Umudumuz Umut olsun

ne güzel ya bize dua edin hamiş arkadaşlar Allah bizleride sizin gibi sevindirsin ben kürtajdan sonra 1,5 yıldır bekliyorum

emel kıs hamileysem bile o sopalara bebek mi kalır kıs Allah ım ya ne kızsın hemen sopayı alıyosun eline inşallah hamileyimdir tatlım da müjde veririm ama diyorum ki diğer bebek te az çok belirti vardı belirtim bile yok bide testim negatif çıktı yani

Doğru diyosun emelcim de herkesin başına gelcek diye bişey yok ki tatlım

Evet beyzacım hamile şimdi hatta doğurmasına az kaldı

okudum bende evet hayırlısı darısı sizin başınıza kızlarr... sağlıkla kucağınıza alın inşallah.emel ablan nasılmış morali falan iyidir inşallah

beyzacım doktor bizede2ay koruma süresi verdi cnm bu 3ayımızdı zaten ama olmadı artık ne zaman gelirse hayırlısı

senin bebeğin düşüş nedeni belli miydi sizin doktor araştırma yapmışmıydı canım

yok cnm patolojiye gitti çıkmadı bişi .. erken dönem düşüklerinde kromozonal bozukluklardan olurmuş yani yaşasaydıda sakat olabilirmiş oyüzden hayırlısı işte cnm benim ..sebep bulunmuyor bu durumlarda

kıslar pınar altuğla birlikte doğuracaktım ben bende anne olacaktım şimdi yaaa meleğim beni terketmeseydi

slm arkadaşalar hepiniz nasılsınız valla hamillelikte zormuş hasta olmak anca ayaklandım kendime geldim girip bakayım dedim sizlere öptüm hepinizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…