:asigim:günaydın razişim nasılsın canım bugün 3, günüm bitsede çalışmalara başlasam kocam gitmedenkaydirigubbakcemile
merviş nasıl gidiyo çalışmalar canım
canımm çok merak ediyoruz seni ne alemdesin?Günaydın kızlar kaçamak da olsa bakim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir.
Semracım tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hamilelik doğum versin canım
Kıs bizim topice arada uğradım 2 hamile duydum bende mi uğursuzluk vardı acep neyse işin şakası özledim sizi
hoşgeldinn ayşemmmmmmmmm ben iyim çok şükür aynen devam cnmm..oğluşunda sende iyisindir inşallahhh kocaman öpüyorumm:1hug:günaydın milletttttttttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmmmm zeynebim hoşgeldin canımmm beyzam yinede doktora git canım bebiş için herşeye katlanılır malum zeytinim günaydınnn nikolüm uyumaya mı gittin bak ama bende erkenciyim bugünnnnn neyse canım yeğenimle sana iyi uykularrrr mervem nasılsınnnnn razişim asişim günaydınnnnn nasipin kontrolü vardı inşallah herşey yolunda giderrrrr pınarım kız bişey itiraf edecem kızmak yokkk sen kaçak değilsin ki sadece dalgınlığıma gelmiş yazmayı unutmuşum hamişliğime ver canımmmmm sen nasılsın bakalımmmm aslım mehmet canın cicileri çokkk güzelll güle güle giysin inşallah iyi günlerde - tabi önce hayırlısıyla bir ben geldim dünya ceeeee desinde- ee gülşenim şebbom rahelim emoşum nazmiyem nerdelerrrr esmam malum pc yok bulsa gelirrr oda gün sayıyo tabiii yakında batuşun yakışıklı resmini görecez inşallahhhh unuttuğum varsa affola öpüldünüz canlarım mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
gunaydın
slm kıslar ben geldim afiyet olsun herkese beyza yaptın mı test canım
mervem anca kalktım son aylarda gunduz çok uyuyorum gecelerı tık yokda sabah mısıl mısıl eeeeee surda 35 gun kaldı
günaydın sinem günaydın mervelerim günaydın aslım hayırlı günler herkese
czc zeynep sensin dimi tekrar umutlarını yeşertmeye aramıza dönmene sevindim
zeytinim huuuuuuu dün sana bisürü yazdım bugün günaydın dedim alooooo okumuyormusun yoksa benimle mi bir sorunun var bileyimde ona göre yazayım bende bundan sonraaaaaaaa beyzam keza sende öyleeee hani gerek yoksa boşuna size yazmayayım hamiş hamişşşş
şebbom canımmm biz iyiyiz esmam gibi olup gün sayacağımız zamanı bekliyoruz dört gözleeee onun haricinde şimdilik herşey yolundaaaaaaa:teytey:
esmam da hayırlısıyla kurtulur da batuşunu sağlıcakla hayırla kucağına alır inşallahhhhhhhh
razişim canımmmm hoşbuldukkkkkkk:1hug:
slm kıslar ben geldim afiyet olsun herkese beyza yaptın mı test canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?