umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
25-12-2011 kızlar bugün adet oldum BAT 22 ocak 2012... yani 1 yıl sonra. paylaşımlarınızı bekliyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir ve adetimiz yerine bebişimiz gelir.
gerçi İnşallah hamiş olursunuzda bu topiğe bakma ihtiyacı duymazsınız.

Son düzenleme:
hiç sorma. adetimi beklemiyordum açıkcası çünkü belirtilere kafamı takmıştım. ama kırmızılar randevusunu şaşırmadı yine.

hepimiz aynı günlerde adetimizi bekliycez. bu çok güzel olucak. en azından heyecanımızı birlikte paylaşıcaz. benim 6. ayım olucak. 5 ay çok uzun bir zamanmış gibi geldi. daha uzun bekleyen kadınların neler hissettiklerini düşünemiyorum bile. İnşallah bu ay bebiş haberleri veririz. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.

slm cnm.benimde bu ay 7.ayım olacak inş.hamile kalırız.

topik açanlara uğur getiriyor. İnşallah bizede uğur getirir. asla yılmayalım. yeni ay yeni umut demek. en azından adet olmakta önemli. sonuçta düzenli bir hormonlarımız var. bunada şükretmeliyiz.

topik açanlara uğur getiriyor. İnşallah bizede uğur getirir. asla yılmayalım. yeni ay yeni umut demek. en azından adet olmakta önemli. sonuçta düzenli bir hormonlarımız var. bunada şükretmeliyiz.

tabiki cnm.bunada şükür..ben doğum k.hapı ile korunmuştum haziran ayında bıraktım.ama hala hamiş olamadım.kısmet tabiki.hyırlısı.geçen ay adetim 4 gün geç geldi çok heveslendim ama değilmiş.

canım adet gecikmesi olan aydan sonraki ay hamiş olabilme ihtimali varmış. rahim hamileliğe hazırlanıyormuş. İnşallah seninde öyle olur. doğum kontrol haplarının etkisi bazen uzun sürebiliyor. bu ne kadar kullandığına bağlı. 1 senelik kullanımın 3 ay koruduğunu duymuştum.

ahh cnm inşallah bakalım hayırlısıyla..Allah herkeze nasip etsin.... 4 yıl kullndım ben hapı..

herkesin vücut yapısı farklı olsada genelde insan vücudu kendini 6 ayda yeniler. sen 7. ayındasın. ve bu ay hamile kalma şansın var bence. İnşallah bebraber hamiş oluruz.

Son düzenleme:
herkesin vücut yapısı farklı olsada genelde insan vücudu kendini 6 ayda yeniler. sen 7. ayındasın. ve bu ay hamile kalma şansın var bence. İnşallah bebraber hamiş oluruz.

ahh cnm ağzından bal damlıyor Rabbim herkeze nasip etsin inş..bakalım inş.bu ay hamiş oluruz ikimizde.mutlu haberlerimizi paylaşırız...

benim adetim 31 aralık günü bittiği için açılışı yılbaşı gecesi yapmayı planlıyorum. yumurtlama tarihim 2-7 ocak olacak. ama belki yılbaşı gecesi olur. ayyy ne güzel olur yaaa. tam 9 ay 10 gün sonra hesabıda kolay olur.

ayy cnm hadi inş..ben maalesef aedtim düzensiz olduğu için hesaplıyamıyorum artık boş buldukçaa bu aralar olabilir benim yumurtlama sat.16 kasım çünkü..

ben önceki aylarda hamile kalmak için ateş ölçümü yapmıştım ama ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. ya beceremedim ya da o ay belli belirsiz bir zamanda yumurtladım. ateşim hep 36.3'ü gösterdi. adet oldum ama demekki yanlış ölçmüşüm. :26: yumurtlama günümü nette hesaplıyorum. kesin değil yani. son 3 ayı girince çıkıyor.

ayy cnm hadi inş..ben maalesef aedtim düzensiz olduğu için hesaplıyamıyorum artık boş buldukçaa bu aralar olabilir benim yumurtlama sat.16 kasım çünkü..

önceki aylarda kaç günde bir adet oluyordun. ona göre hesaplayabilirsin. iki adet döngüsünün ortasıdır genelde.

merhaba arkadaşlar umarım ocak ayında isteyen herkes göbişi bebişli olur:) ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 15 gün geçikme ile ve şuan tüm düzenim şaştı 5 gün geciktim 1 hafta önce test yaptım 3,24 dü ama hala kırmızılar gelmedi ama sancım falan var gelicekler sanırım Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder...

geçmiş olsun canım. İnşallah bu ay bebişi yakalarsın. peki doktora sordunmu 3.24 kimyasal gebeliğindenmi kaynaklanıyor yoksa bebiş habercisimi. ben kan tahlilinden anlamam ama yüksekmiş gibi geldi. hamiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…