Umudumuz Umut olsun

okudum nasıpcıgı dedım ya evdekı sorunlar yuzunden gelmemıs olabılır dıye ama gorsem kızacam sacını çekecem gelsın buraya psıkolojısı ve herbırseyı duzelır

iyi durumdadır sinemcimm yumuşlarıın merak etme:))

tamam peki emelcim doğsun ozaman görürüz bizde

selam millettttkaydirigubbakcemile3
nasipim hoşgelmişsinnn canım bizler buradayız inşallah sıkıntıların biran önce son bulur sende hep bizimle olursunnnnnnnnnn:1hug:
şebbom umut hep var herşeye rağmen var sakın unutmaaaaaklava:
emoşum mervem nikolüm esmam razişim aslım nazmiyem zeytinim nasılsınızzzzzzza.s.
eee gülşenim rahelim asişim pınarım seherim feyzam unuttuğum varsa affolaaa sinemimi bilerek yazmadım aylinimle o iyice ekti biziiiii:dilcikar:klava: neyse canlarımm öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz

napalım ayşe iyiz sıkıldık çalışma falan hak getireekaydirigubbakcemile3

napalım ayşe iyiz sıkıldık çalışma falan hak getireekaydirigubbakcemile3

ne çalışmasıııııııCADIARZUçalışma çalışma leyleklere siparişi verdin zaten dimiiiiiii ne gerek var şimdi çalışmayaa aloooooooo oklavamı mı özledin yoksaaaaklava:klava:
tabi dediğin başka bir çalışmaysa sorun yok ister çalışşşş ister çalışmaaaaaaaa bizimkini sıkı tut yeterrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

kız geçti geçen günler 10 gün kala olmaz bişi diye döv kız özledim oklavanı yalnız başkalarınıda döv hep ben hep ben olmuookaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin ayşecim siz nasılsınız bakalım minik böcüğün iyi mi kendini hissettirmiyor daha dimi ben kart yedim (( bu hakemde hep beni buluyor

kız geçti geçen günler 10 gün kala olmaz bişi diye döv kız özledim oklavanı yalnız başkalarınıda döv hep ben hep ben olmuookaydirigubbakcemile3
kız deminde şebbomu dövdüm yaaa kim hakederse ona var oklava bizde iltimas kayırmaca yok anacımmmmmmm:dilcikar::dilcikar:
bu arada ne biliyon olmayacağını bakalımmm boşunamı parmak yırtıyoz burdaaaa son ana kadar çalışşşş ne demişler çalışan rahim bebiş tutarrrrrrr:roflol::roflol:
Hoşgeldin ayşecim siz nasılsınız bakalım minik böcüğün iyi mi kendini hissettirmiyor daha dimi ben kart yedim (( bu hakemde hep beni buluyor

yok canım ya nerdeee daha çok bekleyecez meleğimi hissetmek içinn ama sağlıklı olsunda dimiiiii
canım bende aylarca hemde iğnelere rağmen kart yedim ama ne dedimmm üstüne göre göreee hamiş kalacammmmm ee bak hami$imm sende buradaki herkezde hayırlısıyla anne olacak canım inan sadece umudunu yitirmee sonrada mervem gibi nerden çıktı bu oklava demeeeeeee

doğru diyorsun ayşecik nebilim hislerim karışık buaralar ondan 30u gelsin günler geçsin ozaman ümitlenirim artık.. çalışan rahim bebiş tutar.. kötüyüz demekki iyiz kız deyimlere bak hey maşallahhh

Kasırgalarda kopsa
Şimşeklerde çaksa
Tüm dünyayı kaplasada
Kapkara bulutlar
Unutma elbet dağılacaklar
Yavaşça güneş doğacak
İçimizi ısıtacak
Ve aydınlatacak evreni
Umut olacak sevgi olacak
Gerçekleştirecek düşlerimizi
Beklemek çok zor biliyorum
Ve ben hala bekliyorum
çünkü onun için varım ben
Elbet yanıma gelecek
Bebemmm

başarısız iğne denemelerinin birinin ardından yazmıştım bakın bebeğim her geçen gün biraz daha büyüyor yakında kucağımda olacak inşallah eğer pes etseydim umudumu yitirseydim onca tedavinin ardından beklemedeyken geliverirmiydi yanımaaaa ki azramı da neler yaşadığımı da en iyi sizler biliyorsunuz burada umutsuzluk yok tamam bu ayda olmadı belki ama her ay umudumuz güneş gibi doğacak değil mi ta ki o çift çizgiyi yakalayana hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza bebeğimizi alana kadarrrr hepimiz hepimize dua ediyoruz elbet dualarımız kabul olacak ama sırayla işte birden olmuyor vakti saatini bekliyor belkide rabbim sabrımızı deniyor ama inancımız umudumuz hep var değil miiii hepimiz anne olacağız kızlar umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrrr

ayşeeeemm ne güzel döktürmüşünn gene sana puan verdim teşekkür olsaydı onuda tıklıcaktımm 100 puan bendeenn:))

doğru canım zaten bende buay olmadı diye üzülmüyorum zaten olacaksa sağlıkla olsun..

kızlar maşallah size amma çok kaynatmışsınız bizde oğluşumla bol bol iş yaptık tabi zaman azaldıkça beni sıkıyorlar burda onu yap onuda yap diye öldüm vallah
nazmiyecim tatlı kızına bizden çok slm söyle canım benim
sinem inş hamiş olursun ve sağlıklı bir gebelik olur bebeşini kucağına alırsın
emelcim bizde 14 şubatta kocişimle oğluşumu görmeye gidicez
ayşecim hoş geldin canım benim nasılsın minik kızın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…