selam ben de ayın 5 inde vuruldum:)
belrtin var mı? batı nezaman bekliyon?
kuzummmm doktordan geldim keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyulmuyor
karın ağrılarıma hiç bir şey demedi.. olabilir ve 9 ay çekebilirsin bünyene bağlı dedi düşük riski bile var demedi sadece bu kadar vajinal bakacaktı istemedim biraz atar yaptı doktorcum bana :) koşa koşa geldim yazayım diye
öğleden sonra da test sonuçlarını almaya gidicem
Canim 20 nisan insaallah gelmez kirmizilar
inş bitanem ama bencede sen yumurtlama dönemindesin aman bu haftaları kaçırma dikkatli ol eğer adetin düzenliyle adetine 14 gün kala kesin yumurtlama günün yinede 8.gününden başlasaydın gün aşırı 18igününe kadar gün aşırı beraber ol bence ne olur ne olmaz sen kaçırma
inş bitanem ama bencede sen yumurtlama dönemindesin aman bu haftaları kaçırma dikkatli ol eğer adetin düzenliyle adetine 14 gün kala kesin yumurtlama günün yinede 8.gününden başlasaydın gün aşırı 18igününe kadar gün aşırı beraber ol bence ne olur ne olmaz sen kaçırma
evet cnm ama cnm cok skkn esim gidiyo cuma gunu..hayirlisisa olur belki.ama ben esim gidio die cok uzgunum.az once geldi hbri.kaderimizde varsa olur bu ay yoksa da alti ay sonra tekrar deneriz.bende kontrollermi yaptirirm bu donemde
özgeeee napıyosun? ne durumdasıjn merak ediyorum seniiiii
tatlım ben beklemedeyim hala yarın yada öbür gün adet günüm bakalım ne olcak :) sen nasılsın baş ağrın nasıl oldu inş geçmiştir
canım benim hadi bakalım hayırlısı çook heyecanlıııı bir bekleyişşş:)))
benim de başım tam anlamıyla geçmedi. artmakla azalmak arasında gidip geliyo. umarım bugün son ağrıdığı gün olur.
migren ağrısından nefret ediyorum. ama başa gelen çekilir.
kız bak gebeliktede çok baş ağrısı olurmuş haaaaa
Yani aslinda mantikli olan oda suan mantikli dusunemiyorum dun karbonatli camasir suyuyla gebelik testi deneyecektim vaz gectim Senin bat kac ben ayin 4 de catlatma ignesi vurdu rdum
Cnmm ben ilk hamileliğimde kız bebek görmüştüm bezini alırken 4 aylıkken öğrendim ki kızım olcakmış inş. senin rüyanda gerçek olur :)
Bende rüyamda biri çok silik çizgi gördüm, tamamen bilinçaltı dedim ama yine de insan umutlanıyor yahu :)
:))))
yaw migreni olan bi insan olmasam şüpheleneyim de. daha geçen ay acillik oldum ağrıdan, başım çok ağrıyınca mideme de vuruyo midem de bulanıyo. iğne yapmışlardı hem ağrı hem bulantı için, iğneden 15 dk sonra istifra etmiştim de rahatlamıştım. onun için midemin bulanmasını bile normal karşılıyorum yani ben.
rabbim nasip etmişse olacaktır canım sıkma canını eşin nereye gidior?
esim kaptan cnm vietnamdan katilck gemiye sonrasida mechul.alti ay sonrada evine doncek Allah nasip ederse..hayirlisi hakkimizda,herkes icin oyle.
üzülme canım rabbimin vardır bi bildiği inş bu ay hamile kalırsında 6 ay boyunca beklemek zorunda kalmassınız iinşallah canım
tabi kesinlikle..iste ilk baslarda bi burukluk oluyo sonra alisiosun.yalniz oyle bisi olursa super olursenin belirtiler ne alemde.?buarada benim gogus agrilarim bitti.yumurtlamismi oluyorumki.senin nasl olmustu.calisma icin son iki gun hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?