Umudumuz Umut olsun

hoşgeldinn ayşemmmmmmmmm ben iyim çok şükür aynen devam cnmm..oğluşunda sende iyisindir inşallahhh kocaman öpüyorumm:1hug:
hoşbulduk canımmmm biz iyiyiz teyzesii sanada kokulu kokulu mucuksssssssŞeniz
hıhh günaydınmış tünaydınnnnn:roflol:hami$immmmmmm:1hug:
ayşecim yaaa kusura bakma canım ya okumamışım nasılsın canım yemek yediysen afiyet olsun

öyle olsun bakalımmmmm ne bileyim canım bir değil iki değil alındım sonundaaaaaaa neyse canım ben kahvaltıyı geç yaptığımdan yemeğe daha varrr

canım yaa hadi hayırlısı olsun inş
ya bide bişey sorucam ultrasonla alttan mı bakıyo üstten mi banada yumurtlama takibi yaparız demişti bidahaki ay bende gidicem dr.a uffff umarım üsttendir

hoşgeldin emelcim :1shok: ay az kalmış canım allah kurtarsın ağırlaştıkça zorlanıyorsun dimi :1hug:
nasipzim maşallah yumoşların ikigün sonra inşallah teri kadar büyürler iğneden sonrada sıkı çalış emi minnoşun karnına düşsün inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım beyzacım yap şu testi inşallah üstüne görüyorsundur hayırlısı olsun canım:CüvCüv:
mervem maşallah çalışmalara devam iyi iyi gelecek inşallah bu ay senin fındığın :CüvCüv:

agırlasmaz olurmusun kız hıç oglum 3 gun once 47 cm.2400 kg du harekerler yavaslıyo hantallasıyon kaplumba gıbıyım onlarda kabuklarının ustune dustugunde kalkamazlar ya bende oyle yattım mı bırı kaldıracak aslında çok kg almadım goruntude hantallık yokda ınsanın kemıklerı sızlıyo sankı etlerımı koparıyorlar

evet anlıyorum canım allahım kurtarsın sağlıklı birşekilde napalım tek bebişimiz olsun da katlanacağız artık napalım allahım inşallah bizede yaşatır böyle günleri :))

ya bide bişey sorucam ultrasonla alttan mı bakıyo üstten mi banada yumurtlama takibi yaparız demişti bidahaki ay bende gidicem dr.a uffff umarım üsttendir
yumurta takibinde alttan malesef canımmmm en azından bende hep öyleydiiiiiii
kızlar bu üstüne görme nasıl bişey tam olarak biri bana açıklayabilir mi?

pazar eltimdeydim günü vardı bir ay önce hastayım diyen akrabamız aslında hamişmiş üstüne görmüş hemde korunurken 3. yeee farkına bile varmamış ama 2 aylık hamişşş işte üstüne görme böyle bişi canımm adet oluyorsun ama hamişsinnnn
emoşumm canımmm:1hug:
nasipim yumoşların bebiş olsun inşallahhhhh
razişimmmmm amin canımmm Allah buradaki herkeze yaşatsın inşallahhhhh:1hug:

bende üstümü görmek istiyorum ayşecim inşallah :))

inşallah raziyecim ya gün kaçırmamaya çalışıyorum ama hakkımızda hayırlısı belli mi olur?
kız aklıma girmeyin eve gidip test yapacam üstüne mi gördüm acabaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende üstümü görmek istiyorum ayşecim inşallah :))

canım o bize uğramıyo malesefffffffff:sm_confused:
eltimin kardeşi de korunurken 5. ye hamiş kalmış biri de demez mi aldırdım diye şok oldum resmen ya tamam şu anda Allahıma binlerce şükür oğluşum benimle ama yazı iğneleri biliyorsunuz afedersiniz kıçımızı yırtıyoruz burda olsun diye millet de böyle konuşmaz mı yok korunurken kaza oldu yok bağlatacam yok aldırdım insanın isyan edesi geliyor resmen inan zor tutuyorum kendimi sabır Allahım sabırrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah üstüne görmezsin direkt çift çizgiyi bulursun biran önce canımmm tabi burdaki herkezdeeeee Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

31 ocakta regl olmuştum işte bugün 11.gün allah mı söyletiyor inş olurum da bu ay ...evet sanırım benimde öyle
yumurtaların güzel nasipcim hemde iki tane ikiz olur inş. canım
inşallahhhhhhhhhhhh
evet hayatım ne yazıkki alttan
inşallahhhhhhh valla ne yalan söyleyeyim bu ay birazcık umutluyum

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984
2009 yıllın ilk annesi
* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
* raziş..................................15 ŞUBAT ( Raziye )............03.06.1984
* cancer................................24 ŞUBAT( Merve ).............23.06.1982
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007........................................... (Sinem).............25.10.1982
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

inşallah ayşecim o çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam :CüvCüv:amin :Saruboceq:canım rabbim hepimizn kucalarını doldursun bebişlerle o insanlara bişey demiyorum belkide herkesin kaderi farklıdır onlarında öyle napalım halimize çok şükür allahım resmen cinayet allah kimseye böyle zor durumda bırakıp yaşatmasın ne diyelim:çok üzgünüm:

slm kızlaaar. nasılsınızz? itiraf edeyim gece 2 de yattım öğlen 13.30da ilc için kalkıp geri yattım ve yarım saat önce uyandım ay çok heyecanlıyım yarın tekrar testim var:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…