Umudumuz Umut olsun

ooh ohh bana çook var çookk yarından itibaren takvimim sayar sanırım test gününü ama bekliceksin takvim kardeş hele bi geçsin günlerr

kızlar dıger topıkte bır kızcagaz vardı umutyaren oda hamıleydı dımı o ne oldu nıye gelmıyor buraya

nıye kavga etmıs hayırdır onunda kocası ıle problemlerı vardı yasıda kuçukdu hatırladıgım kadarıyla

aman derya çocuğumu aldırcam diyordu kocasıyla kavga etti diye bizde ona kızmıştık öle o gün bugün gelmedi

Hadi hayırlısı şebnemcim
emelcim mervecim cevaplamış ben bilmiyodum cnm bende aslıya sormuştum öle demişti bana cnm

Mervecim boyum 175 canım benim işte idare ediyorduk ama şidi şoşko oldum
umut yaren bende hatırlıyorum baya problemliydi hatun bazen kendinin yalan söylediğini bile düşündüm ben
olsun emelcim bebşiler için gelsin kilolar napalım

anladım kızlar kız aslı aksam bır yerde okudum bebegı her emzırdıgınde (karnı doyana kadar) 500 kl yakıyormussun yanı buda 1 saat egzersıze denk gelıyormus bebegını çok emzıren anneler deha çabuk kılo verıyormus 3 kg ustunde dogan bebekler 2 saatte bır emzırıyormussun gece ıse 3 saatte 1

Napalım sömürsün sağlıklı olsunlarda :) ya ben internette şu tüllerden satan yer bulamadım emel senin hiç gözüne takıldımı

selam kızlar merveden haber yokmu çok merak ediyorum ben onu
aslı ne tülü canım söle bakalım ban yardım edem sana

aslı yalnızca tül alacaksan internetten sipariş etme derim....nasılsa istanbuldasın eminönünden tedarik edersin malzemeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…