- 18 Kasım 2011
- 30
- 1
- 48
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
kızlar kanamam başladı.bebeğim gitti maalesef. ben onu çok istemiştim. yavrum benim karnıma tutunamadı demekki. moralim çok bozuk. idrar testide yaptım geçen günkü tahlilden daha silik çıktı. gzllrgzlnsrn canım İnşallah sende güzel haberler alırız. canım senin için bol bol dua edicem. sonucunu mutlaka paylaş olurmu.
nunus81, ozle_ arkadaşlar sizleri tebrik ederim. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin. bat'ınınzı yazarsanız sizleride listeye eklerim.
canım senin için çok üzüldüm.bende ilk bebeğimi kaybettim 8 haftalıktı gelişmediği için alındı.şuandada korkuyorum ama içimde güzel duygular var.umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.bu arada benim bat 26 ocaktı..:)
nunus81, ozle_ arkadaşlar sizleri tebrik ederim. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin. bat'ınınzı yazarsanız sizleride listeye eklerim.
yavrukartal canım İnşallah sende bende böyle bir acı bir daha yaşamayız. ve sen sorunsuz bir hamişlik ve kolay doğum yaşarsın. buradaki arkadaşlarada aynı dileklerimi bildiriyorum. bugün doktora gittim. bhcg 63.55ten 19'a düştü. normaldede adeti bir gün geçince 100 ve daha yüksek olması gerekiyormuş. yarın sonucu doktora göstericem. doktor düşük olabilir demişti ve sonucumu görünce ben evet tamam düşmüş dedim.sen ilaç kullanmışmıydın. ben şimdi merak ediyorum. ilaçlamı düşücek ki hala hafif kanamam var yoksa kürtajmı oluyorsun. kendine iyi bak canım.
Allah tan hayırlısını diliyorum.
sende içini ferah tut ve umudunu yitirme
ben ilaç kullanmadım kürtajda olmadım ben 10 gün evde yattım nerdeyse hiç kalkmadım yataktan ama kanamalarım vardı
doktor 2 günde bir bhcg baktırdı
1.gün 300
3.gün 650
11.gün ise 116 ya düşünce düşük olduğunu anladık
bu süreç içinde sadece progestan diye bi ilaç kullandım
sonra kendiliğinden düşüverdi zaten...
doktor bakıyo eğer içerde parça kalmışsa kürtaj yapıyo ama yoksa adetle kendin düşürmüş oluyosun
mutlaka doktora git ama içerde en ufak bi parça bile kalsa senin için ilerde sıkıntı yaratır Allah korusun...
kendine çok dikkat et ilk zamanlar tutma kendini ağla istediğin kadar ama kesinlilkle moralini yüksek tut...
eşin en büyük destekçin olmalı sana...eğer kürtaj olmazssan ilk adetinden sonra doktora git ve tüm tahlillerini yaptır.ve hemen gebe kal....
bana doktorumun tavsiyeleri bunlardı...
Allah yardımcın olsun
sende biran önce yavruna kavuş...
kar yağışı yüzünden doktora gidemedim. doktorda zaten muayenehanesine gidememiş. kanamam bayağı yoğunlaştı. artık yoğun bir şekilde adet oluyorum sanki. İnşallah dediğin gibi parça kalmaz. ama zannetmiyorum çünkü çok yoğun geliyor. doktora kar yağışı kesilince gidebileceğim. hemen hamile kalırsam tekrar düşer diye korkuyorum. doktor ne diyecek bakalım. kısmet.
kızlar ben aşılama yaptırmak istiyorum ama fiyat nedir bilgisi olan varmı sonuçta ilkinde tutmaya biliyormuşş
heeeeeeey arkadaşlar hamileliğe doğru otobüsümüz kalkıyoooor.hamiş olmayan kalmasııııııın... otobüste boş yerimiz mevcuttur.
