Umudumuz Umut olsun

anladım cnm benim sen site adı vermişin yasakya görmesinler edit yap yazdığın yerden site adını sil cnm sen bakalım..ama senin daha belli değil neden aldın ki hemen

GÜNAYDIN KIZLAR

kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi
OLSUN CANIM UMUDUMUZ TÜKENMEDİ DEVAM EDİYOR
TEBRİK EDERİM 2009 2. ANNESİNİ ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH
KIZ O KADAR NASİP KULLANMIŞIN AMA BENİ UNUTMUŞSUNkaydirigubbakcemile3

canım henüz elime ulaşmadı kargoda birkaç saate gelir gittigidiyordan aldım.
34 lira ve içinde 20 ovulasyon 2 gebelik testi var dijital değil resmini göstermiyo ama sanırım çubuk olanlardan
HAYIRLISI OLSUN

semracım tebrik ederim canım allahım sorunsuz bir hamilelik versin sinemcim umutlar devam ediyor inş sonraki ay olursun canım
herkeze merhaba beyenmenize sevindim vallah işi tic döksemmi ne çok zevkli ve çok eylenceli
yapımıda kolay 1 saatte yaptım

kızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?

mervişim dün oldum 8 şubatta canım önceki sayfada yazmıştım görmedin galiba 28 günde bir yap bakalım busefer öyle geldi ilaçlardan galiba sana zahmet canım

anladım cnm benim sen site adı vermişin yasakya görmesinler edit yap yazdığın yerden site adını sil cnm sen bakalım..ama senin daha belli değil neden aldın ki hemen

öyle mi yasak olduğunu bilmiyordum tamam sildim hemen sağol..
belli yaaa kırmızı gelmesede bişeyler geliyo, belki ilaç içmiştim o yüzden de böyle geliyor olabilir bilmiyorum amaaaan ne yapalım bi dahaki aya inş tüm isteyenler hamiş kalır :CüvCüv:

mervişim dün oldum 8 şubatta canım önceki sayfada yazmıştım görmedin galiba 28 günde bir yap bakalım busefer öyle geldi ilaçlardan galiba sana zahmet canım
yok mart tarihini görmüşüm onu hatırlamıyorum cnm hemen yapayım özelden yollarım sana ok?
hoşgeldinnnn teyzemmmmmmmmmmmmm özletme kendini sıksık gell
cnm sen doktora gitsene bir kız belkide hamişsin ne belli

selam emelcim iğneleri yarın vurulacağım dr aradım gel ben vuracağım hem bi bakalım yumoşlara dedi bakalım benim için tarihi gün yarın...ama ya tutmazsa diyede endişe etmiyor değilim

sinem yolladım sana takvimi 7mart gözüküyor bir sonraki.. bu takvimi çoğumuza uğurlu geldin inşallah sanada gelir cnm

hayırlısı olsun nasip cim :))) Fazala takmamaya çalış ..Becerebilirsek tabi :)))
Mervecim fazla gelemiyorum farkındayım idare edin :))
herkesi öpüyorum hepinize bol şans :)))
Bu arada perşembe ameliyat olacağım biliyorsnuz.. uzun bir süre daha giremeyebilirim..Dualarınıza ihtiyacım olacak :))

raziye sende ne var ne yok belli oldu mu eşinin günü?
hayır canım daha belli değil spermiogram testi yaptırıp perşembe günü gidicez o gün belli olacak dr biraz ameliyat ücretinde uçtu ama ne yapalım yapılacak artık hayırlısı olsun:Saruboceq:

selam emelcim hoşgeldin canım benim 14-15 şubat günün bakalım artık pek umutlu değilim bu ay eşim ameliyat olcak inşallah ondan sonra:CüvCüv: gelecek bebiş sende ne var ne yok güzelimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…