yok kız uyku yok artık son haftalarda agrı gırer bebek gıbı bırı oho dese uyanırsın tam uyudum dersın tuvaletın gelır
pınarımm hami$immmmm sabah baktım yine silik demiştin bende kesin hamiş demiştim sonra malum yeğenler işte fırsatım olmadı biraz da çarşı gezmesi yaptık ama ilk fırsatta bir gelişme varmı diye bakayım dedim oleyyyyyyy canımmmmmmm Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla hayırla büyütesin inşallah bebişleriniiiiiiiii
pınarcım bitanem çok sevindim canım Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm 2009 da çift bebekle giriş yaptırdın bize inşallah hepimize hayırlı uğurlu gelir süper bi haber .. Ne demişler sabrın sonu selamet hep kırmızıların haberini verecek eğiliz ya demi ne güzel bir haber verdin bize. Öptüm cnm Allah sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebekler nasip etsin cnm
Kızlar ben iyiyim akşam girebiliyorum biliyosunuz işyerinde yasak ya girişimiz sizi özlüyorum bakayım dedim öptüm sizi. İnşallah sinemin, mervenin, rahel emelin, diğer sinemin, razişin, nasipin, benim ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın güzel haberlerini vermeyi nasip etsin bu topicten. görüşürüz tekrar öptüm sizi a.s.
kıslar ben adet oldum yedim kırmızı kartı bugün kanda da çıkmadı canlarım sağlık olsun öptm hepinizi
kızlaaaaarrr hamileyiimmm hihoyyytallahım hepinize yaşatsın bu duyguyu çok şaşkınım duygularım karıştı ağlıyorum sevinçten.eşiminde benden farkı yok.çok güzel bi duygu hala inanamıyorum ben hamileyim yaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:hooray:
semraaaa çok sevındım canım Allah analı babalı buyutsun
sınem umudunu yıtırme ınsallah gelecek aya
sağlık olsun sinemcim..inşallah bi dahaki aya...umudumuz devam ediyo...her ay yeni bi umut...rabbim hepinize yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu....
semracım çok sevindim hayatım..hiç bi ipucu bile vermedin..gecikti falan gibi...ben de şaşırdım duyunca..hem de çok sevindim...rabbim sorunsuz bi gebelik yaşatsın ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım...
tekrar tebrikler....
semraaaa çok sevındım canım Allah analı babalı buyutsun
sınem umudunu yıtırme ınsallah gelecek aya
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol bitanem çok sağol inan bende çok şaşkınım bayadır uğrayamadım topiğede yoğundum misafirim vardı .banada sürpriz oldu .bide son 3 ayda düzensiz adet oluyodum anlayamadım yani.adet sancısı gibi ağrılar oluyodu abim 2 gün önce kanımı aldı ölesine kan değerlerime bakacaktı bugün dedim abi gebelik testimide yap diye oda yapmış hamileymişim.sonra idrar testi yaptım ondada silik çizgi çıktı.çok mutluyum allah sizlerede yaşatsın bu duyguyu canlarım benim.belirtim hiç yoktu sadece canım patetes salatası istedi ilk zaman böle bişi olurmu bilmiyorum bide midemde yanma oldu okadar başka belirtim olmadı.yalnız sanki soğan suyundan oldu onu kullandım 15 gün iltihap filan bırakmadı sanırım idrarım 3 gün koyu renkte geldi daha sonra hamile olduğumu öğrendim işte.kaç doktara gitmiştim hastalığımı bilememişti karnımın üzerindeki şişlikte acımada yok oldu soğan suyuna başlayalı.yüce rabbim dualarımı kabul etti şimdi dualarım sizinle inşallah allahım sizlerede nasip eder canım arkadaşlarım.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?