik eden bi iki gün sürüp geçmişti inş.canım ya rabbim bu ay inş.sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder

Kızlar bu ay serophene kullandım ve akabinde çatlatma iğnesi ... Birçok yumurtam oluşmuş. Dr çok ümitli, bakalım ne olacak. Bat 20 nisan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…