Umudumuz Umut olsun

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971

* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* raziş.................................14 Şubat ( Raziye )..........03.06.1984
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

nasipppppppppp artık bu yazdıklarımızı görüyorsan okuyorsan bir cevap ver okadar seslendik sanaaaaa

selam kızlar
bana kızgınsınız biliyorum ama siz kızmayın bari ne olur başımda o kadar dert varki

evet kızdık yaniikötükedihüso al kız listeni.. ne oldu hayırdır?

sizler bari moral verin merve

çok kötü durumdayım depresyona girdim pskolojik destek alıyorum ve verdikleri ilaçlar beni aptal gibi yaptı o yüzden değil topiğe nette bile girme hevesim kalmadı

merve listeyi bulamıyorummirmirmirmir

sizler bari moral verin merve

çok kötü durumdayım depresyona girdim pskolojik destek alıyorum ve verdikleri ilaçlar beni aptal gibi yaptı o yüzden değil topiğe nette bile girme hevesim kalmadı

tamam cnm çok geçmiş olsun bir önceki sayfada cnm sen al gene burda olursan bence kafan dağılır ama genede sen bilirsin .. biz çıkartırız seni depresyondan

hoşgelin şebnemcim hemen ümitsizlenme bakalım kart yemedin henüz inşallah kart değilde bebek gelir olmazsada umudumuz diğer aya inşallah birgün bizimde listede adımız pembiş olacak tamammı canım bak ben yedim kartı ama üzülmek yok
hoşgeldin nasipcim geçmiş olsun canım belki buraya gelmen rahatlamanı sağlar ama yinede sen daha iyi bilirsin canım

tamam cnm çok geçmiş olsun bir önceki sayfada cnm sen al gene burda olursan bence kafan dağılır ama genede sen bilirsin .. biz çıkartırız seni depresyondan

tşk ederim zaten dr onu önerdi sizlerden bahsettim ona
size iyi gelebilir dedi delikafadulden

amaaaan bir ooohhh çekem merve öldüm merakdan akşama kadar kıvrandık kızlarla neden senin telin yok kız bizlerde yeğenim ufaklık korkuttun bizi ama iyi olmana çok sevindim fındıkkkkkk merveciğim kendini yormak yok tamammı

kız dur bakalım daha hasta olmadın zilliii

evet ama buda züğürt tesellisi olcak hayatım olsa çıkardı hamiş diilim ben biliyom boşver umutlanmak istemiyorum

emel nerde dün doktora gitcekti hala gelmedi meraklandım naptı acaba

canım benim belkide erken olduğu için çıkmamıştır.kırmızıları görene kadar herkez hamiş

keşke hayatım keşke ama kararlıyım umut etmicem iki tane test yaptım sabah olsa silik milik çıkardı

cnm benimmm bitanecikk arkadaşımm üzülmemek elde değil biliyorum senin için çok dua etmiştim ama bi yerde allahın bildiği bişi var demekki dualara ve umutlara devamm:Saruboceq:

canımın içi elbette devam umutlara saolun yanımda olduğunuz için

Şebnemsim daha erken bekle bencede inşallah gelmes kırmızılar cnm da hamilesindir üzülmek yok yola devam

yarın günüm gülüm bakalım bu stres sürcekmi yoksa kartı yarın yicemmi

hayırlısı olsun şebocum kolay gelsin kıslar iyi çalışmalar

saol canım tşk hep hayırlısını istiyoruz bakalım kısmet ne zaman ?

evet ama buda züğürt tesellisi olcak hayatım olsa çıkardı hamiş diilim ben biliyom boşver umutlanmak istemiyorum

emel nerde dün doktora gitcekti hala gelmedi meraklandım naptı acaba

neyse inşallah benimki gibi olur kızım benimki kanda dahi çıkmadı unutma olurmu sen umutlanma ama bakalım görecez emelden haberim yok bu karılar beni merakdan çatlatıp durtacaklar illede erken doğurursam sebebim sizlersiniz kız
-tatlicadiarzu-

kız seninki ayrı alem zaten yaa kanda sağlam derler bide kötükedihüso

oooo nasip hanım gelmiş hoşgelmiş topla kendini biraz nasip iyi serdin kk yı topiği.
ama feyzbuklarda cirit atıyomuşun haberini alıyoz buralara uğramıyon depresyona biz mi iyi geliyoz yoksa feyzbuk mu anacım. kırdın kalbimizi haberin ola okadar çekiştirdik seni kulakların çınlamadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…