Umudumuz Umut olsun

evt hep dualarımızda hayırlı va sağlıklı evlatlar isteyelim
bende hep kendimi böyle teskin ettim yaşasaydı şöyle olurdu, böyle olurdu diye
ama inanıyorum ki mevlam duaları karşılıksız bırakmaz...
ve bize bıcır bıcır minik mis kokulu evlatlar verir

kızlar eşim yeni geldi hemen bi bakayım dedim...geçmişe hiç bakmadım..bu sayfayı okudum sadece...bi bakıp geliyom...

hayırlısı olsun adaşım...umudumuz hiç bitmiyo ki zaten..devam...bi daha ki ay olmazsa da devam...elbet gelecek o mis kokulu kuzular...

evet cnm benim önümüzdeki aya inşallah :Saruboceq: senin iyi haberlerini almak bizi sevindiriyor cnm... .çok şükür..

evet cnm benim önümüzdeki aya inşallah :Saruboceq: senin iyi haberlerini almak bizi sevindiriyor cnm... .çok şükür..

saol hayatım...ben de sizlerle iyi oluyorum...eşim gelse de hemen topiğe girsem diye can atıyorum...
umut hep var adaşım...allahım hayır yazsın...hepimize...

mervecim umudumuz umut olsun canım inşallah bebişlerimiz gelecek yeterki umutlarımız tükenmesin hayırlısı rabbimden verende alanda o tevekkül allahımdan canım
feyzecım biraz daha iyi olmana sevindim canım :)))

aslıcım doğumgünün kutlu olsun hayatım...eşinle mehmet can'la ve tüm sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı uzun yıllar geçirmen dileğiyle...

saolun canlarım benim sorunsuzz geçti herşey dinlenmedeyim şimdi 12 gün sonra ilk testi yapacağım nası geçecek günler bilmiyorumm,allahım hakkımızda hayırlısını versin görüşürz kızlarra.s.

aslıcım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle inşş. çok tebrik ediyorum

oh çok şükür pınarcım..aklım hep sendeydi bugün..rabbim inşallah kavuşturacak seni meleğine...sen iyi düşün hayatım...allahım çok büyük...hayırlısını dileyelimde hayır olsun...dualarım seninle canım....

günaydın kıslar nasılsunuz aslımmmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık mutluluk ve bebişini sağsağlim kucağına getirsin

mervişim hayırlısı olsun canım allah sana ve eşine sağlık versin ki bebiş gelsin sıkma canını

pınarcımm çokkmutlu oldum çook şükür allah hayırllı sonuçlar almayı nasip etsin cnm sen bu zamanda moralini yüksek tut ki bebeğin gelsinn cnmm bolca dinle..
mervişim hayırlısı olsun canım allah sana ve eşine sağlık versin ki bebiş gelsin sıkma canını

öle sinemcim allah sağlık versin senden bekliyorum inşallah güzel haberlerri sanada az kaldıhihoyyyt

aslıcım eşinle mehmet can ile tüm sevdiklerinle sağlıkla huzurla mutlulukla bir ömür geçirmeni dilerimm.. yeni yaşın kutlu olsun canımm......

Günaydın kızlar gününüz aydın ve güzel haberli olsun inşallah

Aslıcım doğum günün kutlu olsun tatlım Ailenle doğacak bebeğinle sağlıklı huzurlu ve bol paralı bir yaşam dilerim sana. İnşallah diğer doğumgününde Mehmetcan da yanında olcak ne güzel bi duygu aslında anne olmadan son doğumgünün inşallah diğer doğumgünlerini bebeğinle kutlayacaksın canım benim

Pınarcım transferinin iyi geçmesine sevindim cnm bizde merakla bekleyeceğiz

günaydın kızlar çok tşk ederim iyi dilekleriniz için.
mervecim canım bir sonraki aya umutlara devam bitanem üzülme sakın tşk ederim iyi dileklerin için
merve2cim tşk ederim canım
pınarcım çok sevindim inş 12 sonra bebşin karnında olucak
sinemcim sağol canım çok tşk ederim
dün akşam kocişim beni yemeğe götürdü hediyemide kendim seçtim güzeldi bu akşamda annemler gelicekler. mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…