Umudumuz Umut olsun

Günaydın kızlar bekle bakalım mervecim ölçümler doğru çıkacak mı?
Aslı iyiymiş evde elektrikler yokmuış girememiş iyiyim işleri bitirip gelcem dedi haberiniz olsun
Pınarcım tatlım dualarımız seninle inşallah olumlu olacak transferin 2009 hamişimiz olcan
Mervecim iyi olmana sevindik cnm
Günaydın sinemcim nasılsın cnm

herkese günaydın arkadaşlar
ben bu ateş olayını anlayamadım gerçekten işe yarıyormu?
neyi belli ediyo?

günaydın kızlar beyza hoşgeldin ben şebnem. işler yoğun gözüm üstünüzde arada uğrarım herkese kolay gelsiiiiin

günaydın kızlar pınarcım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin gelecek canım sen yeterki moralini yüksek tut ve çok heyecan yapma
mervecim hayırlısı olsun güzelim kart yemedin daha napalım olmazsada önümüzdeki aya umutlarımız canım

günaydın kılsar ben iyiyim sizler nasılsınız mervişcim inş. hamişsindir yaa nasılsın beyza asiş

hayırlısı olsun canım ya tahmin ediyordum zaten..

ateş yöntemi aslında tam olarak sağlam yöntem değil ama bengenede ölçüyorum ateşin regl gününden önce düşüyor ozmn anlıyorsunki regl olacaksın..

Sinemcim iyiyim cnm çalışıyoruz işte hala adet olmadım tabiki hamile değilsem çabuk olsam bari diye dua ediyorum

şuan benim sanki yumurtalıklarıma (özellikle sağ) böyle bişey batıyormuş gibi oluyo dün de olmuştu anlamadım bi fikri olan var mı?

yumurtlama zamanıda olabiliyor beyza batma..bişi dicem bende bebeğimin kalp atısı olmadığı için kürtaj oldumda doktor mesela 6ay süre verdi olmazsa ben takip edicem seni dedi..sana öle bişi demedi mi

MERHABA KIZLAR GÜNAYDIN BEN DÜN GELEMEDİM iş yerinde elektrik yoktu eve gitim evdede yoktu sabahtanda dün iş yapamadığım için çok iş birikmişti anca geldim
kusura bakmayın haber bile veremedim tam bir felaketti dün
kızlar yarın benim doğum günüm

yumurtlama zamanıda olabiliyor beyza batma..bişi dicem bende bebeğimin kalp atısı olmadığı için kürtaj oldumda doktor mesela 6ay süre verdi olmazsa ben takip edicem seni dedi..sana öle bişi demedi mi

ben geçen ay gittim doktora ara kanama olmuştu bidahaki ay normal kanamadan sonra yumurtlama takibi yapıcam dedi bende onu bekliyorum

slm sinemcim iyiyim işte bir kaçgündür çok yoğundu işlerim şimdiler de biraz daha iyi bizde daha çalışmalara başlayamadık kayınvalidemler vardı ama akşam yoklar hehehe:))
şubatı bekliyoruz bizde işte

sana da çok geçmiş olsun benimde aynen öyle oldu bebeğimin kalbi durmuştu aldılar senin 6 ayı geçti mi?

Aslcım cnm demek yarın doğum günün cnm benim şimdiden kocişinle bebeğinle huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim cnm

Beyzacım bende adetin yakınsa belki ondan olabilir diye düşündüm de bazen soğuktan da olabiliyor sanırım arada soğuk aldığımda bana oluyor da

evt haklısın ayaklarımı üşütmüş olabilirim

aslı sanada şimdiden tüm ailenle beraber sağlıklı ömürler

slm aslım nasılsın beyzacım benimde adet tarihim 6 şubaat merveyle beraber yapacaz testimizi hayırlısı artık şubat uğurlu gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…