- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
hıı bu arada İnşallah açılışı sen yaparsın. ayağınıda sürtersin heeee......
evet ama bat ocak ayında olacağı için bizdensin.ayyy ne güzel adet günleriniz yaklaşmış benimki taaaa ocağın 22sinde. zaman geçmek bilmiyor.
25-12-2011 kızlar bugün adet oldum BAT 22 ocak 2012... yani 1 yıl sonra.paylaşımlarınızı bekliyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir ve adetimiz yerine bebişimiz gelir.
gerçi İnşallah hamiş olursunuzda bu topiğe bakma ihtiyacı duymazsınız.
evet canım İnşallah beraber hamiş oluruz. bat'ın ne zaman benimki 21 ya da 22 ocak olacak hesaplara göre. İnşallah kırmızılar gelmez..
slm kızlar bizde yaklaşık 8 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama testi aldım sıkı yumurtlama günlerimi takip ettim en son adet tarhim 12 aralıktı 26-31 aralık yumurtlama günlerimdi bu günlerde ilişkiye girdik ve en son 1 ocakta birlikte olduk spermler dışarı çıkmasın diye yaklaşık 2 saat falan yataktan kalmıyorum belimin altınada yastık koyuyorum dün gece ilişkiden sonra sabah bi baktım pembe lekelr gelmiş şoook oldummm neden kaynaklanıyor bilmiyorum nettende o kadar araştırma yaptımm ama pek bişe bulamdımm bu ayy çok umutluydummm allah iseyen herkeze versinnn bu ay hamiş kalamasam adet tarihimm 12 ocakk
herkese merhaba
bende aranıza yeni katıldım
kasım ayında 6 haftalık düşük yaptım
doktor 2-3 ay korunmamı sölemiştik 31 aralıkta kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda gelişmiş çatlamaya hazır
bi yumurta olduğunu ve korunmamamı söledi
inşallah yeni yılda bebek sahibi olurum....
tabi tüm isteyenler sağlıklı bebeklere kavuşsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?