umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

aaa ciddimisin.....neyse üzülme canım. :85: :85: evet çok umutlanmıştık ama olsun. Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin. bak benim kanımda bile çıktı ama düştü maalesef. olmayınca olmuyor. elimizden birşey gelmez. İnşallah gelecek aylarda beraber hamiş oluruz ve hamişlikte beraber ilerleriz. senin gibi bir arkadaş edindiğim içinde çok memnun oldum. kendine iyi bak. eğer birgün hamiş olursan bana msj atmayı unutma emi.

heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor. hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.

Mugus1980............3....ocak........ eveeet ilk hamişimiz.......... TEBRİKLEER

ucrubucrub............3....ocak........ eveeet ikinci hamişimiz...... TEBRİKLEER

senemkiq...............?.....ocak...... üçüncü hamişimiz .............. TEBRİKLEER

aybükem2008........?.....ocak...... dördüncü hamişimiz............ TEBRİKLEER

yavrukartal........14-15..ocak...... veee beşinci hamişimiz......... TEBRİKLEER

yeşim84...............18....ocak..... vee altıncı hamişimiz............ TEBRİKLEER

gamyoncu............19....ocak..... vee yedinci hamişimiz........... TEBRİKLEER

laplace.................?.....ocak..... vee sekizinci hamişimiz......... TEBRİKLEER

nunus81.............26....ocak..... vee dokuzuncu hamişimiz...... TEBRİKLEER

bulut81................20....ocak..... vee onuncu hamişimiz.......... TEBRİKLEER

izmiracle..............16 ocak......... vee onbirinci hamişimiz........ TEBRİKLEER

nursesila.............30....ocak..... vee onikinci hamişimiz........... TEBRİKLEER

eos59....................?.....ocak..... onüçüncü hamişimiz............. TEBRİKLEER

ELİF22..................?....ocak...... ondördüncü hamişimiz.......... TEBRİKLEER

göçmenkuşlar.......21....ocak..... bebeğimi kaybettim umutlar başka aya İnşallah

gzllrgzlnsrn...........6....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

delkarmen............12....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

gamzelal..............21....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

okkesa.................21....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

41zeynep.............22....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

izmirlipinar...........23....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

kpz...................24-25..ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

skyla...................25....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

yaseku................25....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

sensible girl.........27....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.

merylin................28....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

mondschein87......31....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

angeloves............31....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah

Eki Görüntüle 338974

Son düzenleme:
arkadaşlar ocak ayı çok bereketli oldu maşallah. bir ayda 14 hamiş.

İnşallah bir dahaki aylarda böyle bereketli olur. listeyi güncelledim son sıralamamız böyle. eğer hamiş olupta haber vermeyen varsada ya haber versin ya da şansına küssün. çünkü bazı arkadaşları forumda hamiş olduğunu gördüm.

Son düzenleme:

evt cnm ck umutlanmıstık ama napım hayrlısı demekten baska bısey gelmez elımızdenıns dedgın gıbı en yakın surede bırbırımıze guzel haberler verırz ıns bnde senı tanıdıgıma ck sevındım sende bana guzel haberlerını ıletmeyı unutma tamm mı cnm:13:bu arada sogan suyuna basladım esımede kecı boynuzu takvıyesı yaptırıyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…