Umudumuz Umut olsun

:asigim:günaydın razişim nasılsın canım bugün 3, günüm bitsede çalışmalara başlasam kocam gitmedenkaydirigubbakcemile

zeytinim huuuuuuu dün sana bisürü yazdım bugün günaydın dedim alooooo okumuyormusun yoksa benimle mi bir sorunun var bileyimde ona göre yazayım bende bundan sonraaaaaaaa beyzam keza sende öyleeee hani gerek yoksa boşuna size yazmayayım hamiş hamişşşş
şebbom canımmm biz iyiyiz esmam gibi olup gün sayacağımız zamanı bekliyoruz dört gözleeee onun haricinde şimdilik herşey yolundaaaaaaa:teytey:
esmam da hayırlısıyla kurtulur da batuşunu sağlıcakla hayırla kucağına alır inşallahhhhhhhh
razişim canımmmm hoşbuldukkkkkkk:1hug:

canımm çok merak ediyoruz seni ne alemdesin?
hoşgeldinn ayşemmmmmmmmm ben iyim çok şükür aynen devam cnmm..oğluşunda sende iyisindir inşallahhh kocaman öpüyorumm:1hug:

mervem anca kalktım son aylarda gunduz çok uyuyorum gecelerı tık yokda sabah mısıl mısıl eeeeee surda 35 gun kaldı

selam kızlar

Dr.gittim sol da birşey yok ama sağda 2 tane yumoş buldu 13mm lermiş ama istersen iğneyi 2 gün sonra yapalım biraz daha büyüsün dedi sonuçta 2 tanecik var dedi.bende olur dedim perşembe sabahı iğneyi vurulacağım...
ama kafama takılan birşey var gerçi ayşem biraz rahatlattı ama erkek sağda olur değil mi?
neyse benim dışarda biraz işim var sonra görüşürüz merak etmeyin diye bi haber vereyim dedim

günaydın sinem günaydın mervelerim günaydın aslım hayırlı günler herkese
czc zeynep sensin dimi tekrar umutlarını yeşertmeye aramıza dönmene sevindim

evet canım benim döndüm bakalım umudum yeserdi yine inşallahh öbür aya:ecrin_bebek:

sevindim nasipcim kaçıncı günündü canım benim 13, günde 25,3 mm çok büyüktü ama yinede olmuşrum çatlatma iğnesi ama olmadı inş. nasibim senden buay güzel haber alacağız canım bu ay hamiş kalırsan bebeişin akrep burcu olur benim gibi sanırım ben adetin hemen bitiminde yumurtluyorum kızlar beyzadan haber yok mu daha kıslarrrrr

ay canımmm ne olur öyle deme çok üzülürüm kusura bakma yoğun oluyorum okuyorum ama kendi kendime veriyorum cevapları bundan sonra daha dikkat etcem söz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…