Şebnemsim daha erken bekle bencede inşallah gelmes kırmızılar cnm da hamilesindir üzülmek yok yola devam
selam kızlar
bana kızgınsınız biliyorum ama siz kızmayın bari ne olur başımda o kadar dert varki
evet kızdık yaniikötükedihüso al kız listeni.. ne oldu hayırdır?
merve listeyi bulamıyorummirmirmirmir
sizler bari moral verin merve
çok kötü durumdayım depresyona girdim pskolojik destek alıyorum ve verdikleri ilaçlar beni aptal gibi yaptı o yüzden değil topiğe nette bile girme hevesim kalmadı
tamam cnm çok geçmiş olsun bir önceki sayfada cnm sen al gene burda olursan bence kafan dağılır ama genede sen bilirsin .. biz çıkartırız seni depresyondan
amaaaan bir ooohhh çekem merve öldüm merakdan akşama kadar kıvrandık kızlarla neden senin telin yok kız bizlerde yeğenim ufaklık korkuttun bizi ama iyi olmana çok sevindim fındıkkkkkk merveciğim kendini yormak yok tamammıkızlar çok şükür bebeğim iyiymiş..dr. gelişimi çok güzel dedi..bazı kanamaları açıklayamıyoruz dedi..allahım çok şükür iyi olduğunu gördüm meleğimin..kızlar hepinizden allah razı olsun...sizi çok seviyorum..kuzum da teyzelerine çok selam söylüyo...şimdilik evdeyim..dr 1 aylık rapor yazdı...dinlenmem gerekiyomuş...1 ayın sonunda yine 1 ay daha yazacak galiba...duruma göre bakıcaz artık...iyiki varsınız kızlar...kardeş gibi yakınsınız bana inanın...hepinizi öpüyoruz kuzucuğumla...
günaydın kızlar
mervecim çok geçmiş olsun çok sevindim bitanem çok şükür iyisiniz. boşver işi gücü iyi yapıyosun bak keyfine evinde bol bol dinlen canım.
ben de testi yaptım tek çizgi arkadaşlar hamiş değilim yani
amaaaan bir ooohhh çekem merve öldüm merakdan akşama kadar kıvrandık kızlarla neden senin telin yok kız bizlerde yeğenim ufaklık korkuttun bizi ama iyi olmana çok sevindim fındıkkkkkk merveciğim kendini yormak yok tamammı
kız dur bakalım daha hasta olmadın zilliii
canım benim belkide erken olduğu için çıkmamıştır.kırmızıları görene kadar herkez hamiş
cnm benimmm bitanecikk arkadaşımm üzülmemek elde değil biliyorum senin için çok dua etmiştim ama bi yerde allahın bildiği bişi var demekki dualara ve umutlara devamm:Saruboceq:
Şebnemsim daha erken bekle bencede inşallah gelmes kırmızılar cnm da hamilesindir üzülmek yok yola devam
hayırlısı olsun şebocum kolay gelsin kıslar iyi çalışmalar
evet ama buda züğürt tesellisi olcak hayatım olsa çıkardı hamiş diilim ben biliyom boşver umutlanmak istemiyorum
emel nerde dün doktora gitcekti hala gelmedi meraklandım naptı acaba
neyse inşallah benimki gibi olur kızım benimki kanda dahi çıkmadı unutma olurmu sen umutlanma ama bakalım görecez emelden haberim yok bu karılar beni merakdan çatlatıp durtacaklar illede erken doğurursam sebebim sizlersiniz kız
-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?