Umudumuz Umut olsun

asiyecim canım tşk ederim inş sende anne olarak girersin yeni yaşına okadar çok kıpırdıyorki oğlum bugün anlatamam kıpır kıpır

günaydın sinemcim günaydın ve doğum günün kutlu olsun aslıcım mutlu mutlu yıllar dilerim. pınarcım dualarım seninleydi inşallah güzel günler seni bekliyo allah tamamına da erdirsin canım. mervem günaydın canım üzme tatlı canını bidahaki aya inşallah hamişsin hayatım. asiyecim sanada günaydın mervem hamişim sanada günaydın görmemişim şimdi gördüm senide.

günaydın sinecim şebnemcim asiyecim mervelerim aslıcım gününüz güzel geçsin canlarım
aslıcım nice güzel sağlıklı mutlu başarılı yıllara canım eşin ve çocuklarınla bitanem
pınarcım hayırlısı olsun canım benim 12 gün sonra inşallah bitanem çift çizgiyi görecez sonra da çift keseyi inşallah canım :)))
diğer kızlar hadi gelin sizde

günaydın kıslar nasılsınız bakalım ben birasdan izin aldım çıkıcam öğleden sonra görüşürüz ok gidene kadar yazarım yinede

aslım dogum gunun kutlu olsun esınle ve mehmetcan ıle uzun ve mutlu yıllar dılerım
Nasıp senı unutmus degılım senınde dogum gunun kutlu olsun canım

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım aslıcım gerçi kutladım ama tekrardan doğum günün kutlu olsun canım oğluşun ve kocanla nice mutlu seneler herşey gönlünce olsun

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice mutlu senelere aslımmm

arkadaşlar hepinize merhabalar..........
aslıcım yeni yaşın sana önceki yıllarından kat kat güzel şeylerle karşılaştırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…