Umudumuz Umut olsun

sağol canım bende bilmiyorum merak ediyorum umarım haftaya görürüm kızlar bu konuda bilgisi olan varmı bebek kaç haftalıkken görünüyo ultrasonda

mervecim senin bebiş kaç haftalık oldu canımvede şikayetlerin varmı mide bulantısı filan bende yok şimdilik bişey daha sorcam canım ilk zaman çok fazla karın ağrıların oldumu

bulantım 7. haftada bşladı canım..şimdi de kalmadı...çok değildi zaten..hiç çıkarmadım...sadece peynir ekmek yiyebildim...karın ağrım olmadı ama kabızlıktan çok çektim...hala da pek düzeldiğim söylenemez...belirtiler kişiden kişiye değişiyo canım..endişelenme...stres bebişine de zararlı biliyosun...

kızlar benim karnım acıktı..bebişimi doyurayım...babamızla kahvaltı ettik sabah tabi acıktık artık....

razişim senin adet tarihine az mı kalmış bana mı öyle geldi inş. hamişsindir canımmmmm hamiş olmayan herkes hamiş olur ikiz ikiz hemde inş. yarabbim:Saruboceq:
evet canım az kaldı aslında 14 şubat ama ben 15 şubat dedim kocişim doğum günü o gün hoş ben çok umutlu değilim ama bir umut kocişime dünyanın en güzel hediyesini versem
günaydın kızlaaar, bugün tekrar test günüm birazdan çıkıcam bana dua edin degerlerim katlanmış olsun. öpüyorum hepinizi mucukkss

günaydın pınarcım dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle üçüzlerle gel inşallah canım:Saruboceq:

çok sağol mervecim

Merhaba kızlar pek giremiyorum ama akşamları falan bakmaya çalışıyorum hazır kimse yokken girim nasılsınız bakem dedim.
Pınarcım inşallah katlanmış sonuçlarla gelirsin cnm
Semra cım tekrar tebrik ederim inşallah kesesini de görürsün rahatlarsın cnm
nazmiyecim kızın ve sen çok hasta oldunuz ya bakmıyo musunuz bakim kendinize canım benim dikkat edin bünyeniz hassas hamile olduğunuz için inşallah bir daha hasta olmazsınız cnm

Kızlar ben hala adet olmadım ya 54 . günüm test yaptım negatif gene gecikti ben size demiştim cumaya kadar olmazsam ctesi doktora gideyim diyorum hayırlısı bakalım öptüm sizi ben kaçıyorum gelirler şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…