Umudumuz Umut olsun

aslıcım doğum günün kutlu olsun şimdiden canım oğluşun eşinle nice mutlu yıllara güzel sağlıklı günlere canım

selam kzlar
nabersiniz bende bi bakayım dedim napıyorsunuz uzun zamandır giremiyordum var mı yeni havadis

Emelcim çok üzüldüm ablana canım allah öteki bebeğiyle sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin
asişim inş hamişsindir mervecim inş sende
baran aramıza hoşgeldin kızlar tşk ederim tebrikleriniz için
pınarcım transferin sorunsuz gerçekleşir inş dualarım seninle

slm nasip nasılsın canım hamiş haberi yok merve ben bide beyzanın adet tarihi yakın hayırlısı bakalım

Banada kürtajdan sonra 2-3 ay korun dedi doktor bizim korunmamıza gerek kalmadı zaten 2 ayda hasta oldum sonraki ayda 45 günde oldumderken nerdeyse 4 ay olmuştu ve gene adet olamıyorum sonum ne olcak acep ne zaman elcek bu kırmızılar keşke hamiş olsam da gelmeseler:)))

Kız asiş belkı hamılesın allah allah yada sızın leylekler mı uyusuk benım kurtajdan sonra 2 ay bekledım hemen geldı kusum

Bende düşükten sonra hemen hamile kaldım kısmet canlarım herkezin hakkında hayırlısını versin allahım

canım bana korunmanıza gerek yok demişti dr. ama hala olmadı bebek erken yumurtladığım için döllenme olsa bile rahim tabakası kalınlaşmadığı için yumurta yerleşemez dedi öbür aya deneyecem buay olmazsa kocamda gidecek ama hayırlısı

bizim leylekler uyuşuk emelcim :)))
kız belim ağrıyo ya bide azıcık yürüsem bacaklarım sızlıyo geçen adetim gecikincede böle olmuştu olamıyo ya sıkıntı yapıyo vücuda sanırım
Bide ben geçen sefer hamileliğimi göğsümden anlamıştım süz bezlerim şişmiş elle dokununca anlaşılıyodu şimdi bişey yok hamiş değilim ben

klava:klava:klava:Asıye hanım kırmızın geldımı gelmedı allah allah ne buyutuyon hamılesın ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…