kız merve bende 7 subatta oğlumu gormeye gıdecegım
selam millettttkaydirigubbakcemile3
nasipim hoşgelmişsinnn canım bizler buradayız inşallah sıkıntıların biran önce son bulur sende hep bizimle olursunnnnnnnnnn:1hug:
şebbom umut hep var herşeye rağmen var sakın unutmaaaaaklava:
emoşum mervem nikolüm esmam razişim aslım nazmiyem zeytinim nasılsınızzzzzzza.s.
eee gülşenim rahelim asişim pınarım seherim feyzam unuttuğum varsa affolaaa sinemimi bilerek yazmadım aylinimle o iyice ekti biziiiii:dilcikar:klava: neyse canlarımm öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz
napalım ayşe iyiz sıkıldık çalışma falan hak getireekaydirigubbakcemile3
ne çalışmasıııııııCADIARZUçalışma çalışma leyleklere siparişi verdin zaten dimiiiiiii ne gerek var şimdi çalışmayaa aloooooooo oklavamı mı özledin yoksaaaaklava: klava:
tabi dediğin başka bir çalışmaysa sorun yok ister çalışşşş ister çalışmaaaaaaaa bizimkini sıkı tut yeterrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
kız deminde şebbomu dövdüm yaaa kim hakederse ona var oklava bizde iltimas kayırmaca yok anacımmmmmmm:dilcikar::dilcikar:kız geçti geçen günler 10 gün kala olmaz bişi diye döv kız özledim oklavanı yalnız başkalarınıda döv hep ben hep ben olmuookaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin ayşecim siz nasılsınız bakalım minik böcüğün iyi mi kendini hissettirmiyor daha dimi ben kart yedim(( bu hakemde hep beni buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?