Umudumuz Umut olsun

Canım son adet tarıhını baz alıyorsun doktorunda dıyecek sana son adet terıhınız ne dıye yanı normal yolla olsaydı 10 gun once dollenme olacaktı yanı hamıle kaldıgında en son adet tarıhı önemlı

doğru aşkım öğrendim şimdii saolasın, dr açıklama yapar nasılsa ayy ne güseelll heyecanlandım

emelim tekrar teşekkür ederim, hepinizi öpüyoruum mutfaga kaçayım ben eşim gelcek ay nası sölicem bilmiom, çok özptüm canlarım beniimm mutlu haftasonlarıı

pınarımm hami$immmmm sabah baktım yine silik demiştin bende kesin hamiş demiştim sonra malum yeğenler işte fırsatım olmadı biraz da çarşı gezmesi yaptık ama ilk fırsatta bir gelişme varmı diye bakayım dedim oleyyyyyyy canımmmmmmm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla hayırla büyütesin inşallah bebişleriniiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv:

:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile5:sm_cool::dance::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvınarcım bitanem çok sevindim canım Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm 2009 da çift bebekle giriş yaptırdın bize inşallah hepimize hayırlı uğurlu gelir süper bi haber .. Ne demişler sabrın sonu selamet hep kırmızıların haberini verecek eğiliz ya demi ne güzel bir haber verdin bize. Öptüm cnm Allah sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebekler nasip etsin cnm

Kızlar ben iyiyim akşam girebiliyorum biliyosunuz işyerinde yasak ya girişimiz sizi özlüyorum bakayım dedim öptüm sizi. İnşallah sinemin, mervenin, rahel emelin, diğer sinemin, razişin, nasipin, benim ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini vermeyi nasip etsin bu topicten. görüşürüz tekrar öptüm sizi a.s.

evet geçtı ama gece yaklastı benım oglan kudurur sabaha kadar belım kopar yıne valla yarın doktor yat kzım bebegı alacaz demesınden korkuyorum

ılk zamanlar boyle garıp bır pıt hıssedersın bellı belırsız 16.cı haftada daha ıyı hıssedersın esın 18 de hısseder en azından bende oyle oldu

ılk zamanlar boyle garıp bır pıt hıssedersın bellı belırsız 16.cı haftada daha ıyı hıssedersın esın 18 de hısseder en azından bende oyle oldu

evet canım aynen dediğin gibi...neyse iyi olsun da geç hissedeyim....

sen de dikkat et kendine...artık ne zordur dimi uyumak falan...allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...

yok kız uyku yok artık son haftalarda agrı gırer bebek gıbı bırı oho dese uyanırsın tam uyudum dersın tuvaletın gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…