Umudumuz Umut olsun

kıslar hepinize günaydın nasılsınız ben iyiyim yanlız kanamam fazla geliyo biraz dün karnım çok ağrıdı benim yeni tarih 7 mart arkadaşlar merviş takvim yaparmısın bana 28 günde bir oluyorum bu ay 28 çekiyo ya acaba 8 mart mı desem neyse sen karar ver canım sağol

ooooooooo ne güzelll bir haber semra bu bi döndün iki kişi döndün ne mutlu sana canım allah sağlıkla almayı nasip etsin cnmmm..tebrik ederim

sinemcim tabiki yaparım cnm benim sen bana sadece hangi gün regl oldun onu söle yapayım geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun dimi bizede gelir inşallah şans güler a.s.

sağol mervecim allah isteyen herkeze nasip etsin.yalnız karnım ağrıyo ara ara neden bilmiyorum yarın doktara gidecem bakalım inşallah herşey yolundadır.

Allah kucağına da almayı nasip etsin inş..

hayrlı olsun resemacım dua et bizim içinde allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım 7 de lekeler gelmeye başladı 8 tam oldum sen karar ver canım

semracım hihoyyythihoyyyt tebrikler canım hamileymişini bi gittin iki geldin aferim sana allah kucağınada almayı nasip etsin canım çooook sevindim :teytey::teytey:

günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama pınacım tebrik ederim üçüz annesi rabbim sağsalim kucaklamayı nasip etsin canım emeklerine uğraşlarına deydi bitanem
semracım seni de tebrik ederim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
sinemcim hayırlısı olsun güzelim umudumuz önümüzdeki aya canım

selam kızlarr bız geldık.gecen hafta kızımla hastaydık gene ateslendık yuksek ates sonra grıbe cevırdı cok sukur bugun ıyıyız ıse geldık aartık....
PINARCIM canım tebrık ederım...SEMRA cım senıde tebrık ederım canım.allah saglıklı bı hamılelık gecırıp kucagınıza almayıoda nasıp eder ınsallahhh....cok sevındım sızın adınızaa .....

cumartesi sabah doktora gittim ama kendileri izinliymiş hayal kırıklığı yani...
bu arada hala tam anlamıyla kırmızıları göremedim ama artık takılmıyorum ne yapalım belki de üşütmüşümdür
ayrıca kendime int ten ovulasyon testleri aldım bugün gelecek inş kendi kendime yumurtlama takibi yapıcam bu ay bakalım hayırlısı işe yararsa sizede öneririm :)
aranızda bu testi kullananlar var mı?

iyi haftalar kızlar geçmişe bakamadım bakıp dönücem ama bakın hafta sonu kapı süsümü yaptım şekeriminde 1 modelini yaptım nasıl olmuş

buda şekerin başka görünüşü ben çok binlo aldım hepsi farklı 5 motal var ama sadece 1 tanesini yaptım

canım hay allah ya çokgeçmiş olsunn atlatmana çok sevindimm cnmm
bende buay olmazsa beyzacım almayı düşünüyorum çubuk olanlardan mı aldın yoksa digitallilerden mi birde nekadara aldın?
Eki Görüntüle 9488

buda şekerin başka görünüşü ben çok binlo aldım hepsi farklı 5 motal var ama sadece 1 tanesini yaptım

ayyyy canımmm benimmm çok tatlılarr güle güle kullan :ecrin_bebek:çok cici olmuşş

canım henüz elime ulaşmadı kargoda birkaç saate gelir .. aldım.
34 lira ve içinde 20 ovulasyon 2 gebelik testi var dijital değil resmini göstermiyo ama sanırım çubuk olanlardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…