Umudumuz Umut olsun

kızlar ya ben bugün doktora gittim ama malesef henüz keseyi göremedim:çok üzgünüm: daha bebeğim çok küçükmüş 1 hafta sonra gel dedi doktorum.vitamin ilacı verdi karın ağrım içinde ilaç verdi.hamişler sizin ilk zamanlar karnınız ağrıdımı.doktorum normal olduğunu söledi ama beni düşündürüyo biraz.neyse bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.bu arada nasipcim ben listede yokum canım beni unutmuşsun sanırım.

günaydın kıslar nasılsınız canlarım ben iyiyim klomene başladım ben dün kocam şubatın 20 de gidecek galiba o zamana tuturmam lazım kıslar dr. arkadaşım görüşecek bu sefer erken gidecem çatlatma iğnemi de şimdiden aramaya başlasam iyi olur

resema inş. bir sorun çıkmaz canım evet karın ağrısı oluyo canım kaç haftalıkken gittin dr. 5 haftalık falansa görünmüyo ultrasonda canım ben 7 haftalıktı gittim ancak görüldü

günaydın kızlar dün aşıdan sonragelmedim işegeçmişide henüzokuyamadım umarımım herkez iyidir bakınbunlarda cicilerimizin devamı

günaydın sinem aslı...günaydın kızlar....
aslı çok güzeller...allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin canım...
sinemcim hayırlısı olsun...bu sefer kocişin gitmeden sıkı tut işi....

geçmişe bakiim kızlar...

günaydın aslım mervişim aslım cicileri çok tatlı allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım kızlar kocam ayın 20 de falan gidecekmiş bende hapa hemen başladım buay olmasını çok istiyorummmmm yaaa allah hayırlısını versin yinede

kızlaaaaaaarrrr....kimse yok mu...sinem bi sen bi ben varız...aslı sen nereye gittin...

günaydın sinem günaydın merve günaydın beyza günaydın aslıcım topiğe gelmeyen güzel hatunlar hepinize günaydınn

günaydınn kızlar aslıcım bu cicileride çok güzel mehmetcan'ın maşallah :)

pınarcım hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz inşallahh cnmm ...

sinemcim bende çok olsun istiyorum buay bakalım gelcek mi meleklerimiz?
beyza sen ne alemdesin?
adaşımmm,raziyemmm kocaman öpücük sizee..

sen bilirsin canım.. ama bende de gecikme dışında hiçbi belirti yoktu...adetim çok farklı dedin ya ondan şüphelendik hepimiz...üstüne gördün sanıyoruz...

günaydın raziş beyza nasılsınız dr. bugün çağırdı beni kontrole inş. üstten bakar idrara sıkışık gelsin demiş 4. günüm ama neyse klomene dün başladım bakalım yumoşlar ne alemde 13. günü gittiğimde 25,3 olmuştu benimde erken büyüyooo

hadi güzel haberlerle gel...idrara sıkışık dediyse üstten bakar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…