Umudumuz Umut olsun

raziş tesekkur canım sımdı enıstem aradı kuvez arıyorlarmıs bu arada senı ruyamda gordum sabah bu olaylardan sonra ıçım geçmıs hem sana yazıyorum hemde sen hamılelık takvımı yapmıssın takvımde çocugu gosteren yerde matnun var razıye hamılemısın sen allahın ısıne bak dıyorum hayırlara gelsın ınsallah

hayır olsun emelcim ay inşallah sabah görülen rüya iyidir derler ama inşallah canım iyi olur rüyada olsa çok sevindim inşallah hamilesin ya rüyan çıkar canım allah yardım etsin canım size inşallah bebişei tez zamanda küveze koyarlar

h.bulduk mervecim evet çok etkilendim inşallah diyorum rabbim inşallah benim yüzümüde güldürür dualarımı kabul eder hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder canım

selam kızlar....bende 1 haftadır yoğunum ve bugün bitimiyle son bulcak inşallah yoğunluğum....emelcim allah sabır versin inşallah diğer bebek yaşıyordur canım....seninde bebeğin döner meraklanma şayet normal doğum istiyorsan....36.haftasında dönen bebekler var....herkese bol selam kendinize iyi bakın

canım emelim inşallah ablanda yeğeninde çok iyidir canımm inşallah Rabbim birini annesine bağışlar kucağını boş bırakmaz ablanınn:Saruboceq::Saruboceq:
canlarım hepinize teşekkür ederim tek tek saymıyorum bugün yine biraz nanemollayım bir cee deyip kaçacam hepinizi öpüyoruz canlarım Allaha emanet olunnnn mucuksss mucuksssssŞenizŞeniz

Slm ayşecim nasılsın kıslar afiyet olsun hepinize emelcim haber var mı kardeşin nasıl iyimi canım bebişe kuvoz bulunmuşmu

bılmıyorum canım sımdı o kosusturmanın ıçınde bende mesgul etmıyeyım enıstemı dıye aramıyorum annem aksam 7 de varacak ızmıre o zaman bı haber alırım ınsallah

emelcim şimdi okudum inşallah diğer bebişi sağlıkla ablanın kucağında olur.allah herşeyin hayırlısını versin canım .bol bol dua edelim hepimiz arkadaşlar..
diğer arkadaşlar size de merhaba

tesekkur ederım sınemcım uzuldugum bebek normal yolla olmadı tüp bebekdı yanı bırdaha ablama yaptıramayız hep negatıf dusunur artık

tesekkur ederım sınemcım uzuldugum bebek normal yolla olmadı tüp bebekdı yanı bırdaha ablama yaptıramayız hep negatıf dusunur artık

haklısın canım ama dua edelim daha bi bebek daha var rabbim ona bol bol sağlık şifa versin inşallah ...sakin olmaya çalış canım biliyorum çok zor bi durum ama umarım en hayırlısı ile sonuçlanır herşey gönlünce olur seninde ablanında aileninde

hoşgeldin gülşen ayşe sinem
sinemcim epeydir görüşememiştik şükür kavuşturana :))

evet tatlım ya en sonunda sahalara döndüm:)
okul tatil ya gerçi artık hep burdayım ikinci dönem çalışmıycam yerime hoca geldi ben geçici kadrodaydım ya :)
hep beraberis yine :)

selam kızlar acil çıkmam gerekti şimdi geldim emelcim inşallah allah ablana yardım edecek bi taneside olsa umarım iyi olcak allah sabırlar versin yardım etsin canım. zuzu hoşgeldin canım senin içinde hayırlısı canım artık aramızdasın yani sevindim.

hoşbuldum canım
evet artıkım:) burdayım sen napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…