- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
hepimiz aynı günlerde adetimizi bekliycez. bu çok güzel olucak.en azından heyecanımızı birlikte paylaşıcaz. benim 6. ayım olucak. 5 ay çok uzun bir zamanmış gibi geldi. daha uzun bekleyen kadınların neler hissettiklerini düşünemiyorum bile. İnşallah bu ay bebiş haberleri veririz. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.
topik açanlara uğur getiriyor. İnşallah bizede uğur getirir. asla yılmayalım. yeni ay yeni umut demek. en azından adet olmakta önemli. sonuçta düzenli bir hormonlarımız var. bunada şükretmeliyiz.
canım adet gecikmesi olan aydan sonraki ay hamiş olabilme ihtimali varmış. rahim hamileliğe hazırlanıyormuş. İnşallah seninde öyle olur. doğum kontrol haplarının etkisi bazen uzun sürebiliyor. bu ne kadar kullandığına bağlı. 1 senelik kullanımın 3 ay koruduğunu duymuştum.
herkesin vücut yapısı farklı olsada genelde insan vücudu kendini 6 ayda yeniler. sen 7. ayındasın. ve bu ay hamile kalma şansın var bence. İnşallah bebraber hamiş oluruz.
benim adetim 31 aralık günü bittiği için açılışı yılbaşı gecesi yapmayı planlıyorum.yumurtlama tarihim 2-7 ocak olacak. ama belki yılbaşı gecesi olur. ayyy ne güzel olur yaaa. tam 9 ay 10 gün sonra hesabıda kolay olur.
ayy cnm hadi inş..ben maalesef aedtim düzensiz olduğu için hesaplıyamıyorum artık boş buldukçaabu aralar olabilir benim yumurtlama sat.16 kasım çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?