ooooooooo ne güzelll bir haber semra bu bi döndün iki kişi döndün ne mutlu sana canım allah sağlıkla almayı nasip etsin cnmmm..tebrik ederimkızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:
kıslar hepinize günaydın nasılsınız ben iyiyim yanlız kanamam fazla geliyo biraz dün karnım çok ağrıdı benim yeni tarih 7 mart arkadaşlar merviş takvim yaparmısın bana 28 günde bir oluyorum bu ay 28 çekiyo ya acaba 8 mart mı desem neyse sen karar ver canım sağol
kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi
kızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:
canım hay allah ya çokgeçmiş olsunn atlatmana çok sevindimm cnmmselam kızlarr bız geldık.gecen hafta kızımla hastaydık geneateslendık yuksek ates sonra grıbe cevırdı cok sukur bugun ıyıyız ıse geldık aartık....
PINARCIM canım tebrık ederım...SEMRA cım senıde tebrık ederım canım.allah saglıklı bı hamılelık gecırıp kucagınıza almayıoda nasıp eder ınsallahhh....cok sevındım sızın adınızaa .....
bende buay olmazsa beyzacım almayı düşünüyorum çubuk olanlardan mı aldın yoksa digitallilerden mi birde nekadara aldın?cumartesi sabah doktora gittim ama kendileri izinliymiş hayal kırıklığı yani...
bu arada hala tam anlamıyla kırmızıları göremedim ama artık takılmıyorum ne yapalım belki de üşütmüşümdür
ayrıca kendime int ten ovulasyon testleri aldım bugün gelecek inş kendi kendime yumurtlama takibi yapıcam bu ay bakalım hayırlısı işe yararsa sizede öneririm :)
aranızda bu testi kullananlar var mı?
Eki Görüntüle 9488
buda şekerin başka görünüşü ben çok binlo aldım hepsi farklı 5 motal var ama sadece 1 tanesini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?