Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Canim cook tesekkur ederim gozlerim yasardi sevindim insallah hamileyimdir akintinda bir fark varmiydi canim bu arada sanki oglun olacakmis gibi dogdu icime rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Canim cook tesekkur ederim gozlerim yasardi sevindim insallah hamileyimdir akintinda bir fark varmiydi canim bu arada sanki oglun olacakmis gibi dogdu icime rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

evet evet olmadığı kadar akıntımda vardı bak halen var hep söylicem unutuyordum akıntımı hatta doktora da soracaktım
inşallah gebesindir ben testi adete bir kala yaptım hemde akşam yaptım hiç öyle sabahı bekleyemedim :) yapınca yaz oldu mu çok merak ettim şimdi :)
Amin inşallah sağlıklı bir evladım olur benım adam oğlan istiyor ben ise sağlıklı bir evlat istiyorum inşallah yüreğine doğan olur zaten hemen yazarım sana

Tamam canim yazmazmiyim hic insaallah guzel haberi veririm ben erken gebelik testi yaptim dun sonuc negatif gerci bir tanidigimin yedi hafta gebeyken cikmis teste boyle olabilir zaten bir hafta sonra belli olur insallah sen erken gebelik testi mi yaptin birde beni bugun beraber ayni doktora gittigimiz arkadas aradi catlatma ignesinden kac gun sonra adet olunur dedi 14 dedim 16gun olmus insallah gebedir sen catlatma ignesi vuruldunmu

yok iğne olmadım ben.. iki düşük yaptım arkasından çift rahim varmış tesadüf ortaya çıktı 4 ay önce apar topar ameliyat oldum korunmam bitti ve gebe kaldım iğne değil de bana çok fazla östrojen hormonu yüklendi nedenini söylemedi doktorum ama ha bire verdi durdu sanırım kolay gebe kalmak için olabilir.
bi de erken gebelik testi yapmadım en ucuzunu aldım eczaneden zaten umudum yoktu demiştim ya adet olmayı bekliyordum artık çünkü belirtilerim adet olacakmış hissiydi hatta pozitifi görünce şok oldum. doktora söyleyince o da şaşırdı hemen çıkmaz öyle kolay dedi bi de benim çok kırmızıydı ikinci çizgi.. doğrusu adetin baya geçmesiymiş ama bende beklicek sabır yok :)

Günaydın kizlar dun aksam ruya gordum test yapiyordum iki cizgi vardi boyle kalın kalın sonra uzerine adet oluyodum boyle teste bulasiyor allah hayretsin kafayi yedim herhalde

Benim bat 17 mayıs günceller misiniz lütfen,sevgiler..

:) yapmayacam valla olmazsam pazartesiye yapıcam

Günaydın kizlar dun aksam ruya gordum test yapiyordum iki cizgi vardi boyle kalın kalın sonra uzerine adet oluyodum boyle teste bulasiyor allah hayretsin kafayi yedim herhalde

Günaydın canım,
Kafanı boşaltmaya çalış kendine yazık..Hem kan rüyayı bozar derler o yüzden hiç bi hükmü yok..

Arkadaşlar. Ben adet oldum ama çok az geliiyo hiç böle olmazdı ve aşırı mide bulantım var. İmplantasyon olabilir mi ?

Günaydın canım benim de adete üç gün var erken gebelik Testi yaptım negatif moralim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…