nasip hoş geldin geçmiş olsun
şebocum üzülme canım ya bak hala gelmediler
esmacım artık hep burdamısın geldimi pc
günaydın kızlar
mervecim çok geçmiş olsun çok sevindim bitanem çok şükür iyisiniz. boşver işi gücü iyi yapıyosun bak keyfine evinde bol bol dinlen canım.
ben de testi yaptım tek çizgi arkadaşlar hamiş değilim yani
nazmiş senin kontrol yarın demek ..saat kaçta gitceksin cnm?
mervem zor durumda kalmazsanız bence çalısma evde dınlen 9 ay boyunca bebegın ıyı olmasınada çok sevındım kendıne ve bebege ıyı bak canım
canımmmmm çok sevindim ama ben sana demiştim dimiiii yeğenim hep seninle olacak annesi diyeee o dinler teyzesiniiiiiii
bugün ani bir kayınvalde elti baskını yedim-bide yatakta yakalandım hiç sormayınnnn-tatlicadiarzu-neyse teyze gelinine oturmaya gittik akşam eşimde oraya geldi anca eve gelebildim ama aklım hep nikolümdeydi şükür Rabbimeeee iyi haberlerini aldımmmm:teytey:
neyse canlarım yarın görüşürüz inşallah eşim yanımda malum ben kaçıyorum hepinize mucukssssss mucuksssssŞenizŞeniz
günaydın sinemcim günaydın kızlar
mervecim canım çok sevindim boşver dinlen evinde parada lazım ama hiçbişey bizim miniklerimizden önemli değil
kızlar sadece görmek için isedim tülleri sağolsun emelcim buldu bir site adreslerini aldım eminönüne gidicem cumartesi günü
ohhh canımmm ya kocamann bir ohh çektiimm resminide koymuşun minnoşunn canımçok şükür iyi olmasına sevindim sen birdaha başlama işe istersen tabi senin bileceğin bir durum ama bebiş önemli:ecrin_bebek:
kız gel arada gelmekkkle olmazz herzaman beklerizzhihoyyyt
günaydınn cnmm işler benim bugün çok gelmeye çalışcam arada ..
günaydınnn aslıcımmmm ...:1hug:
günaydın kızlar
mervecim bebeğinin iyi olmasına sevindim cnm Allah ım bebeğini sana bağışladı cnm benim ya sen dikkat et gene de dinlen iyice
Sinemcim mervem aslım günaydın sabah kuşları inşallah iyisinizdir ben iyiyim başımın ağrısı azaldı biraz daha toparladım kendimi benim bugün günüm biliyorsunuz bugünden sonra bakcaz bakalım kırmızılar gelcek mi gelmeyecek mi 1 şubata kadar süre verdim kendime sabredeceğim kızlar bakalım
günaydın kızlar bol hamişli günler diliyorum merve2cim bebişinle senin iyi olmana sevindim dikkat et bitanem bol bol dinlen bebişinde güçlensin seninle sıkı sıkı dursun canım
ayşe oh geziyorsun maşallah aman sende çok gezme bizi de ihmal etme
aslıcım tül ulmana sevindim ben pek anlamadığım için yardımcı olamadım artıkın :)))
herkese kolay gelsin benimde biraz işlerim var kızlar
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım ben iyiyim merviş bebişinin iyi olmasına çok sevindim kendine dikkat et canım dinlen yorulma
günaydın kızlar
mervecim çok geçmiş olsun çok sevindim bitanem çok şükür iyisiniz. boşver işi gücü iyi yapıyosun bak keyfine evinde bol bol dinlen canım.
ben de testi yaptım tek çizgi arkadaşlar hamiş değilim yani
selam kızlar
bana kızgınsınız biliyorum ama siz kızmayın bari ne olur başımda o kadar dert varki
amaaaan bir ooohhh çekem merve öldüm merakdan akşama kadar kıvrandık kızlarla neden senin telin yok kız bizlerde yeğenim ufaklık korkuttun bizi ama iyi olmana çok sevindim fındıkkkkkk merveciğim kendini yormak yok tamammı
kız dur bakalım daha hasta olmadın zilliii
buarada mervecım ıyı olmanıza coookkk sevındım canımmm..bosver ışi evde olmamının ve hamişliğin tadını çıkarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?