Umudumuz Umut olsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimizeeeeee
sinemcim inş hamiş olursun canım benim
mervecim anca geldim toplantı var müdürler felan onlara hazırlandım oh ben girmedim son anda yırttım
merve2cim güne seninle başlamak güzel

iyi bari aslıcım bencede ii olmuş girme toplantıya bizdede buaralar işler yoğun aysonu geldi maaş alamadık iş çıkarın ödeme alalım yapacaz diolar ondan uğraşıp duruyorum

günaydın kızlar gününüzaydın olsun hayırlı cumalar herkese rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

günaydın aslım nasılsın canım ben iyiyim işte adet gününü bekliyecem yumurtam 25mm oldu ve dr. iğne yaptır dedi iğneyide buldum yaptırdım bakalım hakkımızda hayırlısı kıslar

iyi bari aslıcım bencede ii olmuş girme toplantıya bizdede buaralar işler yoğun aysonu geldi maaş alamadık iş çıkarın ödeme alalım yapacaz diolar ondan uğraşıp duruyorum

allah herkezin yardımcısı olsun işler baya kötü
razişçim hoşgeldin canım

günaydınlaaar....sinemcim hayırlısı canım..inşallah içlerinden biri senin yumuşu bulmuştur bu ay..mervecim aslıcım raziyecim...sizlerden ne haber?

günaydın aslıcım mervecim merve2cim sinemcim asiyecim ben iyiyim allah şükür bekliyoruz şubatı dr gitmek için
diğer kızlar nerde şebo emel yücel ayşe esmam gerçi o nedeni var semra pınar feyza gülşen nasipcim arada cee de canım seherim annene gitmiyormusun örtmenim sinem sen nerelerdesin unuttuğum varsa affola
bu arada ben çoklu alıntı yapamıyorum ifadeleri kullanamıyorum neden böyle oldu anlamadım

kızlar selammmm...umarım herkes iyidir...çok sık giremiyorum kusura bakmayın..ama hepinizin iyi olduğunu biliyorum :))))

bende kartı yedim kızlar herkese rast gelsin öpüldünüz asiyecim inşallah hamişsindir hadi mervecim raziyecim emelcim sinemcim sıra sizde siz sevindirin bizi

bende kartı yedim kızlar herkese rast gelsin öpüldünüz asiyecim inşallah hamişsindir hadi mervecim raziyecim emelcim sinemcim sıra sizde siz sevindirin bizi

şebocumm cnmmm hakkında hayırlısı canımm inşallahh umutlar devamm yeni tarihini vermek istersen düzeltirim?

şebocum hayırlısı bitanem..rabbimin rahmeti çook büyük..olacak inşallah...
emelcim hoşgeldin canım..iyiyiz şükür...sen de iyisin dimi?öyle umuyorum...
kızlar şimdilik bana müsaade...bayadır oturuyorum..biraz yatayım yine gelirim...
öptüm hepinizi...

mervişim adet günümü bekliyorum dedin ya o yüzden olumsuz düşünme dedim canım allah hayırlı evlat versin

merhaba kızlar nasılsınız biz ve bebişim iyiyiz şükür bu gün kontrolu vardı 1050 gr olmuş kuzum esnemeyide öğrenmiş uykucu tospa
sizler nasılsınız varmı bi değişiklik
şebocum üzülme bidahaki aya inşallah

Sehercim hoş geldin canım maşallah bebşine ay yerim onu ben
şebocum üzülme hayatım hayırlısı canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…