umudumuz ocak ayı diyenler

BEN DE BUGÜN kırmızıları gördüm;9 kasım 7 aralık derken önümzdeki bat 4 OCAK 2012 beni de alın aranıza;UMUDUM OCAK.

yeni gelenleri gördükçe ağlayasım geliyoooo....
Allahım hepimiz bi an önce yavrularımıza kavuşalım Yarabbim..Şuan hem karnım ağrıyo hem kalbim acıyoo..Bende bugün kırmızılarla tanıştım..Hemde iki gündür lekelenmem oluyodu tamda üzerine görüyorum fikrine alışmıştım (

cnm ben de sabahtan beri çok üzgün ve etrafa sinirli tavırlarla geziorum.kimsenn suçu yok bunda.Allah'ın takdiri.Ama gerçekten çok üzücü.Bu ay da sevinemedim.

cnm ben de sabahtan beri çok üzgün ve etrafa sinirli tavırlarla geziorum.kimsenn suçu yok bunda.Allah'ın takdiri.Ama gerçekten çok üzücü.Bu ay da sevinemedim.

Rabbim tez zamanda sevindirsin hepimizi inşallah..Aslında ben bu konudan uzaklaşmak istedim hep ama başaramadım kendimi hep düşünürken yada hep kk da bu konuyu araştırırken buldum..Belki böylesi daha iyi..Bilmiyorum önümüzde koca bi ay var..Umarım güzel bi yıl bekliyodur bizi..Kendimi avutuyorum bu ay olsaydı ağustos doğumlu olcaktı sıcakta zor olacaktı şimdi olursa eylül olacak bahar çocuğu ne güzel fln diyorum :) Kendi kendimi teselli ediyorum işte...

benim de denemede 3.ayıma gireceğim.Ama gerçekten bekleyip;sonucu görmek istiyorum.Bu ay belirtim de yoktu aslında.ek de üzerine yoğunlaşmak istemedim;adet olacağımı hissettim.Ve öyle de oldu.İnşallah Rabbi'm verir o muczeyi bize de.Aylar önemli değil,önemli olan yavrumuzun olması.Fakat kırmızıları görünce altüst oluyor insan.;KADIN OLMAK ÇOK ZOR.

Çok haklısın Kadın olmak çok zor ama ANNE olmakta çok güzel

Denemeye çalışıyoruz inş.biz yurtdışındayız dut pekmezi buldum onu içiyoz olur mu ki??
ay benim bir kızım var aslında erkek düşünüyom inş Allah nasip ederse...

aslında ocak olmuyo benimki ama buraya yazmak geldi içimden yeni yıl,yeni müjdeler getirsin hepimize inşşşşş

iden merhaba
demek gelmiş kırmızılar ocakta inşallah tutar

benimde beklenen gün yarın 9 aralık

Merhaba..
Evet sorma geldi .. Seninkiler gelmez umarım kışkış onlara
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi psikoloji valla bu

benıde eklermısınız 3 ocak ınsallah bu katıldıgımız son umudumuz sayfası olur umudumuz ekımden berı buralardayım ben

aralık topiğinden buraya transferim( beni de ekler misiniz listeye bat ım 10 ocak...

herkese günaydın kızlar..

Benimde umudum ocak ayına kaldı sat 11 Ocak..İnş. 2012 hayırlı olur hepimiz için.Çok yıpratıcı bir süreç ilaçlar iğneler.. Bu ay hiç birini kulanmak istemiyorum oluruna bıraktım. Nasipp...

Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.İnşallah uğurlamam sizleri burda kalırız son sayfamız olur

Bnesra 27 Aralık
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
İden 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
cipskolam 15 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…