umudumuz ocak ayı diyenler

günaydın kızlarrrr;
ağrılı,sancılı bir 6 günlük kırmızı döneminden sonra içimi kurt gibi kemiren saçmalık ötesi olabilen bir durumu paylaşayım sizlerle.Adet bitti ama kendimi hamile gibi hissediyorum;canım bişi yemek istemiyor,çok sevdiğim yemeği bile defalarca ağzımda çiğniyorum.Dün adetim tamamen bitti ama sağ kasıklarımda adetim yeniden başlayacakmış gibi ağrı vardı.forumda bildiğimiz adt olup hamiş olanların olduğunu okudum.Ya işin kötü yanı saçımı boyadım dün.eğer olur da mucizelerden biri beni bulursa;hamiş olursam???

Günaydın canımmm..
Belki inanmıcaksın 3-4 gün önce adetim bitti ve o günden beri ağzımda adet olmasam hala hamile olduğumu sancam flndiyorum herkeze :))
Midem bulanıo,yemek kokuları tiksindiriyo vede midem sürekli yanıyo bi tuhafım yanii..
Ama kesin bunlarda psikolojik
Bildiğin adet oldum yani o kanama sırasındaki ufak ufak parçalar fln normal geldi..Haktan hayırlısı bu ayda durmak yok yola devam

Bu arada listemize birisi daha eklenmiş.Her ne kadar aynı konudan bi tane daha açılmışta olsa burda da listemizi yapalım
Bnesra 27 Aralık
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
cipskolam 15 Ocak

benim de aynen öyle geldi canm,yoğundu.:2::2:
fakat umut kapısı işte
adetliyken başım fln dönüyodu, o günlerde akşamları 3 gece hiçbişey yiyememiştim.Neyse,hamiş olmadığımı gördüğüm için psikolojikman yıkıldım sanırım;ağzıma bir lokma sokamamıştım.şimdi de cnm hiçbişey istemiyr;evlendiğimden bu yana 6-7 kilo aldım,iştahımdan herkesin iştahı kabarıyordu.şimdi tabakta pilav taneleri ile oynuyorm bikaçgndür.

Son düzenleme:

Ama yemen lazım biliosun dimi canım.Önemli bi konu bu.
Ben bu ay Keçi Boynuzu pekmezi yediriyorum eşime..Bakalım bi faydası olcakmı :))
10 Ocak doğum günüm belki bebeğim hediye gelir bana

Ama yemen lazım biliosun dimi canım.Önemli bi konu bu.
Ben bu ay Keçi Boynuzu pekmezi yediriyorum eşime..Bakalım bi faydası olcakmı :))
10 Ocak doğum günüm belki bebeğim hediye gelir bana

İnanmıycaksınız ama aynen bende öyle hissettim hatta ciddi ciddi midem bulanıyodu, adetim bittikten sonra tekrar test yaptım tabiki bişey yok...
Artık biliyorum hep psikolojik bunlar, hadi inş bu ay hep birlikte

Bnesra 27 Aralık
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
cipskolam 15 Ocak

Bu liste komple Hamile kalsın bu ay inşallahhhhhh 2012 nüfusuna katkımız olsun

Aminnnnnnnnnnn canımmm.

Bnesra 27 Aralık
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
cipskolam 15 Ocak

yesil33 canım senin bat ne zaman senide yazalm listeye
Listem çoğalsın istemiyorummmmm

Selam kıslarr :))
folik asit kullanan varmı?bugün saglık ocagına yazdırmak için gittim ama plus olarak yazmış o da artık satılmıyormuş.
Eczacı bana FOLBİOL tablet 5 mg önerdi aldım.Siz ne folik asit kullanıyorsunuz? var mı bunu kulanan merak ediyrum.

Bana devlet hastanesinin doktoru o tabletlerden vermişti.kullanabilirsin yani problem olmuyo.
Geçen gün gittiğimde doktor 3 ay kullandıysan daha kullanmana gerek yok dedi bıraktım bende hamile kalırsam başladım heralde

Arkadaşlar merhaba
kasım ayında korunmayı bıraktık ama iki gün önce adet oldum, tutturamadık yani
şimdi reglimin bitmesini bekliyorum, artık güzel haberi ocak ayında almayı umuyorum
eşim de bana "ben aslan burcu bebek istemiyorum bak ona göre yapalım diyor" deli Abim aslan burcu, biraz dediğim dediktir, başına buyruktur, herşeyi ben bilirim takılır, sevgilim onu görünce korktu heralde
sat 17 aralık, bat 14 ocak, beni de listeye ekleyebilirsiniz

Ekleriz canım hoşgeldin öncelikle aramıza
Bana kalsa ben mart nisan gibi doğurcaktım aha ağustos eylül doğumlu olcak ona bile şükür diorum
Allahım bu ay kısmet eder inşallah yumurtlama dönemim kuluçkaya yatacam bu hafta

Bnesra 27 Aralık
Simlipembe 3 Ocak
ucrubucrub 3 Ocak
eknhanifsay 4 Ocak
Mugus1980 5 Ocak
gozita 6 Ocak
İden 7 Ocak
Senemciq 7 Ocak
kepi3 10 Ocak
nvcvn 11 Ocak
kestanesekeriii 11 Ocak
fdeda 14 Ocak
cipskolam 15 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…