Umudumuz Umut olsun

emel nerden çıkarttın kız:))) hayırdır inşallahh ağzından bal damlıyor inşallah cnm hamileyimdir bekliyoruz bakalım daha var günüme

Vallahı bılmıyorum mervecım hayırlısı oğlum ıyı yıyıp ıçıp yatıyor dun doktor dedı senın bebek ters duruyor erken sezeryan olabılırsın dedı

Vallahı bılmıyorum mervecım hayırlısı oğlum ıyı yıyıp ıçıp yatıyor dun doktor dedı senın bebek ters duruyor erken sezeryan olabılırsın dedı

hadi ya nekadar erken mesela ? kaçıncı haftadalar alabilir ki hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsn cnm erken falan farketmez:)

Canım galıba subat sonu gıbı yanı 40 haftayı beklemem dıyo

ayy inanmıyorum yani 4 haftan kaldı desene delikafadulden ne çabuk geçiyor ya daha dün gibi ..hadi hayırlısı cnm sezeryanda genelde 38-39 haftada alıyorlar senin 2 hafta erken olmmuş olcak olsun cnm

idiline maşallah gülşencim...koca kız olmuş artık...evet erkekler fazlalaştı topikte..bakalım benim kuzum kız mı acaba?sağlıklı olsun da...
mervecim hamişşlik belirti vermiyo biliyosun...sabır bitanem...az kaldı bekleyip görcez bakalım..hakkında hayırlısı...ama inşallah senin için hamişş olmak en hayırlısıdır adaşım...
emelcim sen de erkenden doğuruyosun ha eren'i...sağlıkla gelsin hayatım...

Gunaydın ama benım ıçın gun pek aydın olmadı gece ablam dogum yapmıs ve bebeklerın bırını kaybetmıs hastane hıç bılgı vermıyor annem mı çagırdılar ızmıre

amin adaşımm hayırlı olan neyse rabbim onu nasip etsin inşallah..
Gunaydın ama benım ıçın gun pek aydın olmadı gece ablam dogum yapmıs ve bebeklerın bırını kaybetmıs hastane hıç bılgı vermıyor annem mı çagırdılar ızmıre

cnmm üzüldümm ya bizide haberdar et hayırlısı cnm

günaydınn kızlar herkeseee bugün biraz yoğun olucam gene malum acil işler varr..öpüyorum hepinizi..

günaydın emelcim üzüldüm canım yaaa allah kimseye yaşatmasın öbür bebiş sağlıkla yaşar inş.

günaydın sinemcim nasılsın? benim yarınki ateşimde düşerse buay benden umut kesilcek ..hayırlısı olsn bakalım..

ateşini mi ölçüyosun canım yok kartı yeme biz senle ayın 6 da test yapacaz oyun bozanlık yapmasın söylede hayırlısı canım umarım düşmez

Günaydın kızlar haftanız hayırlı geçer inşallah
Emelcim canım çok üzüldüm Allah diğer bebeğe ömür versin cnm Allah yardımcınız olsun
Kızlar ben pazar günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı yani hemiş değilim büyük ihtimalle gene adet düzenimd eproblem var

ateşini mi ölçüyosun canım yok kartı yeme biz senle ayın 6 da test yapacaz oyun bozanlık yapmasın söylede hayırlısı canım umarım düşmez

evet cnm geçen ayda ölçmüştüm buayda ölçüyorum 36,5 olunca regl oluyorum şuan 36,8 ama 37den düşüşe geçti

asiyecim bende yapayımda kurtulayım diyorum varsa çıkar diyorum bazende yok bekle diyorum bakayım evde test olsaydı yapardım bende. hayırlısı asiyecim sende çok sıkı çalışamamıştın dimi taşınma yüzünden napalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…