iyi akşamlar kızlar bende kartı yedim umudumuz bir sonraki aya kaldı:)))
hayırlısı olsun adaşım...umudumuz hiç bitmiyo ki zaten..devam...bi daha ki ay olmazsa da devam...elbet gelecek o mis kokulu kuzular...
evet cnm benimönümüzdeki aya inşallah :Saruboceq: senin iyi haberlerini almak bizi sevindiriyor cnm... .çok şükür..
merhaba kızlar..bugün geç geldim ama elde olmayan nedenlerden dolayı...evdeki bilg. bozuldu...o yüzden kocişin laptopu getirmesini bekledim..bi de tabi işlerini halletmesini...ancak gelebildim...artık akşamları gelebilcem üzgünüm..ama merak etmeyin..ben de bebişim de iyiyiz..yatıyoz bütün gün...
emelcim haktan gelene ne denir hayatım..allah efenizi size bağışlasın...ablan da kurtulmuş çok şükür...
pınarcım rabbim sana da hayırlı olanı versin...dualarım seninle...inşallah sonu hayırlı olacak hayatım..
beyza sen de hoşgeldin canım aramıza...
şimdilik bu kadar canlarım...sizi çok özlüyorum inanın bana...
kızlar günaydınnn..
adaşım iyi olmana sevindim çok şükür..
pınarcım hayırlısı ile alıcaksın sende güzel haberlerii..
aslıcım sen nerdesin yazmadın dünde bugünde yoksun..
sinemcim günaydınn seni bekliyoruz artık 6şubata..
kızlar bana gelince ateşim 36,6ya düştü bu demek oluyorki yarın kart gelecek.. seviyorum ben bu ateş yöntemini boşuna ümitlenmemiş oluyorsun önceden ateşin düşerek sana haberr veriyorr eyy mervee geliyor kartın boşuna test yapma diye.. dünn eczaneden gizlice test almıştımda..eğer bugün yüksek çıksaydı yapacaktım testi.. öle kalakaldı evde sakladım birdahaki aya artık kısmetse..
Günaydın kızlar bekle bakalım mervecim ölçümler doğru çıkacak mı?
Aslı iyiymiş evde elektrikler yokmuış girememiş iyiyim işleri bitirip gelcem dedi haberiniz olsun
Pınarcım tatlım dualarımız seninle inşallah olumlu olacak transferin 2009 hamişimiz olcan
Mervecim iyi olmana sevindik cnm
Günaydın sinemcim nasılsın cnm
günaydın kızlar pınarcım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin gelecek canım sen yeterki moralini yüksek tut ve çok heyecan yapma
mervecim hayırlısı olsun güzelim kart yemedin daha napalım olmazsada önümüzdeki aya umutlarımız canım
Emelcim çok üzüldüm ablana canım allah öteki bebeğiyle sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin
asişim inş hamişsindir mervecim inş sende
baran aramıza hoşgeldin kızlar tşk ederim tebrikleriniz için
pınarcım transferin sorunsuz gerçekleşir inş dualarım seninle
saolun canlarım benim sorunsuzz geçti herşey dinlenmedeyim şimdi 12 gün sonra ilk testi yapacağım nası geçecek günler bilmiyorumm,allahım hakkımızda hayırlısını versin görüşürz kızlarra.s.
aslıcım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle inşş. çok tebrik ediyorum
pınarcımm çokkmutlu oldum çook şükür allah hayırllı sonuçlar almayı nasip etsin cnm sen bu zamanda moralini yüksek tut ki bebeğin gelsinn cnmm bolca dinle..saolun canlarım benim sorunsuzz geçti herşey dinlenmedeyim şimdi 12 gün sonra ilk testi yapacağım nası geçecek günler bilmiyorumm,allahım hakkımızda hayırlısını versin görüşürz kızlarra.s.
aslıcım nice mutlu yaşlara sevdiklerinle inşş. çok tebrik ediyorum
mervişim hayırlısı olsun canım allah sana ve eşine sağlık versin ki bebiş gelsin sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?