OLSUN CANIM UMUDUMUZ TÜKENMEDİ DEVAM EDİYORkıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi
TEBRİK EDERİM 2009 2. ANNESİNİ ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHkızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:
KIZ O KADAR NASİP KULLANMIŞIN AMA BENİ UNUTMUŞSUNkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama pınacım tebrik ederim üçüz annesi rabbim sağsalim kucaklamayı nasip etsin canım emeklerine uğraşlarına deydi bitanem
semracım seni de tebrik ederim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
sinemcim hayırlısı olsun güzelim umudumuz önümüzdeki aya canım
HAYIRLISI OLSUNcanım henüz elime ulaşmadı kargoda birkaç saate gelir gittigidiyordan aldım.
34 lira ve içinde 20 ovulasyon 2 gebelik testi var dijital değil resmini göstermiyo ama sanırım çubuk olanlardan
günaydın nasipcim hoşgeldin
günaydın nasipcim nasılsın canım nasılsınız kızlarrrrr ben iyiyim
anladım cnm benim sen site adı vermişin yasakya görmesinler edit yap yazdığın yerden site adını sil cnm sen bakalım..ama senin daha belli değil neden aldın ki hemen
yok mart tarihini görmüşüm onu hatırlamıyorum cnm hemen yapayım özelden yollarım sana ok?mervişim dün oldum 8 şubatta canım önceki sayfada yazmıştım görmedin galiba 28 günde bir yap bakalım busefer öyle geldi ilaçlardan galiba sana zahmet canım
hoşgeldinnnn teyzemmmmmmmmmmmmm özletme kendini sıksık gellkızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?
cnm sen doktora gitsene bir kız belkide hamişsin ne belliöyle mi yasak olduğunu bilmiyordum tamam sildim hemen sağol..
belli yaaa kırmızı gelmesede bişeyler geliyo, belki ilaç içmiştim o yüzden de böyle geliyor olabilir bilmiyorum amaaaan ne yapalım bi dahaki aya inş tüm isteyenler hamiş kalır :CüvCüv:
kızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?
hayır canım daha belli değil spermiogram testi yaptırıp perşembe günü gidicez o gün belli olacak dr biraz ameliyat ücretinde uçtu ama ne yapalım yapılacak artık hayırlısı olsun:Saruboceq:raziye sende ne var ne yok belli oldu mu eşinin günü?
kızlar selam ben geldim..umarım herkes iyidir. semra tebrik ederim..darısı başımıza. nesip senın iğneler ne oldu ? Raziye canım zende durumlar ne kusura bakma geçmişi okuyamadım.aslıcım birşeyler yapmışsın şimdi bakacağım :) güle güle kullansın mehmet Can :)) Merve gülşen asiye nazmiye şebo pınar sinem ayşe sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?