Umudumuz Umut olsun

Asiyecim senin bebişe kaybolmuş benimde ördekçim kaybolmuştu test yaptım sende pzt yap canım ya çatlıcam meraktan.
Simencimhayırlı haberlerle gel canım
emelcim nasılsın tatlım

bu arada asıyecım hamılelık belırtılerıde tıpkı adet belırtılerı gıbı ben 2 aylık hamıleyken bıle adet tarıhım geldıgınde adet sancılarını çekıyordum

ıyıyım aslıcım vallahı bu aralar uyuyorum sureklı bırde gece dıkkat ettım sıcak sut ıçmezsem uyuyamıyorum sıcak süt ıçtıgımde çok rahat ve kısa surede uykuya dalıyorum

Yapmadım emelcim tutcam kendimi bu sefer çünkü geçen seferdede 3 kere test yaptım 2 ayda adet oldum biliyorsunuz kürtaj dengemi bozdu

kız benımde kurtajdan 2 ay sonra mınık kuşum oldu bak sımdı teyzesı 32 haftalık belkı senınkıde suan ıınde ama haberın yok

aslıcım bende isterim iyi haberler vermeyi de dediğim gibi bekleyeceğim sonra üzülüyorum 2. çizgiyi göremeyince kafamdan atmaya çalışıyorum her soranada adetime 10 gün var diyorum ki sıkıştırmasınlar beni

İnşallah içimdedir emelcim ben kğrtaj olalı 5 ay oluyo cnm doğru dürüts adet olamadım 5 ayda 3 kere adet görebildim o yüzden uzadı dönemlerim cnm

kızlar ben geldim..aslıcım feyzacım esmacım acil şifalar canlarım..hamişken grip olmakta çok zordur..dikkat edin kendinize...sinemcim sen de hayırlı haberle gel canım..pınar gelmiş bi ara..transferine az kaldı dimi..hakkında hayırlısı canım...inşallah gelecek nazlı meleğin...nazmiyecim senin de kızına maşallah..büyümüş valla..sağlıcakla gelsin meleklerimiz...asiyecim sen ne zaman istersen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testi..bakma bize biz biraz meraklıyız topik olarak :)) ayşecim sen yarın gidiyodun dimi dr'a...güzel haberlerle gel canım...kız mı erkek mi öğrenelim artık dimi...
adaşım emelim şebocum gülşenim raziyecim diğer emelim..herkes iyidir umarım...seher nasip..arada bi gelin siz de nesıl olduğunuzu bilelim dimi ama?.....

Asiyecim haklısın canım sen bize bakma meraklıyız bekle biraz daha bende hamiştim 2 çizgi silik çıktı sonro doktorda kan değerim çok düşük çıktı hamiş olmayabilirsin bile demişlerdi 7 kez kan testi yaptırdım bekle tatlım boşver bizi sen :)

kızlar muhtemelen çoğunuz uyuyosunuz...uyku tutmadı beni bi bakayım dedim..ilk benimle uyanın istedim...hepinizin günü aydın olsun...

günaydın kıslar nasılsınız ben iyiyim dün dr. gittim yumoşum 25mm olmuş biraz fazla büyümüş dedi ama yinede çatlatma iğnesi vurul dedi erken yumurtluyomuşum hayırlısı artık bide progestan tb verdi 15 gün kullanacam eğer hamile kalırsam düşüğü önlüyomuş olmazsada normal adetimi oluyomuşum canlarım

kıslar bu ay umut yok galiba ben öbür ay eğer kocam gitmezse adetin 4. günü başla dedi dr. 9.günüde gel yumurtana bakalım dedi çatlatma iğnesini zorla buldum kimse satmıyo eczacılar odasında tanıdığım vardı o bi eczaneden buldu haber verdi gittim aldım yoksa vurulamayacaktım canlarım

hadi kıslar nerdesiniz canlarımcanım sıkıldı bugünde müdürüm yanımda olabilir yazamazsam merak etmeyin ama okurum elimden geldiğince de yasarım

cnmm ya hakkında hayırlısı ama sen hissetmiştin erkenden inşallahh hayırlısı ile tutar bebişin.progestanı günde kaç tane içicen cnm?

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971

* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* raziş.................................14 Şubat ( Raziye )..........03.06.1984
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN..

geldim merviş evet ben biliyodum erken olduğunu dr. tastiklemiş oldu insan biliyo vücudunu neyseki 5. günden itibaren fazla ara vermeden en fazla gün aşırı olmak üzere çalıştım progestanı günde 2 defa alacam bitincede adet olmam gerek olmazsam hamişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…