Umudumuz Umut olsun

ne zaman cnm yaptn düşük? neden düşük oldu belli mi

2007 haziran ayında
doktor nedenini araştırmadı ilk düşüklerde araştırmıyorlarmış ama düşük tekrarlarsa
altında bi sebep var mı diye araştırıyorlar mış yani tam olarak neden bilmiyoruz

anladım cnm evet öyle genelde bi seferinde araştırmıyorlar.. hakkında hayırlısı cnm hepimizzinn.

hoşgeldin beyza nasılsın ben sinem kıslar benim işlerim vardı pek yazamadım ama okudum yazdıklarınızı ben çıkıyorum emelcim efenin iyi olmasına sevindim kendinize iyi bakın kıslar öpüyorum iyi akşamlar canalarım 9 gün kaldı merviş teste

öyle mi kaçırmışım çok sevindim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun

hoşbulduk teşekkür ederim iyiyim

cnm ya ben dayanamıcam galiba okadar kaydirigubbakcemile3 bana kalsa hemen yapcam test rüyalarımın etkisinden çıkamadım kız 3 test yapıyorum inanamayıp 3ündede pozitifti kaydirigubbakcemile3

cnm ya ben dayanamıcam galiba okadar kaydirigubbakcemile3 bana kalsa hemen yapcam test rüyalarımın etkisinden çıkamadım kız 3 test yapıyorum inanamayıp 3ündede pozitifti kaydirigubbakcemile3

umarım herşey gönlünüzce olur rüyalardaki gibi sevindirir mevlam hepimizi

slm kızlaaar. ay nası yoruldum anlatamam,c.tesi nişan, pazar nikah ve bugün 3 çeşit yemek çorba ve sonunda tezmizlik bittii. yarın allahtan bi mani çıkmazsa transferim gerçekleşecek dularınızı eksik etmeyin kızlarr. umarım herşey yolundadır canlarım benim. daha iyiyim ama transferden sonraki 14 gün nasıl geçecek b,ilmiyorumm. hepinizi teker teker öpüyorumm

merhaba kızlar..bugün geç geldim ama elde olmayan nedenlerden dolayı...evdeki bilg. bozuldu...o yüzden kocişin laptopu getirmesini bekledim..bi de tabi işlerini halletmesini...ancak gelebildim...artık akşamları gelebilcem üzgünüm..ama merak etmeyin..ben de bebişim de iyiyiz..yatıyoz bütün gün...
emelcim haktan gelene ne denir hayatım..allah efenizi size bağışlasın...ablan da kurtulmuş çok şükür...
pınarcım rabbim sana da hayırlı olanı versin...dualarım seninle...inşallah sonu hayırlı olacak hayatım..
beyza sen de hoşgeldin canım aramıza...
şimdilik bu kadar canlarım...sizi çok özlüyorum inanın bana...

kızlar günaydınnn..

adaşım iyi olmana sevindim çok şükür..
pınarcım hayırlısı ile alıcaksın sende güzel haberlerii..
aslıcım sen nerdesin yazmadın dünde bugünde yoksun..
sinemcim günaydınn seni bekliyoruz artık 6şubata..

kızlar bana gelince ateşim 36,6ya düştü bu demek oluyorki yarın kart gelecek.. seviyorum ben bu ateş yöntemini boşuna ümitlenmemiş oluyorsun önceden ateşin düşerek sana haberr veriyorr eyy mervee geliyor kartın boşuna test yapma diye.. dünn eczaneden gizlice test almıştımda..eğer bugün yüksek çıksaydı yapacaktım testi.. öle kalakaldı evde sakladım birdahaki aya artık kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…