Umudumuz Umut olsun

kızlar ben çıkıyorum artık..epeydir oturuyorum..belim ağrıdı..biraz yatayım..gelebilirsem gelirim yine...öptüm hepinizi...

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugün çok yoğun olduğum için giremedim mervem canım iyi olmana çok sevindim tatlım avatardaki senin ufaklıksa yorum yapıyorum canım oğlun olacak iddayada girerim bu kadar eminim yani abdala malum olur banada oldu :):)

kıslar ben çıkıyorum yarın için randevu aldım 16:30 yumurtladım galiba bugün bakalım hayırlsını versin allah kendinize iyi bakın

slm canlarım nasılsınız? çok özledim sizii. güzel haberlerle geldim ablam 2 gün önce doğum yaptı,darısı tüm hamişlere inşallaaah. umarım hepiniz iyisinizdir

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim bugün dr. gidecem ay telaş yapıyorum nedense inş. problem çıkmaz canlarım

herkese günaydın arkadaşlar bende ilk günaydın bende olsun diye hızla girmiştim ama daha hızlılarımız varmış:))) zeytiniğim ismin sinemdi galiba inş. yanılmıyorumdur canım doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

günaydınnn evet esmacım eskiden ilk sen günaydın derdin sinem erkenden geliyor sinem dualarımız seninle gayet güzel yumuşların olmuştur allahın izniyle..

günaydın sinemcim günaydın esmacım
sinemcim inş doktorda hiç sorun çıkmaz canım esmacım batuşçum nasılsınız canlarım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar gribim ama nedense neşem yerinde oğluşumla kahvaltıda yaptık havada güzel ohhhhhhhhhh yarasınnnnnnnnnnnn
ay esmacım yerinde olmak isterdim canım ya ne güsel az kalmış

günaydın sinemcim günaydın esmacım
sinemcim inş doktorda hiç sorun çıkmaz canım esmacım batuşçum nasılsınız canlarım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
batuş iyi aslı teyzesi ama annesi yine şifayı kapıya boğazım çok kötü grip oluyorum yine inşallah diğer seferki gibi hastanelik olmam
günaydınn güzel hamiişşşş:CüvCüv:

günaydın dünürüm

haydaa dünürüm dur kız allah korusun nerden çıktı bu grip doğum üstü..aslıcım, dünürüm geçmiş olsun allh neşemizi bozmasınn hiççç

geçmiş olsun esmacım aynen bendede grip var sesim kısıldı iyice zor yutkunuyorum bol bol c vitamini al canım
sağol mervecim allahım hiçbirimizin neşesini bozmasın

günaydın kızlar grip olan hamişlere geçmiş olsun dikkat edin kendinize sıcak basıyor diye çıkarmayın üstünüzü başınızı sinemcim hadi bakalım yumoşların büyümüştür artık inşallah

kızlar hepimize örnek olsun diye yazmak istiyorum rapunzel 82ye ait sözlerr.

""morfolojı ve hareket sınırdaydı...
3 sefer asılama oldum sonuc husrandı..4 asılama ıptal oldu..cok gelısıen yumoslar yuzunden..bu ay sondu tedavım ve 1 yıl ara verıp tup bebege baslıyacaktık
ben aklıma bıle getırmıyordum.
sanırım bırı tutunmus ıste kısmet ya..
ınsallah sızlerınde mucızesı suprız yapar..""

özellikle umutsuz ve mutsuz olan arkadalarımaaa

günaydın umutlu arkadaşlarım ben de geldim esmam mervem aslım raziyem günaydın başka kimse yok galiba henüz sinem bugün doktora gidiyomuş hadi hayırlısı bakalım güle güle git güle güle gel canım. pınarcım uğramış dün akşam onunda transferine az kaldı kızlar dualarınızı edin kavuşsun bebişine bu arada pınarcım allah analı babalı büyütsün bebiş gelmiş ailenize tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…