kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş..dr. gelişimi çok güzel dedi..bazı kanamaları açıklayamıyoruz dedi..allahım çok şükür iyi olduğunu gördüm meleğimin..kızlar hepinizden allah razı olsun...sizi çok seviyorum..kuzum da teyzelerine çok selam söylüyo...şimdilik evdeyim..dr 1 aylık rapor yazdı...dinlenmem gerekiyomuş...1 ayın sonunda yine 1 ay daha yazacak galiba...duruma göre bakıcaz artık...iyiki varsınız kızlar...kardeş gibi yakınsınız bana inanın...hepinizi öpüyoruz kuzucuğumla...
ohhh canımmm ya kocamann bir ohh çektiimm resminide koymuşun minnoşunn canımçok şükür iyi olmasına sevindim sen birdaha başlama işe istersen tabi senin bileceğin bir durum ama bebiş önemli:ecrin_bebek:kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş..dr. gelişimi çok güzel dedi..bazı kanamaları açıklayamıyoruz dedi..allahım çok şükür iyi olduğunu gördüm meleğimin..kızlar hepinizden allah razı olsun...sizi çok seviyorum..kuzum da teyzelerine çok selam söylüyo...şimdilik evdeyim..dr 1 aylık rapor yazdı...dinlenmem gerekiyomuş...1 ayın sonunda yine 1 ay daha yazacak galiba...duruma göre bakıcaz artık...iyiki varsınız kızlar...kardeş gibi yakınsınız bana inanın...hepinizi öpüyoruz kuzucuğumla...
kız gel arada gelmekkkle olmazz herzaman beklerizzhihoyyytcanımmmmm çok sevindim ama ben sana demiştim dimiiii yeğenim hep seninle olacak annesi diyeee o dinler teyzesiniiiiiii
bugün ani bir kayınvalde elti baskını yedim-bide yatakta yakalandım hiç sormayınnnn-tatlicadiarzu-neyse teyze gelinine oturmaya gittik akşam eşimde oraya geldi anca eve gelebildim ama aklım hep nikolümdeydi şükür Rabbimeeee iyi haberlerini aldımmmm:teytey:
neyse canlarım yarın görüşürüz inşallah eşim yanımda malum ben kaçıyorum hepinize mucukssssss mucuksssssŞenizŞeniz
günaydınn cnmm işler benim bugün çok gelmeye çalışcam arada ..günaydın kıslar nasılsınız ben geldim erkenden yine biras sonra gelirsiniz değil mi canlarım
günaydınnn aslıcımmmm ...:1hug:günaydın sinemcim günaydın kızlar
mervecim canım çok sevindim boşver dinlen evinde parada lazım ama hiçbişey bizim miniklerimizden önemli değil
kızlar sadece görmek için isedim tülleri sağolsun emelcim buldu bir site adreslerini aldım eminönüne gidicem cumartesi günü
günaydın kızlar
mervecim çok geçmiş olsun çok sevindim bitanem çok şükür iyisiniz. Boşver işi gücü iyi yapıyosun bak keyfine evinde bol bol dinlen canım.
Ben de testi yaptım tek çizgi arkadaşlar hamiş değilim yani
günaydın kızlar
mervecim çok geçmiş olsun çok sevindim bitanem çok şükür iyisiniz. boşver işi gücü iyi yapıyosun bak keyfine evinde bol bol dinlen canım.
ben de testi yaptım tek çizgi arkadaşlar hamiş değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?