hoşbulduk canımmmm biz iyiyiz teyzesii sanada kokulu kokulu mucuksssssssŞenizhoşgeldinn ayşemmmmmmmmm ben iyim çok şükür aynen devam cnmm..oğluşunda sende iyisindir inşallahhh kocaman öpüyorumm:1hug:
hıhh günaydınmış tünaydınnnnn:roflol:hami$immmmmmm:1hug:gunaydın
ayşecim yaaa kusura bakma canım ya okumamışım nasılsın canım yemek yediysen afiyet olsun
selam kızlar
Dr.gittim sol da birşey yok ama sağda 2 tane yumoş buldu 13mm lermiş ama istersen iğneyi 2 gün sonra yapalım biraz daha büyüsün dedi sonuçta 2 tanecik var dedi.bende olur dedim perşembe sabahı iğneyi vurulacağım...
ama kafama takılan birşey var gerçi ayşem biraz rahatlattı ama erkek sağda olur değil mi?
neyse benim dışarda biraz işim var sonra görüşürüz merak etmeyin diye bi haber vereyim dedim
hoşgeldin emelcim :1shok: Ay az kalmış canım allah kurtarsın ağırlaştıkça zorlanıyorsun dimi :1hug:
Nasipzim maşallah yumoşların ikigün sonra inşallah teri kadar büyürler iğneden sonradaSıkı çalış emi minnoşun karnına düşsün inşallah:saruboceq:
Hadi bakalım beyzacım yap şu testi inşallah üstüne görüyorsundur hayırlısı olsun canım:cüvcüv:
Mervem maşallah çalışmalara devam iyi iyi gelecek inşallah bu ay senin fındığın :cüvcüv:
kızlar bu üstüne görme nasıl bişey tam olarak biri bana açıklayabilir mi?
yumurta takibinde alttan malesef canımmmm en azından bende hep öyleydiiiiiiicanım yaa hadi hayırlısı olsun inş
ya bide bişey sorucam ultrasonla alttan mı bakıyo üstten mi banada yumurtlama takibi yaparız demişti bidahaki ay bende gidicem dr.a uffff umarım üsttendir
kızlar bu üstüne görme nasıl bişey tam olarak biri bana açıklayabilir mi?
hoşgeldin emelcim :1shok: ay az kalmış canım allah kurtarsın ağırlaştıkça zorlanıyorsun dimi :1hug:
nasipzim maşallah yumoşların ikigün sonra inşallah teri kadar büyürler iğneden sonradasıkı çalış emi minnoşun karnına düşsün inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım beyzacım yap şu testi inşallah üstüne görüyorsundur hayırlısı olsun canım:CüvCüv:
mervem maşallah çalışmalara devam iyi iyi gelecek inşallah bu ay senin fındığın :CüvCüv:
bende üstümü görmek istiyorum ayşecim inşallah :))
bende üstümü görmek istiyorum ayşecim inşallah :))
31 ocakta regl olmuştum işte bugün 11.gün allah mı söyletiyor inş olurum da bu ay ...evet sanırım benimde öylesevindim nasipcim kaçıncı günündü canım benim 13, günde 25,3 mm çok büyüktü ama yinede olmuşrum çatlatma iğnesi ama olmadı inş. nasibim senden buay güzel haber alacağız canım bu ay hamiş kalırsan bebeişin akrep burcu olur benim gibi sanırım ben adetin hemen bitiminde yumurtluyorum kızlar beyzadan haber yok mu daha kıslarrrrr
inşallahhhhhhhhhhhhyumurtaların güzel nasipcim hemde iki tane ikiz olur inş. canım
evet hayatım ne yazıkki alttancanım yaa hadi hayırlısı olsun inş
ya bide bişey sorucam ultrasonla alttan mı bakıyo üstten mi banada yumurtlama takibi yaparız demişti bidahaki ay bende gidicem dr.a uffff umarım üsttendir
inşallahhhhhhh valla ne yalan söyleyeyim bu ay birazcık umutluyumhoşgeldin emelcim :1shok: ay az kalmış canım allah kurtarsın ağırlaştıkça zorlanıyorsun dimi :1hug:
nasipzim maşallah yumoşların ikigün sonra inşallah teri kadar büyürler iğneden sonradasıkı çalış emi minnoşun karnına düşsün inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım beyzacım yap şu testi inşallah üstüne görüyorsundur hayırlısı olsun canım:CüvCüv:
mervem maşallah çalışmalara devam iyi iyi gelecek inşallah bu ay senin fındığın :CüvCüv:
canım o bize uğramıyo malesefffffffff:sm_confused:
eltimin kardeşi de korunurken 5. ye hamiş kalmış biri de demez mi aldırdım diye şok oldum resmen ya tamam şu anda Allahıma binlerce şükür oğluşum benimle ama yazı iğneleri biliyorsunuz afedersiniz kıçımızı yırtıyoruz burda olsun diye millet de böyle konuşmaz mı yok korunurken kaza oldu yok bağlatacam yok aldırdım insanın isyan edesi geliyor resmen inan zor tutuyorum kendimi sabır Allahım sabırrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah üstüne görmezsin direkt çift çizgiyi bulursun biran önce canımmm tabi burdaki herkezdeeeee Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?