Umudumuz Umut olsun

çok güzeller aslıcım allah iyigünlerde sağlıklı mutlu günlerde giydirmek nasip etsin geçmiş olsun
nasip dedim bak nasipcim seni soruyorum nasılsın sanırım yumoşlara bakmaya gittin hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar esma nasıl onun az kalmıştı dimi konuşan varmı aranızda

günaydın sinem günaydın mervelerim günaydın aslım hayırlı günler herkese
czc zeynep sensin dimi tekrar umutlarını yeşertmeye aramıza dönmene sevindim

günaydın razişcim...nasılsın..

günaydın arkadaşlar ben de geldim...

kızlar bu arada kahveler kırmızı oldu ama çok az kesik kesik geliyor niye böyle oldum hiç anlamıyorum yaaa

bence bi test yap canım...normalden az gelen yada kısa süren adetler üstüne görme olabilir..için rahatlar en azından...

zeynep hoşgeldin canım...iyi olup dönmene sevindim...

oy maşallah mehmet güle güle kullansın....sen de aşını ol bakalım...hadi kolay gelsin...

ya kızlar doktora gitmekten nefret ediyorum hele o alttan muayene benim sinirlerimi bozuyo kendimi çok kötü hissediyorum zaten doktor bana adetin 3. gel demişti önümüzdeki ay 3. günü gidiyim barii tabi inş bunun için gitmek zorunda kalmam... Hamiş olurum öyle giderim dua edin bana ne olur...

kızlar ben yatayım biraz...uykumuz geldi sanki...öğlen gelirim yine...hepinizi öptük...

günaydım kıslar nasılsınız canlarım beyza bi test yap ya ne kaybedeceksin belki üstüne gördün yada yerleşme kanaması git canım bende nefret ediyorum muayeneden ama ne yapalım sağlık için

Günaydın kızlar kaçamak da olsa bakim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir.
Semracım tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hamilelik doğum versin canım
Kıs bizim topice arada uğradım 2 hamile duydum bende mi uğursuzluk vardı acep neyse işin şakası özledim sizi

günaydın razişcim...nasılsın..
...
günaydın mervecim iyiyim sağolasın canım siz nasılsınız bakalım
günaydın kızlarrrrrr
günaydın şebnemcim hoşgeldina.s.

günaydın asiyecim hoşgeldin yok canım seninle alakası yok sadece zamanlama diyelim kaydirigubbakcemile3 arada bize cee desende yeter işyerinden sen ne yaptın canım:CüvCüv:

günaydın milletttttttttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmmmm zeynebim hoşgeldin canımmm beyzam yinede doktora git canım bebiş için herşeye katlanılır malum zeytinim günaydınnn nikolüm uyumaya mı gittin bak ama bende erkenciyim bugünnnnn neyse canım yeğenimle sana iyi uykularrrr mervem nasılsınnnnn razişim asişim günaydınnnnn nasipin kontrolü vardı inşallah herşey yolunda giderrrrr pınarım kız bişey itiraf edecem kızmak yokkk sen kaçak değilsin ki sadece dalgınlığıma gelmiş yazmayı unutmuşum hamişliğime ver canımmmmm sen nasılsın bakalımmmm aslım mehmet canın cicileri çokkk güzelll güle güle giysin inşallah iyi günlerde - tabi önce hayırlısıyla bir ben geldim dünya ceeeee desinde- ee gülşenim şebbom rahelim emoşum nazmiyem nerdelerrrr esmam malum pc yok bulsa gelirrr oda gün sayıyo tabiii yakında batuşun yakışıklı resmini görecez inşallahhhh unuttuğum varsa affola öpüldünüz canlarım mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz

asiye kız ne alemdesin yazmamışın regl oldun mu?
zuzu sinemden haber yok acaba aşılama tuttumu ?
aslı ciciler çok güzel güle güle kullanın inşallah
raziyem günaydın canım
sinem sanada günaydın

naber ayşem iyisin maşallah nası gidiyo hamişlik 18 hafta olmuş maşallah canım benim
esmanın son 21 günü bu hafta sonu izne çıkıyo inşallah dün konuştuk iyi maşallah biraz ayakları şişmiş başka bi rahatsızlık yok çok şükür

kızlar bende şimdi kendime gg'den gebelik testi siparişi verdim (valla sırf siz istiyorsunuz diye yapcam) ne güzel yaa artık eczanelere gitmem heralde ya valla utanıyordum almaya bide akıllı gibi hep aynı yerden alıyordum

günaydın ayşecim hoşgeldin a.s.nasılsınız bakalım ana oğul kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende sizi öpüyorumŞeniz

:asigim:günaydın razişim nasılsın canım bugün 3, günüm bitsede çalışmalara başlasam kocam gitmedenkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…