idenim konu açmışş... hemen geldim..
kuzuucum yeni yıl yeni umutlar, güzellikler minnak bebekler getiririnşallahhh...:)
şunu da yazcaktım sen yazmışın hakikaten konu açan hamile kalıyor, inşallahsende de olur ama konu 9 ay devam eder :)
yolunuz açık olsun kızlar bol şanslar
amin inşallahh
sizinde tez zamanda Allahım gönlünüze göre verir inşallah
valla ister istemez insan takıyo doğru ama ne kadar az düşünürsen o kadar az stres yapıyosun..
benim 2 düşüğüm oldu öncesinde stres tek düşmanımdı yendim çok şükür hemen sonrasında da hamile kaldım zaten
benim eşim arısütü-bal-polen falan kullanıyordu. ben onların cok etkisi oldugunu düşünüyorum.
bide ben gün sayarak yumurtlama dönemini hesapladım.. işte gün aşırı birlikte olduk falan..
ilişkilerden sonra belime yastıkla uyumuştum valla
Heh ben buraya dahil oluyorumBatım 3 ocak bakalım bu ay tutturabilecek miyim???? :18: Düşünmemek elde değil, nolucak böyle nereye kadar bekliycem bakalım
Bekliyoruz bekliyoruz sürekli kırmızı kart :)
Baktım konu açan hamile kalıp gidiyobide dedim Ocak ayında yeni yıl yeni umut bağlayanlarla birlik olalım istedim.
Allahım dert verip derman aratmasın.Umarım tüm isteyenler bebek sahibi olur
7 Aralıktı benim bat ama bugün geldi kırmızılarım saolsunlar :)) Gecikipde heycanlandırmadılar beni
Günaydın canım sen kaç aydır deniyosun bende 6. aya girmeye çalışıyorum.
7 kasımda olmuştum.5 aralıktan beri leke leke gelio anlamadım gitti :S Bi bilende yardımcı olmuyo her yerde sorduk :) bakalım ne olacak gün içerisinde ...
topiğin hayırlı olsun
benim bat 7 aralık yani bugün
bekliyorum bakalım.kırmızı kartı görürsem buradayım.
bu gece rüyamda önce kan testi yaptığımı gördüm 367 çıkmış, sonra uyurken kendimi görüyorum.aa adet oldum diyorum.her yer batmış.sabah koştur koştur lavaboya gittim.birşey yok.
Canım ben 7 aydır deniyorum bu ay 8. ay olucak :18: Bari bu ay olsun yaaaaa ya olmazsa korkusu çok kötüüüüü
İnşallah yeni yıl hepimize uğurlu gelir hayatım. Doğru söylüyorsun negatif düşünmemeliyiz, umudumuzu kaybetmek yokkk
Bende yeni katıldım aranıza biz de 3 aydır deniyoruz,bu dördüncü ayımız bakalım ümidim bu ay.. Satım 27 kasım ümitle bekliyorum,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasıninş yeni yıla müjdelerle gireriz Aminnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?