Umudumuz Umut olsun

Günaydın kızlar gününüz güzel geçer umarım

Sinemcim inşallah yakalamışsındır o zamanı ve bebeğin olur cnm

Ben iyiyim hasta olmadım bakalım ne kadar da bekleyeceğim görcez. Ben bugün pek giremeyeceğim aşırı yoğun bu haftam bugün biraz azaltmam lazım işleri bide müdürüm hep yanım da oluyo siteye girdiğimi görünce kızıyo işleri bitirince gelmeye çalışırım canlarım ama uğrayamazsam kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

günaydın sinem aslı asiyee.....

sinem rahat ol bak stres çook etkiliyormuş haberin olsun sen hep pozitif düşün karşılaştılarr diye gözünde canlandırr..

tamam cnm hakkında hayırlısı asiyecim hepimiz için ama dilerim ki hamişsindirr ondan geciksinnn :ecrin_bebek:

kıslar ben yarın 4:30 da randevuyu aldım canlarım hadi bakalım hayırlısı artık umarım zamanını yakalarız

günaydın canlarım işi olanlara kolay gelsin asiş ne zaman yapacaksın testi peki canım evet kendimi kasmıyorum pozitif düşünüyorum allah hayırlısını versin kıslar herkese

günaydın kızlar nasılsınız bakalım sanırım herkes yoğun benimde işlerim var (
sinemcim hadi bakalım inş. karşılaşmıştır yumoşların gör bakalım bugün
asiyecim mervecim hadi bakalım 2009 ilk hamişleri olun :))
şebbocum sen hala yemdin dimi kart hayırlısı olsun canm herşeyde vardır bir hayır
aslıcım mehmetcanla nasılsınız bakalım

arkadaşlar lütfen yardım edin ben 07.07.2007 tarihinde evlendim 2008 nisan ayına kadar doğum kontrol hapı ile korundum ve nisan ayında bıraktım ama hala gebe kalamadım ekim 24 te hastalandım sonra aralık 1 de ama şimdi hala hastalanmadım 20 gün geçti fakat doktora gittim ultrasonla baktı kan testi yaptı gebelik çıkmadı sizce neden olabilir bazıları hamile olabilirsin görülmemiş olabilir diyorlar bir daha doktora gitmeye korkuyorum kötü bişi çıkar diye sizin fikriniz ne acaba

kartı yemedim ama bugün yerim yada yarın hayatım ama umudum yok çünkü hem test yaptım çıkmadı hemde bugün ateşim 36.4 çıktı regl olcam belli yani şeker.

deniz selam valla arkadaşım her şey herşey olabilir burda öğrendim bunu. çıkmamış olabilir hamile olmayabilirsin allah korusun kist vs gibi bişi olabilir başka bi doktora git istersen idrar testi yapmayı denedin mi ? doktoruna sormadınmı madem hamilelik yok niye bu kadar gecikti diye?

deniz selam valla arkadaşım her şey herşey olabilir burda öğrendim bunu. çıkmamış olabilir hamile olmayabilirsin allah korusun kist vs gibi bişi olabilir başka bi doktora git istersen idrar testi yapmayı denedin mi ? doktoruna sormadınmı madem hamilelik yok niye bu kadar gecikti diye?[/QUOTE]

doktor baktı kist falan bişi yok neden gecikti dediğimde sitresten olabilir dedi sitresten bu kadar gecikme olabilirmi hem bu ay ben hiç bi sıkıntı yaşamadım kafamı bişeye takmadım

Kızlar biz geldik yemek yedik oğluşumla ay galiba grip olucam boğazım çok acıyor başımda ağrıyor bol bol vitamin alıyorum inş olmam
razişçim iyiyiz sen nasılsın şebocum inş hamişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…