- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
seninde kandilin mübarek olsun. canım ben senden hep umutluyum. o yüzdende listede seni hamiş olarak gösteriyorum. İnşallahta öyledir. şimdi bende heyecanlandım. neden? koltuk altı ölçümüne göre ateşin yüksek. çünkü benim dediğim dilaltı ölçümü. eğer bu mesajımı bu akşam okursan dereceni yastığın altına koy. sabah yataktan kalkmadan dilaltıyla ölç. koltuk altındanda ölçebilirsin ama 1-2 derece düşük çıkar. ben hamile olduğumuda ateş ölçümüyle tahin etmiştim. tabii düştü o ayrı mesele. bu gece bol bol dua edelimki Rabbimiz hayırlı evlatlar versin.
inş öyledır cnm ya:109:dedıgını yapıcam cnm yarn sbh dıl altından ölcucem yrn sbh yzrm degerı ıns rabbım bu guzel gecenın hatrna kullarının gonlunu gorurde ıstedıgımız guzellerı bebıslerımızı bı an önce kucagımıza verır:109:
arkadaslar dün test yaptim pozitifdi sevindimmmmmm ama tabi korkularimda var ilk gebeligim düsükle sonuclanmisdi...üstüne bide simdi grip oldum((
inş öyledır cnm ya:109:dedıgını yapıcam cnm yarn sbh dıl altından ölcucem yrn sbh yzrm degerı ıns rabbım bu guzel gecenın hatrna kullarının gonlunu gorurde ıstedıgımız guzellerı bebıslerımızı bı an önce kucagımıza verır:109:
kızlar mrb hamişlerimizi tekrardan tebrik ediyorum
benim sizlere bir sorum olacaktı
ben carsamba günü doktora gittiğimde 4+5 günlük
dedi doktorum sadece keseyi gördük
carsamba gününden beri sayıyorum 4+5 4+6 diye
4+7 diye sayacakmıyız yoksa 5+0 diye mi sayacağız
kafam çok karıstı
yardımcı olur musunuz?
dun gıremedım kızlar ama bugun yazıyım atesım sabhta aksam da gun ıcındede hep aynı 36.7 degısmıyoacaba hamısmıyım dıye dusunduruyo benı yarın adetımgecelı 1 ay olcak hapta bıtelı 1 hafta olcak yok anam yok hala bısey yok
İŞTE BU. İŞTE BU.ayyy canım yaa seni umutlandırmak istemem ama galiba sen hamişsin. belkide boşu boşuna üzüntüler yaşadın. ateşin hamiş ateşi gibi yüksek. İnşallah, İnşallah, İnşallah hamişsindir. ama üzülmenide hiç istemem. geçen günkü üzüntün sevince dönsün ve minik yavrun karnında olsun İnşallah.
tebrik ederim canım. Allah sorunsuz hamişlik ve kolay doğumlar nasip etsin. sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah
cnm bnm ya ıns öledır bazen bnde dusunup sevınıyrm bazende testlerde nıye cıkmadı dıye dusunuyorum ama senın benı benımde senı hıc tanımama ragmen allah razı olsun yanımda olman cok guzel cok tsk edrmıns ıns ıns ıns ıns rabbım yuzumu guldururde guzel haber alırım tabı tez zamanda senınkınıde alırım:109:
ama testlerde cıkmama kısmı benı yıyıp bıtıryo bıde su asırı akıntılarımın olması
canım ben mantıken düşünüyorumda idrar testi ne zaman pozitif çıkar?
bunun cevabı kanda bhcg belli oranda yükselince idrarda da gebelik pozitif çıkar değilmi.... peki senin iki idrar testin neden pozitif çıktı. kanında bhcg oranı yükselmişki çıkıyor. ve doktorlar bu hormonu hiçbir şey etkilemez diyor. varsa vardır (+) yoksa yoktur (-).doktorlar ilk önce bunun açıklamasını yapsın o zaman tamam şu sebepten idrarda pozitif çıkmış diyelim....şu soru aklıma takılıyor neden kan tahlilinde çıkmadı. işte bu soru tekrar kan tahlili olana kadar cevapsız kalıcak.....adet olmaman umut verici. doktor zaten sökülmezsen hamilesindir demiş. ve ateşin yüksekliğide buna eklendi. ayrıca hamilelikte akıntı çok olur. rahim büyüyüp doğuma hazırlanıyorya o yüzden.
canım hapın bittiğine göre bi cesaret git doktora kan tahlilini yeniden yapsın. sonucunu büyük bir merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?