Umudumuz Umut olsun

günaydın kıslar inş. yarın güsel haberler veririm kist falan olmamıştır 2 günden beri çalışmalara kaydirigubbakcemile:asigim:yoğunluk verdik yumurtladım galiba inş. karşılaşırlar :))

günaydın kıslar inş. yarın güsel haberler veririm kist falan olmamıştır 2 günden beri çalışmalara kaydirigubbakcemile:asigim:yoğunluk verdik yumurtladım galiba inş. karşılaşırlar :))

kız kışt kışt kistlere öle de gelsinn bebişlerrrrrrrrr:ecrin_bebek:

günaydınn şebocum istanbul güneşlii umutlar güzela.s.devam etsin

günaydın kızlarr herkeseee...
dun aksam doktora gıttık coksukur kızım 1 352 gr olmus:)yıne 1 hafta gerıde ama doktorumuz normal dıyo...ama nazlı kızım yuzunu elı ve dızıyle kapattı.doktorumuzun o kadar ugrasına ragmende cekmedı...kızım dogum pozısyonunda gorunuyo..ama bır ayda 6 kılo bırdan almısım serumlar yaramıs:)bıraz yavaslamamı ıstedı ....cok sukur herseyımız yolunda gorunuyo sımdılık

hasta olan hatunlar kendinize iyi bakın çok geçmiş olsun allah sağlık versin canlarım işn. güsel haberlerle dönerim :))

nazmişcimm çook sevindimm cnm maşallahh kızınaa ve sanahihoyyyt

nazmişçim çok sevindim canım maşallah kızına
kızlar çok tşk ederim inş iyileşicez aksi gibi birde cumarteside çalışıcaz.

nazmiyemmmm canımmm maşallahhhhhhhh inşallah hep böyle gidecek cimcimeni sağlıcakla kucağına alacaksın canımmmmm
esmammm aslımm geçmiş olsun dikkat edin kendinizeeee
zeytinimmm hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhhhhhh
şebbom razişim mervem nasılsınızzzzzzz ee hadi ben mazeretliyim diğerleriiiii nerdesinizzzz alooooo gülşenn nikoll rahell asişş feyzaa emoşş seherr kaydirigubbakcemile
nasipim bidaha gelmemişşşş pınarımmm transfere birşey kalmadı canım sende cee yapıp kaçmışsınnn iyisindir inşallahhh diğerlerini saymıyom bilee:dilcikar:
neyse hepinizi öpüyoruz canlarım mucukss mucuksssŞeniz

hoşgeldin ayşecim biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım
evet hamişlerimiz hasta oldular aslı esmam feyzam canlarım iyi baın kendinize
nazmişim maşallah kızına allahım sağsalim kucağına aldırsın inşallah

Kızlar merhaba nasılsınız hastalara geçmıs olsun dıyorum sınemcım hayırlısıyla gıt gel bakalım doktor ne dıyecek

Merhaba kızlar ancak gelebildim arada baktım ama yazamadım işlerimi kolayladım biraz

Nazmişim iyiymiş kızın maşallah Allah ım nazarlardan korusun hep iyi olun

Hamişlerimiz hastaymış kız dikkat edin kendinize sopayı yersiniz yoksaklava: Şaka bi yana geçmiş olsun hepinize.

Bende iyiyim kızlar işler yoğun uykum var resmen gözlerim kapanıyo

Kıslar ben geldim müdür odadaydı çıkınca hemen yazdım 4 te gidiyorum dr. Randevuma az kaldı kıslar

mervecim normalde 20 siydi daha 2 gün geçmiş oldu cnmhaftaya pazar günü test yapcem o zamana kadar olmazsam aslında ümitli değilim ama heyecanlanıyorum olmadıkça.
Ya belim çok ağrıyo kasığıma arada ağrı giriyo hastalandım sanıyorum anlamadım olcam diye düşünüyorum ama olmadıkça da heyecanlanıyorum düşünmemeye çalışıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…