Umudumuz Umut olsun

facebooka kırolar giriyomuş ya ben ondan girmiyom deliler için özel bülümü yokmuş zaten beni taşımaz facebook pek ağırım bu aralarrr:))))) herkes kendi tercihini yapar kimseye karışma lüksümüz yok ama benim karışacağım insanlar var kurtulamazlar benden kötüyüm ben kötüyüm

kimsecikler yazmıyo bende gidiyorummm hadi öptüm hepinizi canlarım oğlumda öpüyo sizleri

canım ben hiç yaptırmadım buaralar kaç aydan beri korunmuyoruz olmuyo dr. klomen verdi 14. günü gel dedi ama ben 2 gün erken gitmeyi düşünüyorum sanırım erken yumurtluyorum çatlama olup olmadığına bakacak sanırım çatlamıyo benimki klomenle yada iğneyle çatlatacak

Nasip hoş geldin geçmiş olsun
şebocum üzülme canım ya bak hala gelmediler
esmacım artık hep burdamısın geldimi pc

nasip hoş geldin geçmiş olsun
şebocum üzülme canım ya bak hala gelmediler
esmacım artık hep burdamısın geldimi pc

aslıcım pc benim değil ama ben kullanıyorum hayatım zaten şunun şurasında en fazla 3 hafta daha burdayım sonrası allah kerim bakalım

canım herseyın hayırlısı allah enkısa zamanda sızlerede nasıp edecekk...dualarımız hep sızınleee...

buarada mervecım ıyı olmanıza coookkk sevındım canımmm..bosver ışi evde olmamının ve hamişliğin tadını çıkarr..

Kızlar merhaba nasılsınız bakım şebo kız bugun çıkmadı yarın çıkmayacagı anlamına gelmez senın kırmızılar gelmedıgıne göre

mervem zor durumda kalmazsanız bence çalısma evde dınlen 9 ay boyunca bebegın ıyı olmasınada çok sevındım kendıne ve bebege ıyı bak canım

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım ben iyiyim merviş bebişinin iyi olmasına çok sevindim kendine dikkat et canım dinlen yorulma

selam kızlar
bana kızgınsınız biliyorum ama siz kızmayın bari ne olur başımda o kadar dert varki

buarada mervecım ıyı olmanıza coookkk sevındım canımmm..bosver ışi evde olmamının ve hamişliğin tadını çıkarr..

canlarım benim..hepinize çok teşekkür ederim...ben iyiyim..merak etmeyin..bebişimde sağlıklı..4 gün önden gidiyomuş..elini kaldırdı dün...parmakları bile belli oluyo...çok muhteşem bi duygu..rabbim hepinize yaşatsın bütün duam bu kızlar...artık bi daha çalışır mıyım bilmiyorum..şimdilik sadece bebeğimin sağlığı önemli..şimdilik evdeyiz yani teyzeleri...
şebocum herşeyde vardır bi hayır bitanem...hakkımızda hayırlı olanı yazsın rabbim..bi gün çalacak kapını meleğin..böyle kalp çarpıntılarıyla bekliceksin büyümesini içinde...
nasip senin için de üzüldüm canım..dikkat et kendine sağlık herşeyden önemli...gerisini boşver...
hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız..hakikatten terapi gibi geliyo buraya gelmek nasip...

emelcim pek ümidli değilim nedense keşke dediğin gibi olsa ama biz düşeş atarız yek gelir

çok işim var arada gelipokuyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

sinemcim hadi bakalım doktorun ne dicek hayırlısı ile 6şubat gelecek :))) ne çok gün var yaaa

gerçi benim bugünlerde umudum azaldı ama olsun bakalım gelsin hele bi 30u

evet emelcim hayırlısı ben perş. gidecem cumaydı ama yarın yumurtlicam galiba akıntı onu gösteriyo bugünden itibaren çalışmalara hız verecem hayırlısı canım 6 şubatta gelecek günler çabuk geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…