BEN DE BUGÜN kırmızıları gördüm;9 kasım 7 aralık derken önümzdeki bat 4 OCAK 2012 beni de alın aranıza;UMUDUM OCAK.
yeni gelenleri gördükçe ağlayasım geliyoooo....
Allahım hepimiz bi an önce yavrularımıza kavuşalım Yarabbim..Şuan hem karnım ağrıyo hem kalbim acıyoo..Bende bugün kırmızılarla tanıştım..Hemde iki gündür lekelenmem oluyodu tamda üzerine görüyorum fikrine alışmıştım(
cnm ben de sabahtan beri çok üzgün ve etrafa sinirli tavırlarla geziorum.kimsenn suçu yok bunda.Allah'ın takdiri.Ama gerçekten çok üzücü.Bu ay da sevinemedim.
Rabbim tez zamanda sevindirsin hepimizi inşallah..Aslında ben bu konudan uzaklaşmak istedim hep ama başaramadım kendimi hep düşünürken yada hep kk da bu konuyu araştırırken buldum..Belki böylesi daha iyi..Bilmiyorum önümüzde koca bi ay var..Umarım güzel bi yıl bekliyodur bizi..Kendimi avutuyorum bu ay olsaydı ağustos doğumlu olcaktı sıcakta zor olacaktı şimdi olursa eylül olacak bahar çocuğu ne güzel fln diyorum :) Kendi kendimi teselli ediyorum işte...
benim de denemede 3.ayıma gireceğim.Ama gerçekten bekleyip;sonucu görmek istiyorum.Bu ay belirtim de yoktu aslında.ek de üzerine yoğunlaşmak istemedim;adet olacağımı hissettim.Ve öyle de oldu.İnşallah Rabbi'm verir o muczeyi bize de.Aylar önemli değil,önemli olan yavrumuzun olması.Fakat kırmızıları görünce altüst oluyor insan.;KADIN OLMAK ÇOK ZOR.
ben de "ocak"cıyım. inşallah
Hoşgeldin..
İnşallah bu ay umutlarımız yarım kalmaz.. 27 kasımsa Satın şu aralar senin için önemli zamanlar.. Keçi boynuzu pekmezi fln yeseniz iyi gelebilir..Umarım müjdeli haberler alırız senden de..Bekleyip göreceğiz inşallah.
Hayırlısı Şubata kalmayız inş.
Batın kaç canım bi liste yapalım bizde kendimize
iden merhaba
demek gelmiş kırmızılar ocakta inşallah tutar
benimde beklenen gün yarın 9 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?