Umudumuz Umut olsun

ay kızlar buayda öle güzel rüyalar gördüm ki artık bu rüyalarımda çıkmazsa hiçbir şeye güvenemicem:roflol: rüyamda 3 tane test yapıyorum ve 3üde pozitif çıkıyor başka bir rüya ise gene erkek bebek emziriyordum yeni doğum yapmıştım:roflol: sanırım hepsi bilinç altı olarak kalıcak..

Son düzenleme:
canım 20 sinde olmam lazımdı olmadım daha işte nerdeyse1 hafta oluyo

Hamilelik rüyaların artıyo mervecim inşallah normalde de ölesindirde gerçek çıkar rüyaların

günaydın şekerler
öncelille emelcim haber varmı umarım herşey yolundadır. mervecim az kaldı sabır o kadar düşüşü takma canım ya du bakalım daha iki günün var inş hamişsin.asiyecim test yapmışsın hayırlısı olsun bu gecikmeler insanı bunaltıyo zaten bir an önce düzüne girse inşallah. ayşemmmm oğlun oluyomuş canım maşallah sanada oğluşunada. merve2cim sanada günaydın sinemcim sana da günaydın.

canım 20 sinde olmam lazımdı olmadım daha işte nerdeyse1 hafta oluyo

Hamilelik rüyaların artıyo mervecim inşallah normalde de ölesindirde gerçek çıkar rüyaların

hakkımızda hayırlısı cnm bakalım yarın büyük gün olcak yarın dahada düşerse benden umudur keseriz artık asiyecim senden bekleriz regl oluncaya kadar hamişsin:1hug:

evet merviş günler çok çabuk geçiyo allah sağlık versin yeterki bi bakmışsın hamişizdir canım

Kızlar haber yok ınsallah dıger bebek yasar hayır hıç bılgı veren yok nasıl hastane nasıl bıryer anlamadım gece kızı aldılar amelıyata sadece bır bebegı kaybettık demısler ne ablamdan ne dıger bebekden haber yok dıger bebek haftası kuçuk ya benımle aynı 32 hafta 5 gun ınsallah yasar ablam sımdı ne kadar kotu oldu herseylerı ıkı ıkı aldı yataklarını kıyafetlerı uffffffffffffffffff

Tüp bebektı bunlar önce 3 taneydı bırtanesı kendı kendıne kayboldu bu ıkısı yasıyordu doktoru (gerızekalı herıf)çocuklarda özur var dedı ablam sularından isveçe gönderdı temız çıktı o zaman bıle nasıl aglamıstı sımdı ınsallah 1 tanesı yasıyordur

Canım arıyoruz zaten ama enıstemede bılgı veren yokkı annemın ızmıre varmasını bekleyecegız tek çare bu ayyyy sınır oldum ya

Inş. Canım ya bari 1 tanesi yaşıyodur allah ablanın yüzüne baksın inş. Ablan ve bebek sağlıklıdır canım

üff ne kadar gıcık bir durum ya hay allah yardımcınız olsun cnm allah size bağışlasın inşallahh

emelcim kimbilir ne kadar üzülür öğrense Allah ım yardım etsin bu doktorlar çok fenalar ya neden hiçbişey söylemezler ki anlamam insanı meraktan endişeden öldürüyorlar

Kızlar ben yemeğe iniyorum inşallah döndüğümde iyi haberler alırım emelcim sizden öptüm cnm dua ediyorum inşallah sağlıklıdır ablanda bebeğinizde

tünaydın kızlar emelcim allah yardımcınız olsun canım inşallah bir tanesş yaşıyordur allah sabır versin ablana canım
ayşecim oğluşun olcakmış maşallah prense
gülşencim maşallah idiline allah nazarlardan saklasın
mervecim ayşecim kırmızılar henüz gelmedi ümitsizlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…