Mugus1980............3....ocak........eveeet ilk hamişimiz...... TEBRİKLEER
ucrubucrub............3....ocak........eveeet ikinci hamişimiz.. TEBRİKLEER
Anatolya20............4....ocak.......:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah
eos59....................?.....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
senemkiq...............?.....ocak.....üçüncü hamişimiz .......... TEBRİKLEER
aybükem2008........?.....ocak.....dördüncü hamişimiz........ TEBRİKLEER (insan bir haber verir aşk olsun.)
gzllrgzlnsrn...........6....ocak.....veee altıncı hamişimiz....... TEBRİKLEER
delkarmen............12....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
ebru_1907............14....ocak.....:96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah
yavrukartal........14-15..ocak......veee beşinci hamişimiz... TEBRİKLEER
izmiracle..............16 ocak.........vee onuncu hamişimiz.... ... TEBRİKLEER
öcük....................17....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.
yeşim84...............18....ocak.....vee sekizinci hamişimiz...... TEBRİKLEER (kız niye haber vermiyon. aşk olsun.)
gamyoncu............19....ocak.....vee dokuzuncu hamişimiz... TEBRİKLEER
laplace.................?.....ocak.....vee onuncu hamişimiz........ TEBRİKLEER
bulut 81...............20....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
gamzelal..............21....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta.
okkesa.................21....ocak.....sonuç bekleniyor. heyecan dorukta
göçmenkuşlar.......21....ocak.....maalesef bebeğimi kaybettim arkadaşlar. umutlar başka aya İnşallah
41zeynep.............22....ocak.....
izmirlipinar...........23....ocak.....
kpz...................24-25..ocak.....
skyla...................25....ocak.....
yaseku................25....ocak.....
sensible girl.........27....ocak..... :96: umudumuz bir dahaki aya İnşallah.
merylin................28....ocak.....
mondschein87......31....ocak.....
angeloves............31....ocak.....
Eki Görüntüle 335848
bende hamişim inş allahım sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder :))
tebrik ederim canım. Allah sorunsuz hamişlik ve kolay doğumlar nasip etsin. sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah
kızlar 6 ocak da tam bır ay olacak ben adet olmayalı ılac bıtelıde 3 gun oldu hala bısey yokama asırı derece de akıntım var sarı akıntı koku yok ama bazen adet oldum sanıyorum bı bakıyorum akıntı bıde adet olamadıgımdan berı gecelerı tualete kalkmak adetım degıldır yatmadan önce hıc bısey ıcmeme ve tualete gtmeme ragmen gece mutlaka tualet ıcın kalkıyorum bıde ılıskı sırasında agrım oluyo olmazdı hıc bıde sadece aksamları belım agrıyo
noluyo bana yaaaa bugun adetım gecelı tam 26 gun 18nde yaptrmstm en son bıdahamı yaptırsam olumlu sonucu gorurmuyum acaba mutlu olurmuyum bu sefer rabbım bu sefer yuzumu guldur:109:
Eki Görüntüle 338682normalde adet tarihim 30 ocaktı.bugün 10 tane test yaptım hepsi ikinci cizgi silik....kan testini yaptırayım dimi yarın...kasıklarımda batma var.gece bile uyandırıyor beni
canım belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor. İnşallah bir dahaki testte pozitifi görüceksin. cesaretini topla ve bir daha yaptır testi. tabi yinede en kötü ihtimali göze alki üzülmeyesin. İnşallah bize müjde verirsin canım.bu arada ateşini ölçtünmü hiç. sabah kalkmadan bir ölç bakalım. 36.8 ve 37 arası çıkarsa büyük bir ihtimelle gebesin.
ay sımdı heyecan yaptm ellerım tıtrıyo heyecandan cnm ya senın cevabını okur okumaz kostum ates olcerı buldum ben bu atese gore belırtıyı daha yenı duyuyorum aslında kalkalı yarım saat fılna olmustu ama yınede olcuyum dedım koltuk altından olctum 36.7 cıktııns hamılelık atesıdır bu:109:
tekrar test yaptırmak ıcın ılacı kullandıktan sonra doktor bı hafta bekle adetın gelmezse gel buyuk ıhtımal gebesın dedı bana verdıgı adet sokucu cocuk yoksa adet sokermıs varsa cocugu beslermıs oyuzden onu beklıyorum bugun 4 gun oldu beklıyorum ıste
ıns hayrlı mujdelı haberler vermeyı nasıp etsın bana yarrabbım bu kandıl peygamberımızın dogum gunu rabbım hepımız elımızı acalım hepımız ıcın dua edelım rabbım hepımızın yuzunu guldursun hep saglıklı mutlu huzurlu bebıslıolmayı nasıp etsın ıns hepımız böle olalım ıns
kandılınız mubarek olsun arkadaslar:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?