Umudumuz Umut olsun

selam canlarımm bir cee yapıp gidecem bugün biraz kötüyüm ama merak etmeyin bu iyiyiz demek malummmm yatacam yani arada gelebilirsem gelirim hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

selam canlarımm bir cee yapıp gidecem bugün biraz kötüyüm ama merak etmeyin bu iyiyiz demek malummmm yatacam yani arada gelebilirsem gelirim hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

canımmm geçmiş olsunnn... kendine iyi bakk:1hug:

ben geldim canlarım...ne var ne yok okumadım..umarım herkes iyidir..ben iyiyim şükür..mide bulantılarımda hafifledi..bi geçmişe bakıp geliyom..öptüm hepinizi...

ben geldim canlarım...ne var ne yok okumadım..umarım herkes iyidir..ben iyiyim şükür..mide bulantılarımda hafifledi..bi geçmişe bakıp geliyom..öptüm hepinizi...

canım benimm hoşgeldinnn iyi olmana çook sevindimm günler geçmiyor mervecim bende gün sayıyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nabersiniz valla kaç gündür giremedim çok kötüydüm gripten başım dertte atlatamadım daha bugun biraz iyi gibiyim sanki hafta sonu sınava giricem derste çalışamadım allah yardımcım olsun valla sizler nasılsınız ben 1077 sayfada kalmışım baya sayfa ilerlerimiş biraz okumaya çalışayım bari...

canım benimm hoşgeldinnn iyi olmana çook sevindimm günler geçmiyor mervecim bende gün sayıyorumkaydirigubbakcemile3

valla adaşım ben de senle gün sayıyorum...ama 6 şubata kadar bekleyemem..daha önce yap..bak ben 2. gecikme günümde yapmıştım...yine de sen bilirsin canım..uğuruna inanıyosan öle olsun...içinde de bebiş olsun iinşaaaaaaaaalllllllllahhh...

feyzacıımm hoşgeldinn cnmm çok geçmiş olsun nedir bu hamişlikte herkes bir grip geçirio sanırım..

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971

* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* raziş.................................14 Şubat ( Raziye )..........03.06.1984
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN..

merve 2 geçmiş olsun canım başından geçenlere özüldüm ama allahım sizi koruyor çok şükür
mervecim hoşbulduk sayfaları okumaya gittim anca okuyabildim sorma canım ya sıkıldım artık yatmaktan
ayşecim senin başından geçenlerede üzüldüm allahım bir daha yaşatmasın çok iyi niyetlisin pozitif bir insansın hepte böyle ol inşallah allahım bebegini ve seni korusun benide sormuşsun sagol
aslıcım göbegin fazla yok maşallah
nasip gelmiş gitmiş inşallah sorunların halolur en kısa zamanda iyileşirsin
sehercim sende bana yazmışsın teşekkürler inşallah iyisindir
zaten merak eden olmamış beni neyse
gülşen sebnem aslı emel emel2 pınar merve merve2 nazmiye sinem asiye raziye ayşe hepiniz iyisinizdir umarım kendinize iyi bakın ben çıkıyorum sonra görüşürüz...

mervecim iyi olmanıza sevindim bol bol dinlenin feyzacım sizinde iyi olmanıza sevindim canım inşallah kısa sürede atlatırsın

teşekkür eder,m canım..evet rabbim koruyor meleğimi..allah kimselere yaşatmasın..kaybetmenin korkusu bile yetiyo insana..geçti çok şükür..iyiyiz şimdi teyzesi...

mervecim iyi olmanıza sevindim bol bol dinlenin feyzacım sizinde iyi olmanıza sevindim canım inşallah kısa sürede atlatırsın

saol raziyecim..dinleniyoruz valla...özlemişim evde olmayı..bebişimle uyuyoruz yemek yiyoruz tv izliyoruz teyzelerini ziyaret ediyoruz...başka işimiz yok..bi de yapabilirsem yemek yapıyorum o kadar...bol bol yatıyoz..karpuz yata yata misali :roflol:

oh ne güsel dinlen canım bol bol yeğenimiz sıkı sıkı tutunsun sana allah bize de nasip etsin hamişlikte bizde keyfi yatalım tabi problemimiz olmadan

sağol sinemcim sen nasılsın canım
mervecim hoşgeldin canım iyi olmana sevindim sen iyi olda arada ce deyip git bişey olmaz feyzacım geçmiş olsun canım bende grip oluyorum feci bişey bu ya hamileikte insan ne çok yakalanıyor normalde ben hasta olmazdım sende birkez oda belki herzaman değil yani ayşecim nasılsın canım

Merhaba kızlar ben geldim
Mervecim sevindim iyi olmanıza canım benim iyi bak bebişine
Şebnemcim de hasta olmamış yarın onun günü sanırım hadi bakalım hamişlerin başını çekeriz belki ocak ayı süprisi yaparız inşallah tabi mervede şubatta takip eder bizi de mi merve

kızlar işleri biraz kolayladım ama daha çok var maalesef vergileri hazırlıyorum cuma ödememiz var bi yandan istatistik kurumuna liste hazırlıyoruz ihracatçı olduğumuzdan baya yoğun yani eve geç gidiyorum 3 haftadır falan 7,5-8 de çıkıyorum kocam boşayacak bu gidişle

oh ne güsel dinlen canım bol bol yeğenimiz sıkı sıkı tutunsun sana allah bize de nasip etsin hamişlikte bizde keyfi yatalım tabi problemimiz olmadan

amin canım rabbim hepinize yaşatsın..ama dediğin gibi problemsiz inşallah..

iyiyiz aslıcım..sende dikkat et kendine...hamişlikte grip çok sarsıcı olur herhalde..bol bol c vitamini hayatım...

bakıyorum teyzesi..gözüm gibi..artık işe paydos..bol bol dinleniyoruz...sen de çok yorma canım kendini..işler hiç bitmezki..olduğu kadar..kocişini de düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…