Umudumuz Umut olsun

slm sinem bende sinem 2 sen bayadır girmiyodum topiğe galiba hayırlısı olsun umudun öbür aya yumurta takibi yaptırmayı düşünüyo musun

sinemcim evet baya büyüdük maşallah darısı tüm istiyenlere
sinem2cim yoruuyorum biraz çıkıcamya işten acayip iş yüklüyorlar ama dayanıyoruz bu akşam 8den önce gidemicem galiba offffffff fecide yorulduk yarında işteyiz

Sağol sinemcim sende dikkat et kendine kızlar yoruldum ya offffffff ben belki giremem artık işteyim ama işim çok görüşürüz öpüldünüz iyi haftasonları asiyecim inş olmazsın canım

selam kızlarrr yeni geldim yazıp kaçacam malum eşim evde neyse yeğeniniz çok iyi teyzeleriii oğluşum olacakmış eğer doktor amcası yanılmıyorsaaaaa:teytey::teytey: hepinizi öpüyoruzzz canlarım iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz

ay ayşecim benim oğlşumada kardeş geliyor desene allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin kız demiştim ama yanıldım demek

bu arada günaydın kızlar biz işteyiz toplantı var millet gelene kadar yazayım dedim hadi öpüldünüz

aysecım gozunaydın allah saglıklşa kavustursun prensını.....ıyı olmanmızaaa cokkk sevındıkkkk

ayşecim maşallah canım..prens geliyo yuppi...allah sağlıcakla doğup büyümeyi nasip etsin canım...ömürlü olsun inşallah....

Ayşecim oğluşun olcakmış çok sevindim cnm oh :sm_cool::dance:maşallah topiciğimiz erkekli kızlı bir sürü bebişle doluyo inşallah artarak devam edecek cnm Allah analı babalı büyütsün güzelim Allah ım isteyen herkese nasip etsin

merhaba teyzeler.........bizimde bugünümüz çok güzeldi maşallah....,
İDİL'im en pamuk prensesim 1.556 gr 41 cm olmuş :)) nazar değmesin canım kızıma...teyzemizde geldi görmeye bizi( benim ablam) aman neler almış neler kızıma....eksiğimiz kalmadı nerdeyse çünkü fazla birşey alma taraftarı değilim şimdilik......
herkesi bol öpüyoruz biz....ayşecim gözünaydın sağlıkla gelsin paşamız.....erkekler çoğaldı desenize topikte yine...neyse merve senden kız haberleri alalımda eşitlesin biraz....:)) iyi uykular

ayşecim oğluşun oluyormuş hayırlı olsun erkekler baskın çıktı:)))

gülşencimm maşallah idilimizde artık kocaman abla olmuşş maşallah .. en iyisi çok almamak bisürü hediye geliyor zaten bende yiğenimden bildiğim kadarıyla..

kızlar bende ne regl nede başka bir belirti var çok tuhaf karnım hiç ağrımıyor 3 gün kaldı normalde ama ben geçen aylardaki duruma göre 30 ocak demiştim bakalım hakkımızda hayırlısı ama tuhafım böle dokunsanız ağlıyacak gibiyim normaldede zaten duygusalımdır ama sanırım bu duygusallığımın artma sebebi bebek şuan bunları yazarken bile gözlerim doldu allahım sen sağlıkla hayırlı bebek nasip et diye dua ediyorumm ...allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…