inşallah gülüm ne bilim öle gelirler arada bana düzelirim merak etmeeŞenizAyşecim hoşgeldin cnm bebişin iyi sanırım inşallah daha iyi olacak
Merve kıs beraber hamile klacz biz senle ne umutsuzluğu biz birbirimizi bekliyoruz de mi
sağol aslım hoşgeldin ayşecim sende hoşgeldin akşama arkadaşımı ararım randevu alsın perş. günü için hayırlısını versin allah yumurtamı merak ediyorum ne kadar oldu acaba
senin işin kolay mervemm azramın giysileri yegenimde 3 ay vardı aralarında hatırlarsannn ve karyolası arabası yürüteci ameliyattan sonra rahat etsin diye aldığımız salıncağı battaniyeleriii bornozu onu son kez yıkadığım küveti emzikleri biberonu hatta yoğun bakımda süt vermek için aldığım pompa daha neleri sayayım ki hangisini atayım hepsi kardeşine kaldı kullansam bir türlü kullanmasammm o da imkansız resimleri videoları atacam diye hazırladığım röntgenleri bile duruyor elim varmadı evin her yerinde ondan bir iz bir anıııı sen 30 u diyorsun ama ayın 2 si benim için nasıl geçecek bilemiyorum azram iki yaşına girecekti şimdiyse yanında ben değil melekler var Allahım hiçbirinize yaşatmasın inşallah bu acıyıııı
ayşemmm zaten senin yaşadıklarının yanında bir hiç benimki ben ogün eve geldiğimde ağlama krizine girdiğimde aklıma hep sen geldin senin yaşadıklarının yanında benimki hiç zaten tatlım tamam ben sustum güzel şeylerden konuşalım bari ..
ayşem yakında kontrolün var mı cinsiyetini öğrenirsin artıkk oğluşun mu olcak nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?