umudumuz ocak ayı diyenler..buyrun.

evet ama bat ocak ayında olacağı için bizdensin. ayyy ne güzel adet günleriniz yaklaşmış benimki taaaa ocağın 22sinde. zaman geçmek bilmiyor.

günaydın kızlaaaaaar. kahvaltı yapıyorum karnı acıkan gelsin. özellikle hamişler. :125: :125:

kızlar herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. yeni yıl özlemlerimizin vuslatı olsun İnşallah.

merhaba benim adet günümde 25 aralık sendenim inş.ocak ayında gelmez kırmızılar

evet canım İnşallah beraber hamiş oluruz. bat'ın ne zaman benimki 21 ya da 22 ocak olacak hesaplara göre. İnşallah kırmızılar gelmez..

selam kızlar,yaklaşık 4 aydır takip ediyorum yazılanları okuyorum hep.aralık 3.denememizdi,olmadı.umudum ocak:) bat 28 ocak.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah bu ay güzel haberler duyarız birbirimizden....:)

ne güzel hep beraberiz. bol bol dua edelim. ne kadar çok dua edersek duamızın kabul olması o kadar çabuk olur. ben bu ay çok umutluyum. çünkü yeni yıla çok pozitif girdim. İnşallah umutlarım suya düşmez.

arakdaslar bende yeniyim araniza katilmak istiyorum..bugün aslinda cok kötüyüm, sabah kirmizilari gördüm, resmen depresyondayimya, sanki hic anne olamicam gibi geliyor bu ay atmadim takla kalmadi valla.sizdede öyle oluyormu bilmiyorum ama benim resmen canim yaniyo, icim aciyo(( benimde bat 31 ocak((

canım hoşgeldin aramıza. kendini üzme. bizlerde senin hissettiklerinin aynısını hissediyoruz inan. benim 6. ayım ve ben şu an acaba bir problemim varda o yüzdenmi hamile kalamıyorum diye düşünüyorum. belki zamanı gelince hamiş olucam ama sabretmek çok zor geliyor sorunumuzda yoktur İnşallah. :26: belirtilerin hemen hemen hepsini yaşadım. ama hiçbiri hamilelikten değilmiş.. siz kaç aydır deniyorsunuz.

Son düzenleme:
benimde 3.ayımdı dr takibine başlayalı... aa bu ay umutlarımın çoğunu yitirdim. moralinizi bozmak için yazmıyorum kesinikle... umuttan söz eden bir başlığın altında bunları bahsetmek ne kadar doğru olmasa da. bende yumurta tembelliği vardı. ama bu ay kesinleşen birşey daha oldu. erken çatlama sorunu??? yumurtalar yaklaşık 10mm oluyor ama sonrasında büyümeden hemen çatlıyorlar. bu ay adet olunca rahim filmi çekicekmiş dr. onda bi sorun çıkmazsa daha kuvvetli ilaçlarla hormonlarımı baskı altna alıp çatlamasına engel olacakmışız... hiç böyle sorunu olan var mı aranızda??? şimdi düşünüyorum da sadece yumurtaların büyümesinde sıkıntı olsaydı ilaçlarla bu sağlanabilirdi. ama çatlamasına nasıl engel olunacak bilmiyorum. tüp bebek bile denesek sonuçta büyümeyen, büyümeden çatlamaya başlayan yumurtalar var tüp bebek de olmaz ki laboratuar ortamında yumurtanın büyümesi gibi bi teknoloji yoktur heralde daha

canım geçmiş olsun öncelikle. kendini üzme. elbette tıpta bunun çaresi vardır. biz bilmiyoruz ama doktorlar biliyordur. hormon ilaçlarıyla hallederler merak etme. yoksa sana umut vermezlerdi.

slm kızlar bizde yaklaşık 8 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama testi aldım sıkı yumurtlama günlerimi takip ettim en son adet tarhim 12 aralıktı 26-31 aralık yumurtlama günlerimdi bu günlerde ilişkiye girdik ve en son 1 ocakta birlikte olduk spermler dışarı çıkmasın diye yaklaşık 2 saat falan yataktan kalmıyorum belimin altınada yastık koyuyorum dün gece ilişkiden sonra sabah bi baktım pembe lekelr gelmiş şoook oldummm neden kaynaklanıyor bilmiyorum nettende o kadar araştırma yaptımm ama pek bişe bulamdımm bu ayy çok umutluydummm allah iseyen herkeze versinnn bu ay hamiş kalamasam adet tarihimm 12 ocakk

herkese merhaba
bende aranıza yeni katıldım
kasım ayında 6 haftalık düşük yaptım
doktor 2-3 ay korunmamı sölemiştik 31 aralıkta kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda gelişmiş çatlamaya hazır
bi yumurta olduğunu ve korunmamamı söledi
inşallah yeni yılda bebek sahibi olurum....
tabi tüm isteyenler sağlıklı bebeklere kavuşsun....

canım. adetine 10 gün var neredeyse. İnşallah yerleşme kanamasıdır.bazı kadınlarda oluyormuş. bebek rahime yerleşirken kılcal damarlara denk gelirse bu belirti olurmuş. kanaman hala devam ediyormu. yoksa çamaşırını kirletecek tarzdamıydı. önemli olan o. çok azsa umudunu yitirme belki yerleşme kanamasıdır. :109:

geçmiş olsun. İnşallah bir daha öyle bir acı yaşamazsın. sen doktor kontrolünde olduğun ve yumurtlama gününü tespit ettiğin için şansın var demektir. İnşallah tez zamanda hamiş olursun.
tabii bizde.. bat'ın ne zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…