Umudumuz Umut olsun

yok kız uyku yok artık son haftalarda agrı gırer bebek gıbı bırı oho dese uyanırsın tam uyudum dersın tuvaletın gelır

insan nelere katlanıyo dimi...ben kim günde yarım kilo süt içmek kim...geceleri uyuyamamak bile hiç önemli değil...yeterki bebeğim sağlıcakla gelsin anneciğine....

saolasın ayseeem,hala şaşkınım inanki. çok garip bir duygu. allah herkese tattırsın insallah. yaa dr bile keseleri görene kadar çogul gebelik demem dedi ama bakıyorum siz beni 2iz 3üz annesi yaptınızz :) ay insallah insallaah. sen nasılsın bayagıdır görüşemedik aysem yoktun, ben de arada giriyordum hep. umarım herşey yolundadır kuşum. çok öpüyorum

saolasın razişiim allah sizlere ve tüm isteyenlere de versin insallaah. hadi ben açılışı yaptım artık sıra sizdee ona göreee

kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım inşllh iyisinizdir.memlekete gittim gelirkende annemleri getirdim.uzun zamandır nete giremedim.yeni hamiş kalan varmı aramızda merak ediyorum.hamişler umarım herşey yolundadır.öptüm hepinizi kızlar.

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
*zeytin1007..........................06 ŞUBAT (Sinem).............25.10.1982
* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

yalnız geçen bir günde can sıkıntısından patlarken fırsat bulduğum ve girdiğim topikte kimse yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
*zeytin1007..........................06 ŞUBAT (Sinem).............25.10.1982
* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi

kızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:

kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi

sağlık olsun sinemcim..inşallah bi dahaki aya...umudumuz devam ediyo...her ay yeni bi umut...rabbim hepinize yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu....

semracım çok sevindim hayatım..hiç bi ipucu bile vermedin..gecikti falan gibi...ben de şaşırdım duyunca..hem de çok sevindim...rabbim sorunsuz bi gebelik yaşatsın ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım...
tekrar tebrikler....

semraaaa çok sevındım canım Allah analı babalı buyutsun
sınem umudunu yıtırme ınsallah gelecek aya

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol bitanem çok sağol inan bende çok şaşkınım bayadır uğrayamadım topiğede yoğundum misafirim vardı .banada sürpriz oldu .bide son 3 ayda düzensiz adet oluyodum anlayamadım yani.adet sancısı gibi ağrılar oluyodu abim 2 gün önce kanımı aldı ölesine kan değerlerime bakacaktı bugün dedim abi gebelik testimide yap diye oda yapmış hamileymişim.sonra idrar testi yaptım ondada silik çizgi çıktı.çok mutluyum allah sizlerede yaşatsın bu duyguyu canlarım benim.belirtim hiç yoktu sadece canım patetes salatası istedi ilk zaman böle bişi olurmu bilmiyorum bide midemde yanma oldu okadar başka belirtim olmadı.yalnız sanki soğan suyundan oldu onu kullandım 15 gün iltihap filan bırakmadı sanırım idrarım 3 gün koyu renkte geldi daha sonra hamile olduğumu öğrendim işte.kaç doktara gitmiştim hastalığımı bilememişti karnımın üzerindeki şişlikte acımada yok oldu soğan suyuna başlayalı.yüce rabbim dualarımı kabul etti şimdi dualarım sizinle inşallah allahım sizlerede nasip eder canım arkadaşlarım.:Saruboceq:

ah o şaşkınlık yok mu...insan bi tuhaf oluyo..hep gülmek geliyo içinden...allah isteyen herkese yaşatsın inş...bizlere de sağlıkla doğurmayı...tekrar tebrikler canım...

mervem sen ve bebişinde iyisinizdir inşallah.canım sende aşerme oluyomu vede benim ilk haftaları aş ermem normalmi acaba.şuan mide yanmasından vede karnımın ağrısından uyuyamıyorum. ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo bunlar normalmi hayatım deneyimsiz anne adayı olmakta böle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…