umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

inş.. canım evet sordum doktora biraz daha bekleyelim dedi 0-2 arasını normal kabul ediyoruz dedi senin biraz daha yüksek dedi ama ne bilim geçen sefer hamileliğimi hissetmiştim şimdi hissedemiyorum umarım vardır ve bu sefer tutunur. bu akşam bir test almayı düşünüyorum.. siz ne zamandır deniyorsunuz?

bizim bu ay 6. ayımız. ama beklemesi çok zor yaa. kırmızıları gördükçe olmayacak galiba deyip umutsuzluğa kapılıyorum. ama Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. bizim elimizden birşey gelmiyor. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. hamişliğin kesinleşir ve problemin olmazsa eşine ve sana güzel bir yılbaşı hediyesi olacak. bende eşime böyle bir hediye vermeyi çok istemiştim planlar kurmuştum ama olmadı. napalım kısmet.

ocak ayı inşallah hayırlı gelir hepimize canım:) biliyorum her ay acaba deyip beklemesi çok zor günler geçmiyor. zamanını bekliyor bebişlerimiz demek ki ama umarım çok fazla bekletmezler:) yarın size haber veririm sonucu ama pek ümidim yok hayırlısı artık

ewet batlarımız aynı sayılırr..inşallahhh peşpeşe mutlu hbrler weririzz:)
bende 15 aydır bekliyorum inşallahhhh bu ay güler yüzlerimizzz...............

hapı bıraktığımdan beri düzensiz cnm ya benim adet.sat 16 aralık ondan önceki 11 kasım bir önceki de 10 ekim..30 günü geçiyor

merhaba arkadaşlar, umarım herşey iyi olur. ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim. yarın kontrole gidicem
doktorun ne diyeceğini merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar, umarım herşey iyi olur. ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim. yarın kontrole gidicem
doktorun ne diyeceğini merak ediyorum.

geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın. tez zamanda bebişine kavuşursun İnşallah.

yesim84 arkadaşım.adetin düzensizde olsa Allah bebiş vericek olduktan sonra verir. yumurtlama zamanını bilmesen bile hoooop bir bakmışsınki hamişsin. benim adetim o kadar düzenli, iki günde bir bile yaptık günleri kaçırmayalım diye ama olmadımı olmuyor işte. kısmet ne zamansa.

ewet batlarımız aynı sayılırr..inşallahhh peşpeşe mutlu hbrler weririzz:)
bende 15 aydır bekliyorum inşallahhhh bu ay güler yüzlerimizzz...............

canım İnşallah yeni bir yıl yeni bir umut. İnşallah 2012de hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

merhaba bayanlar:) ben hala test yapamadım yaaa akşam öle çok işim çıktı ki test almaya vakit bulamadım gündüz de iştee çalışırken herşey zor oluyor:)

hamile kalınacak günler adetten intibaren 12 13 14 . günler mi yoksa olma ihtimalinin en yüksek olduğu günler mi bunlar yani bu günlerin dışında da hamile kalınabilir mi

agustos aynda dış gebelik geçirdim sağ tüpüm enfeksiyondan dolayı yırtıl iç kanama geçirdim 1 kaç ay korunduk aralıkta smr testi oldum ii çıktı hsg çetirdim yırtılan tüpüm yenilemiş kendi ii çıktı 9 aralıkta adet ilk günüydü yumurtlama zamanında çalışmaya başladım balım hayırlısı dua edin kızlar

geçmiş olsun canım. dualarımız seninle ve bebiş isteyen bütün arkadaşlarımızla. İnşallah şu anda hamişsindir. bat ne zaman adetin yakınsa heyecanlısındır. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

şu an hamişimiz yok İnşallah hepimiz oluruz. yeni yıl dedik umut dedik İnşallah bu ayda umutlarımız suya düşmez. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…