günaydın sinem günaydın mervelerim günaydın aslım hayırlı günler herkese
czc zeynep sensin dimi tekrar umutlarını yeşertmeye aramıza dönmene sevindim
günaydın arkadaşlar ben de geldim...
kızlar bu arada kahveler kırmızı oldu ama çok az kesik kesik geliyor niye böyle oldum hiç anlamıyorum yaaa
kızlarr selamlar... ben geri döndüm depresyona girmiştim ama sonunda cıktım herhalde... dr.a gitmeye devam ediyorum progesteron seviyem dşük cıktı 2.36....yumurtlama ilacı verdi aranızda serephone ve duphaston kullanıp hamile kalan varmı????cevaplarınızıbeklıorum muckk
Günaydın kızlar ben şimdi çıkıcam aşı olmaya gidicem dönmem birdaha
Eki Görüntüle 9554
Eki Görüntüle 9555
Eki Görüntüle 9556
Eki Görüntüle 9557
Eki Görüntüle 9558
İŞTECİCİLERİMİZ
günaydın mervecim iyiyim sağolasın canım siz nasılsınız bakalımgünaydın razişcim...nasılsın..
...
günaydın şebnemcim hoşgeldina.s.günaydın kızlarrrrrr
Günaydın kızlar kaçamak da olsa bakim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir.
Semracım tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hamilelik doğum versin canım
Kıs bizim topice arada uğradım 2 hamile duydum bende mi uğursuzluk vardı acep neyse işin şakası özledim sizi
günaydın milletttttttttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmmmm zeynebim hoşgeldin canımmm beyzam yinede doktora git canım bebiş için herşeye katlanılır malum zeytinim günaydınnn nikolüm uyumaya mı gittin bak ama bende erkenciyim bugünnnnn neyse canım yeğenimle sana iyi uykularrrr mervem nasılsınnnnn razişim asişim günaydınnnnn nasipin kontrolü vardı inşallah herşey yolunda giderrrrr pınarım kız bişey itiraf edecem kızmak yokkk sen kaçak değilsin ki sadece dalgınlığıma gelmiş yazmayı unutmuşum hamişliğime ver canımmmmm sen nasılsın bakalımmmm aslım mehmet canın cicileri çokkk güzelll güle güle giysin inşallah iyi günlerde - tabi önce hayırlısıyla bir ben geldim dünya ceeeee desinde- ee gülşenim şebbom rahelim emoşum nazmiyem nerdelerrrr esmam malum pc yok bulsa gelirrr oda gün sayıyo tabiii yakında batuşun yakışıklı resmini görecez inşallahhhh unuttuğum varsa affola öpüldünüz canlarım mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
:asigim:günaydın razişim nasılsın canım bugün 3, günüm bitsede çalışmalara başlasam kocam gitmedenkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?