Umudumuz Umut olsun

cnm hoşgeldinn iyi olmana sevindikk kızınada maşallahh cnmmmm..bizde değişiklik yok cnm aynen devam çok şükür bugünümüze

mervişim adet günümü bekliyorum dedin ya o yüzden olumsuz düşünme dedim canım allah hayırlı evlat versin

hee şimdi anladım cnm tamam ozaman hamişliğimi öğrenme günümü bekliyorumkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar ancak gelebildim kusura bakmayın hayırlı cumalar
Sehercim hoşgeldin cnm bebeğin büyüdü demek vay uykucu vay uyuya uyuya büyüyorlar valla benim yeğenim doğdu hala uyuyo :)))
Ben geçmişe bakim bi dönerim kızlar

sen nasılsın sehercim var mı yaramzlık hamilelik nasıl gidiyor özlüyoruz valla seni
Şebnemcim ben daha olmadım ama daha olmamda sanırım geçen ay 2 ayda olmuştum . Ama olacakmışım gibi geliyo bazen hatta tamam oldum diyorum gidip bakıyorum yok. Bakalım canım nasıl test yapmak istiyor anlatamam ama tutuyorum kendimi biliyorum ki test negatif çıkarsa ben bütün evi sinirden temizlerim hamileysemde düşer o yüzden belki hamileyimdir diye evdeki işlerin kolaylarını yapıyorum test sonucuna göre alt üst ederim diyorum bide kayınvaldemler yarın taşınacaktı bugün geliyorlarmış bu arada yapamam test zati...

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek olsunnn dualarınız kabul olsunnn göbişler bebiş dolsunn inşallahhhhhhhh
şebbom canımmm her ay yeni umutlar filizleniyor değil mii üstüne göre göre tutturacak burdaki herkez canımmm inan azcık daha sabırr meleğin er geç gelecek annesiiiii:1hug:
seherim canımmmm maşallahhh yeğenimeee
zeytinim inşallah o yumoşlar bebiş olarak geri dönecek sanaaaaa:Saruboceq:
mervem nikolüm razişim aslım asişim nasılsınızzz:1hug:
kayıplar nerdesiniz huuuuuuukaydirigubbakcemile
öpüldünüz canlarım mucukss mucuksssssssŞenizŞeniz

sağol ayşecim nasılsın allah hakkımızda hayırlısını versin canım 1 tane yumoşum olmuş oda biras büyük dedi ama yinede sansımızı deneyelim dedi çatlatma iğnesini vuruldum kısmet bakalım ne olacak

mervecim 20 siydi tarihim işte bugün 23 ü 3 gün geçmiş oldu.
Sinemcim inşallah yumoş bebeğe dönüşür cnm

ayşecim nasılsın valla asiyem ii gidiyo hamilelik şükür bi sıkıntım yok şimdilik iyiyiz sorunsuz devam ediyoruz

asiyecim bencede bekle canım hele şöyle ay sonuna kadar beklede öyle evet buarada ağır felan kaldırma ne olur ne olmaz sen işini kış tut.

öle yapcam aslıcımm ne yapim biliyorum ki ben şimdi negatif sonuç görürsem tüm işleri yaparım bekleyeyimde sıkıntıya sokmayayım kendimi diyorum

selam kızlarya çok uzun zamandan beri görüşemiyoruz
bugün karneleri vardik
ayrıca okulda kartıda yedim yaaaaaaa
sizler nasılsınız?

sinemcim hoşgeldin cnm olsun bi dahaki aya hamiş kalırsın sendse üzülme özledik valla seni

bende çok özledim canım ya
ikinci dönem çalışmıycam yerime kadrolu hoca geldi bol bol konuşurus artık
ya drum istersen dinlen biraz gebelik olmassa aşılamaya başlayalım dedi bir iki ay dinlen belki kendin gebe kalırsın dedi
bir ay bekledim bugün kart yedim aşılama yaptırsam mı bu ay bilemiyorum kafam karışık baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…