Umudumuz Umut olsun

kızlar ablamdan haber geldı ablam ıyıymıs bebekde ıyıymıs kuvez bulmuslar kızımız ölmüş oğlumuz efe yaşıyormuş ölüm sebebı kordon dolanmıs boynuna

ne kadar sevinilir bilmiyorum ama bunada şükür canım allahım ona sağlık versin allah analı babalı büyütsün güzelim

mrb arkadaşlar bbaran kim demişsiniz
benim uzun zamandır takip ediyorum sizleri
bende anne olmak isteyenlerdenim umarım
tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Allah nasip eder burdan okuyup tecrübe ediyorum

bbaran hoşgeldin ben emel bız burda sadece bebek degıl herseyı konusuyoruz acıyı tatlıyı aılelerımızı hamıle olmayı bekleyen anne adayları ıle heyecanı bız burda kocaman yureklerı olan bır aileyiz HOŞGELDİN

kızlar ablamdan haber geldı ablam ıyıymıs bebekde ıyıymıs kuvez bulmuslar kızımız ölmüş oğlumuz efe yaşıyormuş ölüm sebebı kordon dolanmıs boynuna
cnm benim allah oğlunu bağışlasın ona uzun ömürler versin ona inşallah

hoşgeldin cnm aramıza öle yazmadan okumak olmaz ..

çok teşekkür ederim inanın benimde buna çok ihtiyacım var
her zaman hüsranla geçiyor aylar birilerinin birbirini teselli etmesi
inanın çok güzel bu arada ablan adına çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Mervem tesekkur ederım canım bak sımdı eksıklerı goruyorum aslımm nerde merve nerde bbaran ısım neydı

merhaba kızlar emelcim iyi haberine çok sevindim cnm kız olan ölmüş ona da üzüldüm annesini cennette bekleyecektir o canım benim olsun Allah ım anne ile oğlunu bağışladı size. Şükürler olsun.

B barancım hoşgeldin cnm ümitsizlik yok bizim topicte olacak bebeğimiz ama zamanı var cnm

tatlım aslı msn de de yok o işlerim yoğun falan diyodu belki o yüzden girememiştir kötü bişey olsa haber verirdi sanırım

Yaaaa kızlar kontörüm olsa arardım vallahı ama bıttı beyza anlat bakalım kaç yıllık evlısın nerdesın ne ıs yaparsın

mayısta 3 yıl olacak inş.
istanbuldayım bi yayınevinde çalışıyorum.
1 kez düşük yaptım 7 haftalıktı daha sonra da olmadı
deniyoruz ama
Allah inş en yakın zamanda onu bize nasip eder ve tüm isteyenlere tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…